SportRemek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián

2020. február 25., kedd
 
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián

Február 22-én Szegeden rendezték meg a Megyei Sakk Diákolimpiát, melyet a 12 főből álló vásárhelyi csapat 11 éremmel (5 arany, 4 ezüst 2 bronz) és egy 5. helyezéssel fejezett be.

 

 

 

 

 

 

Az értékszámos csoportokból az első három, míg az amatőr játékosoknál az első helyezettek jutottak az országos Diákolimpia döntőjébe, melyet Debrecenben rendeznek meg május elején.

 

Eredmények:

 

8 év alatti lányok:

2. Mácsár Melinda (Kertvárosi)

 

10 év alatti lányok

3. Katona Hanna (Szőnyi B.)

 

12 év alatti Értékszámos lányok:

1.Márkus Molli Amina (Varga T.),

2.Herczeg Viktória (Bethlen G.)

 

14 év alatti Értékszámos lányok:

3.Kis Izabella (Bethlen G.)

 

8 év alatti fiúk:

1.Vad Roland (Kertvárosi),

5.Hegyi Valér (Németh L.)

 

12 év alatti Értékszámos fiúk:

1.Megyaszai Balázs (Kertvárosi)

 

14 év alatti fiúk:

1.Molnár Mihály (Németh L.)

 

16 év alatti fiúk:

2.Kovács Martin Ádám (Németh L.)

 

18 év alatti fiúk:

1.Dawud Ayman (Németh L.)

 

18 év alatti Értékszámos fiúk:

2.Gachályi Gergő (Németh L.)

 
 
Forrás: Tőkés János
VH
 

Olvassa el ezt is!

Máris itt egy ütős névsor!

Máris itt egy ütős névsor!

A hazai fesztiválszcéna legnagyobb hagyományokkal bíró buliján, a Szegedi Ifjúsági Napokon szokás szerint nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl.
A Deszkkel szemben is ellenállhatatlan volt a csapat

A Deszkkel szemben is ellenállhatatlan volt a csapat

Továbbra is remekül játszik a tavaszi szezonban a HLKC NB II-es felnőtt csapata. A lányok szombaton a Deszk vendégeként léptek pályára.
Az első kattintástól napjainkig

Az első kattintástól napjainkig

Eifert János vásárhelyiségéhez és munkásságának egyetemes értékéhez kétség nem férhet. Hódmezővásárhely díszpolgárának megnyílt az életmű kiállítása. Képekkel.
Folytatódik a vásárhelyi szakképzés mélyrepülése

Folytatódik a vásárhelyi szakképzés mélyrepülése

Tavaly a 37 indulóból egy, idén a 30 tanulóból szintén csak egy jutott túl a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny elődöntőjén. 
 

És ezt már olvasta?

Nyolc fertőzött Nagymágocson
Nyolc fertőzött Nagymágocson Március 28-án az egyik gondozott elesett, aki a szentesi kórházba szállítás után belázasodott. Ezért elvégezték rajta a tesztet.
 
A kijárási korlátozás szabályai
A kijárási korlátozás szabályai Március 28-án 0 órától április 11-ig, vagyis nagyszombatig kijárási korlátozást rendeltek el az ország egész területére. Fontos részletek.
 
Őrizetben a vásárhelyi kábítószer-termesztő
Őrizetben a vásárhelyi kábítószer-termesztő Március 26-án a délelőtti órákban a Nyizsnyay Gusztáv utca elején az egyik lakóházban, egy 60 éves férfinél tartottak házkutatást. Videó a házkutatásról.
 
Haláleset a Görbe utcában
Haláleset a Görbe utcában Halálesethez riasztották a mentőket és a rendőrséget március 26-án a déli órákban a Görbe utcába, a Klauzál utcától 100 méterre lévő házhoz.
 
Honlapokon elérhető videósorozat indul
Honlapokon elérhető videósorozat indul A Tornyai János Múzeum hetente két-három alkalommal 8-10 perces videókban az intézmény gyűjteményeit és szakembereinek kutatási eredményeit mutatja be.
 
Negatív és pozitív számok
Negatív és pozitív számok Az nem derült ki hány személyt érintett, hogy a második teszt alapján is negatívak Rovó László koronavírusos rektor vezető egyetemi kollégái.
 
Eddig már hat fertőzött van a rektor környezetéből
Eddig már hat fertőzött van a rektor környezetéből Még változhat a vasárnap estig megfertőződöttek száma. 120 személy - orvosok, klinikai munkatársak - vannak karanténban, akik feltételezhetően kontaktust létesítettek Rovó Lászlóval.