SportA Deszkkel szemben is ellenállhatatlan volt a csapat

2020. február 24., hétfő
 
A Deszkkel szemben is ellenállhatatlan volt a csapat

Továbbra is remekül játszik a tavaszi szezonban NB II-es felnőtt csapat. A lányok szombaton a Deszk vendégeként léptek pályára és nem számíthattak ez alkalommal sem gyaloggaloppra.

 

 

 

 

 

Továbbra is remekül játszik a tavaszi szezonban NB II-es felnőtt csapat. A lányok szombaton a Deszk vendégeként léptek pályára és nem számíthattak ez alkalommal sem gyaloggaloppra. A téli időszakban mindkét csapat sokat változott, a deszkiek sokat erősödtek, ráadásul az NB II újonca sikerrel vette fel a tempót az elmúlt időszakban.

 

A szombati meccs hazai góllal kezdődött, viszont ezt követően Dankó Lea egyenlített, Csáki Fanni pedig fordított, majd nem is adták át a vezetést egy percig sem. Az első játékrészben nagyot mentek a lányok, a 24. percben már megnyugtatónak tűnő 10 gólos volt az előny és a fordulásig ebből kilencet sikerült is megőrizni.

 

Mindez lehetőséget biztosított arra is, hogy a fiatalabb játékosok is szerepet kapjanak és tapasztalatot gyűjtsenek. A lányok ügyesen helytálltak és csaknem megőrizték a korábban kialakított előnyt. 45-37 lett a vége, így háromból három a vásárhelyi lányok tavaszi mérlege: A megszerezhető hat pontból, mind a HLKC-hoz került!

 

A köszönet pedig ez alkalommal is jár a Blue Front 1993 Hódmezővásárhelynek, hiszen szurkolóik ismét a nyomukban voltak és biztattak a nézőtérről!

 

Ferroép-Szer Deszk – Hódmezővásárhelyi LKC 37-45 (15-24)
Női kézilabda NB II, Dél-keleti csoport

 

HLKC: Fehér, Áncsán, Kovács A. 1, Csáki 2, Szabó 4, Lukács 1, Klemm, Török 8, Dankó 5, Baráth 1, Vörös 1, Földesi L., Szöllősi 5, Kis P. 6, Kis V., Kovács Sz. 11
Edző: Dankó Ervin

 

Nyilatkozat: „Kiváló első félidőt produkáltunk, mind védekezésben, mind támadásban. El is dőlt a mérkőzés. A másodikban sikerült a kicsiket játszatni. Nekik is fontos tapasztalatszerzés volt.”

 

Február 29-én Csorváson jöhet a folytatás!

 

 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Az első kattintástól napjainkig

Az első kattintástól napjainkig

Eifert János vásárhelyiségéhez és munkásságának egyetemes értékéhez kétség nem férhet. Hódmezővásárhely díszpolgárának megnyílt az életmű kiállítása. Képekkel.
Iskolások a Tornyaiban

Iskolások a Tornyaiban

Jóval több iskola, jóval több osztálya használhatná ki a Tornyai Múzeum kiállításait. A kihelyezett tanóra mindig izgalmas és maradandó élmény.
Így lettünk bajnokok - a sportélet kulisszatitkai

Így lettünk bajnokok - a sportélet kulisszatitkai

Nagysikerű könyvbemutatót és konferenciát rendeztek a hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában. Világ- és Európa-bajnok sportolók voltak a vendégek.
Ahol szárnyalhat a fantázia

Ahol szárnyalhat a fantázia

A Budapest Arénában 11. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhat, melyekkel korábban még soha!
 

És ezt már olvasta?

Indul a virtuális múzeumlátogatás
Indul a virtuális múzeumlátogatás

A Tornyai János Múzeum a bezárás időszakában videósorozatot indít, amelynek első adása április 4-én, szombaton indul.

 
Ismét tűzgyújtási tilalom van Csongrád megyében is
Ismét tűzgyújtási tilalom van Csongrád megyében is

Jön a jó idő, kezdődhetnek a kerti munkák. Sokan szokás szerint leégetik a tarlót, meggyújtják a száraz növényeket. Ne tegye!

 
Miért járőröznek, miért ellenőrzik vállalatok, kórházak működését?
Miért járőröznek, miért ellenőrzik vállalatok, kórházak működését?

84 vállalat és 51 kórház került a katonák, a rendőrség, illetve a katasztrófavédelem ellenőrzése alá. Vásárhelyen is a budapesti Katonai Rendészeti Központ katonái járőröznek.

 
Az Operatív Stáb szerint huszonketten vannak karanténban
Az Operatív Stáb szerint huszonketten vannak karanténban Tájékoztatásuk szerint jelenleg Hódmezővásárhelyen 22-en vannak hatósági karanténban. A városban élőket érintő újabb intézkedésekről döntöttek.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 13. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 13. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Nyolc fertőzött Nagymágocson
Nyolc fertőzött Nagymágocson Március 28-án az egyik gondozott elesett, aki a szentesi kórházba szállítás után belázasodott. Ezért elvégezték rajta a tesztet.
 
A kijárási korlátozás szabályai
A kijárási korlátozás szabályai Március 28-án 0 órától április 11-ig, vagyis nagyszombatig kijárási korlátozást rendeltek el az ország egész területére. Fontos részletek.