SportVásárhelyi minikosaras sikerek

2013. április 8., hétfő
 
Vásárhelyi minikosaras sikerek

A Kosársuli mind a négy U11-es (2002/03-as) csapata pályára lépett vasárnap az Országos Kenguru Kupa Szegedi Területi Csoportjának 7. fordulójában.

 

 


 

Az "A" csoport Szentesen játszott, ahol Patkós József csapata, a Vásárhelyi Csikók ismét megnyerte mindkét mérkőzését - és fölényesen vezet a bajnokságban. Gyurkovics Balázs (10-es) elképesztően ponterős volt: 43 illetve 33 pontot dobott a két meccsen.

 

A Hódtói Sportcsarnokban rendezték a "B" csoport küzdelmeit. Itt Dani Zoltán tanítványai, a Vásárhelyi Skorpiók lettek az elsők, de Schéda Martin egy évvel fiatalabb játékosai (Rakéták) is szépen helyt álltak.

 

Eredmények:


Vásárhelyi Csikók - Szentesi KK 81-32


legjobb dobók: Gyurkovics B. 33, Bodócsi B. 14, Nagy D. és Horváth V. 10-10

Vásárhelyi Csikók - Vásárhelyi Bikák 89-11

legjobb dobók: Gyurkovics B. 43, Nagy D. 13, Bodócsi B. 12

 

Vásárhelyi Skorpiók - Vásárhelyi Rakéták 57-38


legjobb dobók: Balogh M. 17, Filak L. 10, Bogdánovics O. 8, illetve Szabó G. 18,  Balogh L. 8

 

Vásárhelyi Skorpiók - Vásárhelyi KK 59-33

 

legjobb dobók: Balogh M. 22, Szabó A. 10, Filak L. 8

 

Vásárhelyi Rakéták - Vásárhelyi KK 34-36

 

legjobb dobók: Szabó G. 9,  Ságodi R. 7, Balogh L. 6

 

Képünkön a Vásárhelyi Csikók

 

 
 
Forrás: Kosársuli SE
 

Olvassa el ezt is!

Jobb volt a Honvéd

Jobb volt a Honvéd

Elvesztette rájátszásbeli veretlenségét Budapesten a Kosársuli. A 17. percig vezettek ugyan Cziberéék, de azután a hazaiak úgy támadásban, mint védekezésben felülmúlták vásárhelyi ellenfelüket.
Négyszáz államis hallgató került fizetős képzésre az SZTE-n

Négyszáz államis hallgató került fizetős képzésre az SZTE-n

Felháborodtak a hallgatók, mert egy decemberben született jogszabály miatt négyszáz államilag finanszírozott hallgatót soroltak át önköltséges képzésre a Szegedi Tudományegyetemen.
Idén még többen jöttek

Idén még többen jöttek

Számunkra a „teltház” nem egyszerűen egy számszerűsíthető cél, hanem annak a felelőssége, hogy boldog együttlétben érezhessék jól magukat a fesztiválozók” – mondta a főszervező.
Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen

Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen

Valamennyi korosztály számára érdekes programokat ígér az SZTE Mezőgazdasági Kar az idei Kutatók Éjszakáján. Részletes program.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 36. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Elindult az egyetemi tanév is
Elindult az egyetemi tanév is Megtartotta szokásos tanévnyitóját a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara. A helyszín ismét a polgármesteri hivatal díszterme volt.
 
Suli buli
Suli buli Az önkormányzat nem adja ingyen a Petőfi utca 6. épületet. A Református Egyházközség szerint jogszerűtlenül próbálták akadályozni a tanévkezdést.
 
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott Eddig a Prizma Food által üzemeltetett közétkeztetésből minden generációból százak léptek ki. Az okok sokrétegűek. A higiéniai ellenőrzés eredménye viszont kiváló.
 
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban A két politikus többek között a migráció, az ukrajnai háború, az energiafüggőség, a rezsivédelem, a pártfinanszírozás, a gyermekvédelem kérdésköreiben ismertették álláspontjaikat.
 
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama Négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál az idén ötvenöt éves Szegedi Ifjúsági Napok.
 
Tanévi menetrend 2023/2024
Tanévi menetrend 2023/2024 Hosszú lesz a téli és a tavaszi szünet is, viszont a tanév – az eddigiektől eltérően - egy héttel tovább tart.