GazdaságKét autót kapott a Hódmezővásárhelyi Polgárőrség

2019. szeptember 26., csütörtök
 
Két autót kapott a Hódmezővásárhelyi Polgárőrség

A Vásárhelyi Polgárőrség is kapott autót a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól. 18 remek állapotban lévő autót 4 megye között osztották el.

 

 

 

 

 


A 18 gépkocsit szeptember 25-én Szegeden adták át Bács-Kiskun-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Jász-Nagykun-Szolnok-, Heves- és Csongrád megye polgárőreinek.

Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az átadó ünnepségen azt mondta: Örülünk, hogy ilyen segítséget tudunk nyújtani a polgárőrségnek, akik ezt ki is érdemelték.

Mint mondta, számítanak a polgárőrök munkájára. A rendőrség számára fontos, hogy az egyik legfőbb stratégiai partnerének munkáját lehetőségei szerint segítse.

 

A 18 autó egyike, egy Opel Astra H Hódmezővásárhelyre került, a helyi polgárőrök tevékenységét tesz könnyebbé. A Vásárhelyhez közeli Mindszent polgárőrei is kaptak egy autót.

 

Információink szerint, a vásárhelyi polgárőrök vasárnap, a Kútvölgyi Kukorica Fesztiválon újabb gépkocsit kapnak, ezúttal a Vásárhelyi Polgármesteri Hivataltól. A Renault Cliot a rendezvényen Szula Ferenc, a hódmezővásárhelyi polgárőrség vezetője veszi át Márki-Zay Péter polgármestertől.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Könyvtári Napok Vásárhelyen - Földünk védelme jegyében

Könyvtári Napok Vásárhelyen - Földünk védelme jegyében

Idén az Országos Könyvtári Napok eseményeit szeptember 30-tól október 6-ig rendezik a Németh László Városi Könyvtárban. Részletes program.
Sportpálya fejlesztések kezdődtek Vásárhelyen

Sportpálya fejlesztések kezdődtek Vásárhelyen

Befejezéséhez közeledik a népkerti kosárlabdapálya. Az új pálya magas teherbírású elemekből készült. Négy óvoda műfüves focipályáját is elkezdték építeni.
….legjobb tudásom szerint képviselem

….legjobb tudásom szerint képviselem

Tavasszal csak az iskolák felében volt meg a választás. Ezért csak mostanra sikerült a Városi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat tisztújítása.

Testünk üzemanyaga a víz

Testünk üzemanyaga a víz

Figyelni kell testünk hidratáltságára. Minél később ismerjük fel a test igényeit és jelzéseit, annál nehezebb lesz az egészség visszaszerzése.
 

És ezt már olvasta?

Népi hagyományvilág a XX. századi irodalomban
Népi hagyományvilág a XX. századi irodalomban Hagyomány, népi írók, nemzeti önismeret címmel rendezett konferenciát az Emlékpontban.
 
10 évet kapott első fokon a mindszenti férfi
10 évet kapott első fokon a mindszenti férfi Szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek azt a 69 éves mindszenti férfit, aki tizenéves fiúkat fogadott fel munkára, de mást is akart.
 
Hatszáz római kori sír Vásárhely határában
Hatszáz római kori sír Vásárhely határában Tornyai János Múzeumban a Korok, kultúrák, lelőhelyek régészeti előadássorozatában a szegedi Móra Ferenc Múzeum régésze tartott előadást.
 
Közgyűlést tartott a vásárhelyi képviselőtestület
Közgyűlést tartott a vásárhelyi képviselőtestület Folyószámlahitel, túlmunka meszüntetése, Szikáncson voksolhatnak, hivatalossá vált a pihenőpark elnevezése, új tagjai vannak a Hódmezővásárhely Sportjáért Alapítvány kuratóriumának.
 
Legendák és hiedelmek
Legendák és hiedelmek December 13-a Szent Lúcia keresztény vértanú ünnepe. Magát Luca nevét is szokás a fényt jelentő latin lux szóval összefüggésbe hozni.
 
Itt a nagyszülői GYED
Itt a nagyszülői GYED A gyed összege egy unoka után a nagyszülő fizetésének hetven százaléka, de maximum a mindenkori minimálbér kétszeresének a hetven százaléka.
 
Szabadkai alkotók vásárhelyi kiállítása
Szabadkai alkotók vásárhelyi kiállítása Átívelés címmel, két szabadkai alkotó életművét bemutató kiállítás nyílt a Szabadkai Városi Múzeum és a Tornyai János Múzeum közös szervezésében az Alföldi Galériában.