KözéletSzociális dolgozók munkájának elismerése

2019. december 17., kedd
 
Szociális dolgozók munkájának elismerése

Szociális szférában dolgozó szakembereknek, dolgozóknak adott át elismerő oklevelet Dr. Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely polgármestere. Az ünnepségen a szociális intézményvezetők is jutalomban részesítették munkatársaikat.

 

 

 

 

 

 

 

Az ünnepségen részt vett Ritz Judit, a Bálint Sándor Egyházmegyei Szeretetszolgálat főigazgatója, Bálint Gabriella, a Hódmezővásárhelyi Többcélú Kistérségi Társulás Kapcsolat Központ főigazgatója és Korsós Sándor a Badalik Bertalan Szociális Szolgáltató igazgatója.

Elismerő okleveleket kaptak:


Keresztes Andrásné ápoló, Kisné Törteli Krisztina ápoló, Nagy Ferencné takarító, Molnár Adrienn családsegítő, Kis Istvánné gondozó, Lászlainé Udvari Katalin ügyintéző, Barta Zoltánné kisgyermeknevelő, Bartáné Gál Ilona kisgyermeknevelő, Benő Anikó kisgyermeknevelő, Fodorné Nagy Katalin gazdasági ügyintéző, Mészárosné Ferenczi Szilvia gondozó, Gomorka Margit házi betegápoló és Lázár Ildikó gerontológiai szakember.

 

A Hódmezővásárhelyi Többcélú Kistérségi Társulás Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Központ szakmailag önálló egységként működik, gazdaságilag az önálló gazdálkodást folytató Kapcsolat Központ telephelye az Andrássy utca 54. számú épületben van, amelyen 2018 kopra tavaszi befejezéssel jelentős felújítást végeztek.

Tevékenysége a személyes gondoskodás rendszerébe illeszkedő, szociális és mentális alapellátást nyújtó, szolgáltató jellegű intézmény.

Hódmezővásárhelyen a Szeged-Csanádi Egyházmegye kezelésébe tartozik a Badalik Bertalan Szociális Szolgáltató, 42 férőhelyes, különösen a téli időszakban 130–140 százalékon üzemelő hajléktalanszállója, a kapcsolódó ellátás, valamint a gondozási központ, a jelzőrendszeres és a támogató szolgálat, továbbá az Arany János utcai idősek otthona.

Az intézményeket, most három éve, 2011. július elsejétől vette át a Kapcsolat Központtól, illetve a Hódmezővásárhelyi Többcélú Kistérségi Társulástól a katolikus egyház.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Nyilas Misi Pakkok idén is

Nyilas Misi Pakkok idén is

Az  Ótemplomi Református Egyházközség a külterületi települések és a tanyavilág hátrányos helyzetű gyermekei részére is küld csomagokat.
Vásárhelyi színésznő a vörös szőnyegen

Vásárhelyi színésznő a vörös szőnyegen

Los Angelesben az International Golden Film Awardon Domján Kata a Pillanat című filmben nyújtott alakításáért megkapta a Legjobb Színésznő díjat.
Mindig van valami, ami továbbvisz...

Mindig van valami, ami továbbvisz...

Bensőséges és családias hangulatú koncertet adott a vásárhelyi születésű énekesnő a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

Dinamikus, lendületes, ütős

Dinamikus, lendületes, ütős

Idén is megtelt a BFMK nézőtere a Máté Taekwondo Évzáró Gáláján. 80 fő állt a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színpadára.
 

És ezt már olvasta?

Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor
Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor A táborozás végén szakmai zsűri válogatta ki azt a mintegy hatvan művet, melyeket az idei alkotótábor jövő évi beszámoló kiállításán állítják ki az Alföldi Galériában.
 
Mozgás éjszakája idén is
Mozgás éjszakája idén is Hatodik alkalommal rendezik meg a Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.
 
Hullámverés
Hullámverés Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
 
Az ország Imruskája 85 éves lenne
Az ország Imruskája 85 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 85 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.