SportNyolc érmes helyezés a Diákolimpia megyei döntőjén

2019. december 13., péntek
 

Lelkes hozzállással, remek játékkal tették le a névjegyüket a vásárhelyi diákok a Szegeden rendezett Megyei Asztalitenisz Diákolimpia döntőjén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ATSK Szeged sportegyesület rendezte a megyei asztalitenisz diákolimpia döntőjét, december 13-án. A Diákolimpia városi versenyén november 22-én a Liszt Ferenc Ének Zenei Általános Iskola tornatermében az iskola és Borbás Marianna testnevelő tanárnő, a Városi Asztalitenisz Szakágvezető által idén már a 14. alkalommal rendezett versenyen a tavalyihoz képest idén kevesebben indultak.

 

 

A benevezettek legnagyobb részét a Liszt Ferenc diákjai adták és a szokásnak megfelelően a csapat első helyezettek és az egyéni 1. és 2. helyezettek jutottak be a szegedi megyei döntőbe.

 

A megyei döntő december 13-án volt a Szegedi Asztalitenisz Sport Klubban. Borbás Marianna testnevelő tanár beszámolója szerint a hódmezővásárhelyi diákok: „a döntőn remekül játszottak, igen remek teljesítményt nyújtottak. Lelkesen játszottak és mindent megtettek, hogy a legjobb eredményt érjék el.”

Szavait az eredmények is igazolják:

 

I-II. kcs. fiú csapat: 2. helyezés

Beder Barnabás, Kis Viktor, Györe Roland

 

I-II. kcs. lány csapat: 1. helyezés

Papp Regina, Somogyi Viktória, Kovács Amanda

 

I-II. kcs. fiú egyéni:

Beder Barnabás 4. helyezés

 

I-II. kcs. lány egyéni:

Papp Regina 1. helyezés

Somogyi Viktória 2. helyezés

Kovács Amanda 3. helyezés

 

III-IV. kcs. fiú csapat: 3. helyezés

Janó Dominik, Kalmár Milán, Popov Timothy Charlie

 

III-IV. kcs. lány csapat: 2. helyezés

Miklós Fanni, Gyulafalvi Vivien, Makay Lili

 

III-IV. kcs. fiú egyéni:

Lőkös Bálint 3. helyezés

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Lehet élezni a korcsolyát!

Lehet élezni a korcsolyát!

Van, aki odavan érte, de van, aki a jeget látva azonnal nagy hasra- és fenékre esésekre asszociál. December 13-tól mindkettőről közvetlen benyomásokat lehet szerezni.
Báli menetrend Hódmezővásárhelyen 2020

Báli menetrend Hódmezővásárhelyen 2020

Öt iskola, valamint az Orvosbál, a Vadászbál, a Huszárbál és a Gazdasági Egyesület rendezvényei adják 2020-ban a megyei jogú város báli szezonját.
Hajdú Kitti három érmes helyezése

Hajdú Kitti három érmes helyezése

A Hódmezővásárhelyi Sportlovasok Egyesületét Hajdú Kitti képviselte az év utolsó fedettpályás kiemelt díjugrató versenyén Kecskeméten.
És mégis mozog a Föld

És mégis mozog a Föld

Galileo híres - címbeli mondatát - a Németh László Gimnázium és Általános Iskola aulájában dr. Bónis Béla bizonyította be ismét egy látványos ingakísérlet prezentálásával.
 

És ezt már olvasta?

Teltházas Alma koncert a BFMK-ban
Teltházas Alma koncert a BFMK-ban A hétvégén fergeteges hangulatú koncerttel örvendeztették meg kis rajongóikat, nagy részük a színpad előtt extázisban énekelt és táncolt.
 
Vásárhelyi írónő újabb sikerkönyve
Vásárhelyi írónő újabb sikerkönyve Egy elfeledett budapesti mulatónegyedbe, a lágymányosi Konstantinápolyba repíti vissza az olvasókat Borbás Edina legújabb történelmi fikciós regénye.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 4. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 4. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Megnyílt a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor kiállítása
Megnyílt a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor kiállítása A most megnyílt tárlaton az ábrázoló vagy absztrakt látásmóddal alkotott, a mártélyi tájat és az ott megélt közösségi élményeket megörökítő hetven mű látható. Képekkel.
 
Értékes kettős siker
Értékes kettős siker Az NB I/B 19. fordulójában a Concordia Motax KC Pápa ellen lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli U20-as és felnőttcsapata. Nem is akárhogy!
 
Ilyenek a legboldogabb emberek
Ilyenek a legboldogabb emberek Kiderült, hogy a mentális jóléttel és boldogsággal kapcsolatos sok-sok kutatásban 10 tulajdonság mindig visszaköszön. Íme a lista!
 
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!