KözéletVálasztás 2024 - Balog Norbert

2024. április 5., péntek
 
Választás 2024 - Balog Norbert

Balog Norbert, a Mi Hazánk Mozgalom helyi szervezetének és választókerületi elnöke indul a polgármester-választáson.

 

 

 

 

 


 

Balog Norbert a Mezőgazdasági Szakközépiskolában érettségizett, majd technikusi oklevelet szerzett. A Mezőgazdasági Főiskolai Kar Állattenyésztési szakán végzett, majd Kaposváron, az Agrártudományi Egyetemen diplomázott 2003-ban.

 

A most 46 éve Balog Norbert 1993-ban alapítója és vezetője lett egy vásárhelyi nemzeti klubnak, részt vett a Független Magyar Ifjúságban, a Trianon Társaságban és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomban. 1997-ben belépett a Független Kisgazda pártba, helyi, majd megyei alelnök lett.

 

1998-ban a Kisgazda párt színeiben indult a választásokon, később a Jobbik önkormányzati képviselő lett Vásárhelyen, ahol 2014-ig önkormányzati képviselőként, majd 2019-ig külsős bizottsági tagként dolgozott. A Mi Hazánk Mozgalom helyi és választókerületi elnöke. Jelenleg főállásban a párt országgyűlési frakciójában dolgozik.

 

Balog Norbert célja többek között a közösségek összekovácsolása, az önkormányzat és a kórház közötti kapcsolat helyreállítása, bérrendezés.

Végzettségénél fogva is ismeri a magyar mezőgazdaság helyzetét, a gazdák számíthatnak rá.

 

Hamarosan mind a tíz vásárhelyi választókörzetben bemutatkoznak a képviselőjelöltek.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Bejelentette indulását a Helyi önkormányzati választásokon Kovács Pál.

Választás 2024 - Grezsa István

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

12 mérkőzés 12 győzelem

12 mérkőzés 12 győzelem

Az Atomerőmű SE U23 elleni hazai bajnokival zárta az NB I/B Zöld csoportjának alapszakaszát a Vásárhelyi Kosársuli március 31-én este.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024

Családi események Hódmezővásárhelyen 2024

2024. 19. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye

Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye

Április első napja nagy meleget hozott, de még vissazatér a hűvös idő, vagyis a szeszélyességét bizonyító áprilishoz egy finom sütemény receptjével csatlakozunk.

Új pályázatot kell kiírni a vásárhelyi buszközlekedésre

Új pályázatot kell kiírni a vásárhelyi buszközlekedésre

Januárban döntöttek, hogy közbeszerzési eljárást írnak ki a szolgáltatás ellátására, valami miatt csak március 19-én tették közzé, kéthetes beadási határidővel.
 

És ezt már olvasta?

Holler László természetközeli világa
Holler László természetközeli világa Félszáz festményén keresztül mutatja be a vásárhelyi realista festőiskola tradíciójából táplálkozó mester az utóbbi években készült műveit.
 
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről A kijelölt természetes fürdőhelyeket az üzemeltetők által megbízott laboratóriumok legalább évi négy alkalommal ellenőrzik.
 
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon Női fodrász, Férfi Fodrász, Smink és Körmös szakágakban várták a felnőttek és tanulók jelentkezését. Idén is több, mint 200 versenyző vett részt.
 
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást Mintegy 13 milliárd forint bevétellel zárta a tavalyi évet a hódmezővásárhelyi önkormányzat, 1,5 milliárd forint tartalékkal kezdte a 2024-es évet a város.
 
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen Nem tartották szükségesnek testőrök hadát, amikor Orbán Viktor az ellenzéki vezetésű Hódmezővásárhelyre érkezett.
 
Módszertani nap helyettes államtitkárral
Módszertani nap helyettes államtitkárral A Németh László Gimnázium és Általános Iskolában rendeztek szakterületi módszertani napot. A népi kultúra oktatásban betöltött szerepe volt a téma.
 
Magyar Péter Vásárhelyen
Magyar Péter Vásárhelyen Május 20-án országjáró körútja során Hódmezővásárhelyen járt Magyar Péter, aki a Kossuth téren összegyűlt nagyszámú érdeklődő előtt mondott beszédet.