GazdaságOnline vásárlás okosan - avagy hogyan aknázzuk ki az internetes vásárlás lehetőségeit?

2022. május 22., vasárnap
 
Online vásárlás okosan - avagy hogyan aknázzuk ki az internetes vásárlás lehetőségeit?

Korunkban az online vásárlás hatalmas népszerűségnek örvend. Az elmúlt éveket meghatározó járványhelyzet miatt számtalan üzlet, áruház és szolgáltatás huzamosabb ideig tartó bezárásra kényszerült.

 

 

 

 

 

 

A vállalatok emiatt kénytelen lettek egyre nagyobb hangsúlyt fektetni az online felületen történő értékesítési stratégiák megerősítésére és újragondolására. Természetesen az online vásárlás iránti igény a vásárlók részéről is emelkedő tendenciát kezdett mutatni, az internetes vásárlás népszerűsége pedig továbbra is növekszik.

 

Hasonló trendet figyelhetünk meg online az ételrendelő és házhozszállító szolgáltatások esetében is. A járványügyi korlátozások miatt nehéz helyzetbe került vendéglátás gyakorlatilag az online tér felé történő nyitásnak köszönhetően tudott életben maradni. Az olyan ételrendelést megkönnyítő online felületek, mint a korábbi Netpincér (Foodpanda) hatalmas segítséget nyújtottak az éttermeknek a koronakrízis ideje alatt.. 

 

Az online rendelés előnyei

 

Az internetes vásárlás ma már mindannyiunk életében tagadhatatlanul jelen van. Rohanó világunkban egyre kevesebben tudunk időt szánni a hagyományos “shoppingolásra”. Az internetes vásárlás elsősorban azok számára jelent nagy segítséget, akiknek időhiány miatt nem áll módjukban a vásárlást személyesen lebonyolítani.

 

Az online vásárlásnak köszönhetően rengeteg időt megtakaríthatunk. Nincs keresgélés, sorbanállás. A webáruházak termékkínálata áttekinthető formában érhető el bárki számára. A kereső funkció igénybevételével közvetlenül rá tudunk keresni bármely termékre. A vásárlók értékeléseiből és a részletes termékleírásokból pedig olyan hasznos információkat is megszerezhetünk, amelyek a boltban történő vásárláskor valószínűleg nem derülnek fényre. Mindemellett a webáruházak rendszeres kiárusítási és kupon akciókkal várják vásárlóikat. Ezek a kuponok a webáruházon kívül is számos felületen fellelhetőek. Elég a böngészőbe beírni az áruház nevét és a “kupon” szót. Ha például cipőt szeretnénk vásárolni, az Ecipo kupon akciókat érdemes követnünk. Így számos extra kedvezményhez juthatunk hozzá.

 

A szolgáltatások közül az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő internetes ételrendelés a hagyományos telefonos rendeléshez képest számos lehetőséget rejt magában, amelyeknek köszönhetően nem csupán időt, hanem jelentős anyagi összeget is megtakaríthatunk. A korábban Netpincér néven ismert Foodpanda az egyik legnépszerűbb magyar online ételrendelési portál, amely számos kedvezménnyel igyekszik ügyfelei igényeinek eleget tenni, köztük az online rendelés során felhasználható Foodpanda kupon akciókkal. A Netpincér kuponok az összes partner étterem kínálatára érvényesek. A házhozszállítás az ország egyre több településére igényelhető, az online ételrendelés egyre növekvő igénynek köszönhetően, karöltve a Foodpanda futárok egyre növekvő számával.

 

Online vásárlás olcsón, tudatosan

 

Ha spórolni szeretnénk a vásárláson, az internetes vásárlás ebben jelentős segítséget nyújthat számunkra. A webáruházak rendszeres akciókkal és kedvezményekkel igyekeznek a vásárlói igényeknek megfelelni. A leárazott termékek mellett az olyan webáruházak, mint a népszerű Ecipo webáruház, rendszeresen frissülő Ecipo kupon akciókkal is kedveskedik vásárlóinak. Az éppen érvényben lévő Ecipo kuponkódok elérhetőek a cég webáruházában. 

 

Kedvezményes kuponok egy helyen

 

A webáruházak által meghirdetett kupon akciók mellett érdemes figyelmet szentelni az olyan külső oldalaknak is, mint a Tiplino, amely komoly lehetőségeket rejt azok számára, akik szeretnék az internetes vásárlás adta kedvezményeket maximálisan kihaszálni. A Tiplinon olyan kedvezményre jogosító kuponkódokat találunk, amelyek a legismertebb és legkedveltebb hazai és külföldi webáruházakban, valamint különböző online szolgáltatásokhoz felhasználhatóak. Elegendő az adott webáruházra vonatkozó kedvezményes kuponkódot megadni az internetes vásárlás során, s a kedvezmény automatikusan levonódik a fizetendő végösszegből. 

