SportVásárhelyi minikosaras sikerek

2013. április 8., hétfő
 
Vásárhelyi minikosaras sikerek

A Kosársuli mind a négy U11-es (2002/03-as) csapata pályára lépett vasárnap az Országos Kenguru Kupa Szegedi Területi Csoportjának 7. fordulójában.

 

 


 

Az "A" csoport Szentesen játszott, ahol Patkós József csapata, a Vásárhelyi Csikók ismét megnyerte mindkét mérkőzését - és fölényesen vezet a bajnokságban. Gyurkovics Balázs (10-es) elképesztően ponterős volt: 43 illetve 33 pontot dobott a két meccsen.

 

A Hódtói Sportcsarnokban rendezték a "B" csoport küzdelmeit. Itt Dani Zoltán tanítványai, a Vásárhelyi Skorpiók lettek az elsők, de Schéda Martin egy évvel fiatalabb játékosai (Rakéták) is szépen helyt álltak.

 

Eredmények:


Vásárhelyi Csikók - Szentesi KK 81-32


legjobb dobók: Gyurkovics B. 33, Bodócsi B. 14, Nagy D. és Horváth V. 10-10

Vásárhelyi Csikók - Vásárhelyi Bikák 89-11

legjobb dobók: Gyurkovics B. 43, Nagy D. 13, Bodócsi B. 12

 

Vásárhelyi Skorpiók - Vásárhelyi Rakéták 57-38


legjobb dobók: Balogh M. 17, Filak L. 10, Bogdánovics O. 8, illetve Szabó G. 18,  Balogh L. 8

 

Vásárhelyi Skorpiók - Vásárhelyi KK 59-33

 

legjobb dobók: Balogh M. 22, Szabó A. 10, Filak L. 8

 

Vásárhelyi Rakéták - Vásárhelyi KK 34-36

 

legjobb dobók: Szabó G. 9,  Ságodi R. 7, Balogh L. 6

 

Képünkön a Vásárhelyi Csikók

 

 
 
Forrás: Kosársuli SE
 

Olvassa el ezt is!

Jobb volt a Honvéd

Jobb volt a Honvéd

Elvesztette rájátszásbeli veretlenségét Budapesten a Kosársuli. A 17. percig vezettek ugyan Cziberéék, de azután a hazaiak úgy támadásban, mint védekezésben felülmúlták vásárhelyi ellenfelüket.
Négyszáz államis hallgató került fizetős képzésre az SZTE-n

Négyszáz államis hallgató került fizetős képzésre az SZTE-n

Felháborodtak a hallgatók, mert egy decemberben született jogszabály miatt négyszáz államilag finanszírozott hallgatót soroltak át önköltséges képzésre a Szegedi Tudományegyetemen.
A hőség veszélyei

A hőség veszélyei

A tartós hőségnek sokszor van szerepe a balesetek létrejöttében és a hőártalmak kialakulásában, ezért van néhány kiemelten fontos szabály.
Ugrai Panna és Kis Noel kapott díjat

Ugrai Panna és Kis Noel kapott díjat

Hódmezővásárhely Ifjú Tehetsége városi elismeréseket adtak át a Városháza dísztermében. Két országos hírnevű sportoló kapott kitüntetést.
 

És ezt már olvasta?

Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 25. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Következik a Pál utcai Óvoda
Következik a Pál utcai Óvoda Az idén immár 276 éves Villeroy&Boch cég támogatásával újabb óvodai mosdó alakul át Vásárhelyen.
 
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán Az új BMX pályával Vásárhely ismét bekerült a sportág országos vérkeringésébe. A BMX Racing Kupa harmadik fordulójával avatták fel.
 
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés Hódmezővásárhely Közszolgálatáért kitüntetést adtak át, valamint Hódmezővásárhely Egészségügyéért elismerést öten kaptak idén.
 
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott A Közgyűlés határozata alapján munkássága elismeréseként részesült a díjban, amelyet a Városháza dísztermében adtak át..
 
Emlékezés a zenész fotográfusra
Emlékezés a zenész fotográfusra A Lusztig-műteremben készült családi-, portré-, csoport- és tablóképekből válogató tárlat tekinthető meg a Tornyai múzeum földszinti termeiben.