 

A Tiplinon található számos webáruházi kupon közül a legnépszerűbbek a ruházati és cipőboltok, ezek közül is kiemelkedően keresettek az Ecipo kuponok. Ezért a vásárlói igényekhez igazodva, a Tiplinon nem csak egy, hanem egyszerre több Ecipo kupon közül is válogathatunk. Az ecipo.hu nem véletlenül az ország egyik legkeresettebb webáruháza. Vásárlóbarát szolgáltatásainak, köztük a 100 napos ingyenes Ecipo visszaküldési lehetőségnek, valamint a webáruház széles termékkínálatának köszönhetően rengeteg vásárló első számú választása, ha lábbeliről van szó. 

 

A webáruházakban felhasználható kuponok mellett egyéb online szolgáltatásokhoz felhasználható kuponokat is találunk, így például ételrendelésnél beváltható kuponokat is. A Tiplinon természetesen megtaláljuk az egyik legnépszerűbb ételrendelő portál, a Foodpanda kuponjait is, amelyek felhasználásával rendelésünknél akár 25%-os kedvezményben is részesülhetünk. A Foodpanda (Netpincér) kuponok pontos felhasználási feltételeiről bővebb információt a Foodpanda ügyfélszolgálatánál szerezhetünk. 

 

Webáruházak a közösségi hálón

 

A webáruházak és különböző szolgáltatások számára a közösségi térben való jelenlét extra kapcsolódási lehetőséget biztosít a vásárlókkal, ügyfelekkel való szoros kapcsolat kialakításában. Az üzlethálózatok a közösségi hálón meghirdetett exkluzív ajánlatokkal, limitált promóciókkal, egyedi kupon kedvezményekkel és nyereményjátékokkal igyekeznek követőikkel, vásárlóikkal még szorosabbra fűzni a kapcsolatot. Vásárlói szemszögből nézve pedig ezen ajánlatok révén gyakorlatilag azonnal értesülhetünk az aktuális akciókról. Nincs szükség arra, hogy a webáruház honlapján állandóan ellenőrizgessük nem maradtunk-e le valamiről, hiszen a közösségi hálón a legújabb kedvezményekről, promóciókról első kézből értesülhetünk. Ezzel pedig időt és pénzt egyaránt megtakaríthatunk.

 
 
x
 

Olvassa el ezt is!

Kitűzték a mártélyi választás időpontját

Kitűzték a mártélyi választás időpontját

Dr. Putz Anita polgármester szerint, volt idő, amikor Mártélynak az uniós forrásokból 15-öd rész sem jutott, mint a szomszédos Székkutasnak.
Ennivaló receptjeink - Baracskay Angélától - Fánk projekt

Ennivaló receptjeink - Baracskay Angélától - Fánk projekt

A Paprika TV-ből megismert Baracskay Angéla ezúttal egy egyszerű, de annál finomabb sütit ajánl közkedvelt rovatunk, az ’Ennivaló receptjeink’ olvasóinak.
Végeredmény a 6. helyezés lett

Végeredmény a 6. helyezés lett

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli összesen 17 győzelemmel, 1 döntetlennel és 16 vereséggel zárta a 2021/22-es szezont az NB I/B Zöld csoportjában
Fókuszban az agrárium

Fókuszban az agrárium

Az agrárátárca a korábiakhoz képest négy és félszer többet szeretne gazdaságfejlesztésre, kétszer annyit zöldítésre, másfélszer annyit tudásátadásra és generációváltásra fordítani.
 

És ezt már olvasta?

Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023 2023. 4. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Egy nagyon értékes győzelem
Egy nagyon értékes győzelem Vuk Pavlovic csapata fantasztikus hajrával fordított, győzelmének köszönhetően pedig őrzi hibátlan mérlegét a Hódtói Sportcsarnokban.
 
A tűz martalékává vált egy vásárhelyi családi ház
A tűz martalékává vált egy vásárhelyi családi ház Tűz ütött ki január 25-én este hét órakor a Görbe utcában. A tűzoltók két nagytestű kutyát is kimentettek.
 
A több mint 120 éve védett vakond lett az Év emlőse
A több mint 120 éve védett vakond lett az Év emlőse A vakondot választotta 2023-ban az Év emlősének a Vadonleső Program, amelyet az Agrárminisztérium és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet.
 
Vásárhelyi Művészeti Díj 2023
Vásárhelyi Művészeti Díj 2023 Idén a hazai zenekultúra lassan elfelejtett és több generáció számára már kevésbé ismert műfaja, a folklór muzsika és a magyar nóta volt a főszereplő.
 
Három vádlottja van a vásárhelyi buszos balhénak
Három vádlottja van a vásárhelyi buszos balhénak A két ittas utast nem engedték fel a buszra, a szóváltást kölcsönös tettlegesség, ütés- és rúgásváltások követték. Előkerült egy bicska is, de sérülés nem történt.