SportHajdú Kitti három érmes helyezése

2019. december 9., hétfő
 
Hajdú Kitti három érmes helyezése

December 7., péntektől vasárnapig rendezték az év utolsó fedettpályás kiemelt díjugrató versenyét Kecskeméten.

 

 

 

 

 

 

 

 


Az Airvent Lovas Club –Pataki Ménes adott otthont a versenynek, amelyen a pénteki nap 120-cm-es versenye a Csongrád megyei lovasoké volt, a fiatal lovasoknál Hajdú Kitti győzött Nadli Felling F-el.

 

Hódmezővásárhelyi Sportlovasok Egyesületét Hajdú Kitti képviselte 110-115 cm nyitott és fiatal lovas kategóriában.

 

„Verseny színvonalát minősíti, hogy volt ahol csak egy század döntött a győzelemnél a vásárhelyi lovas  javára.  Szakszerűen felépített és maximális szorgalommal elvégzett edzésmunkának meg is lett az eredménye” - mondta Kezes Gabriella edző.

 

Hajdú Kitti Nadli Feeling F nl. lovával három napon keresztül kiváló formában versenyzett, mert a második napon 125 cm sem talált legyőzőre, míg a harmadik napon szintén a 125 cm nagyon szoros küzdelemben a 2. helyezést érte el.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Advent második vasárnapja

Advent második vasárnapja

Ismét nagyszámű érdeklődővel december 8-án, advent második vasárnapján meggyújtották a sétálóutcán felállított adventi koszorú második gyertyáját.
A kísérletező kedv művészi szintjének újabb sikere

A kísérletező kedv művészi szintjének újabb sikere

Japán legnagyobb GIF animációs versenyét megrendezik minden évben, amelynek díjátadó gáláján kiderült, hogy Szabó Klára Petra is alkotói díjat kapott.
Süti, gyümölcs, csokimikulás

Süti, gyümölcs, csokimikulás

A város vállalkozói évek óta jelentősen hozzájárulnak az ajándékozáshoz, idén is több millió forint gyűlt össze. Rengeteg változatos játék várta a gyerekeket. Képekkel.
A Mikulás-kívánság fele valósult meg

A Mikulás-kívánság fele valósult meg

U20-as és felnőttcsapatunk is pályára lépett december 6-án az NB I/B Zöld csoportjában. Azt reméltük, hogy a Mikulás két győzelemmel ajándékozza meg a Kosársulit.

 

És ezt már olvasta?

Indul a virtuális múzeumlátogatás
Indul a virtuális múzeumlátogatás

A Tornyai János Múzeum a bezárás időszakában videósorozatot indít, amelynek első adása április 4-én, szombaton indul.

 
Ismét tűzgyújtási tilalom van Csongrád megyében is
Ismét tűzgyújtási tilalom van Csongrád megyében is

Jön a jó idő, kezdődhetnek a kerti munkák. Sokan szokás szerint leégetik a tarlót, meggyújtják a száraz növényeket. Ne tegye!

 
Miért járőröznek, miért ellenőrzik vállalatok, kórházak működését?
Miért járőröznek, miért ellenőrzik vállalatok, kórházak működését?

84 vállalat és 51 kórház került a katonák, a rendőrség, illetve a katasztrófavédelem ellenőrzése alá. Vásárhelyen is a budapesti Katonai Rendészeti Központ katonái járőröznek.

 
Az Operatív Stáb szerint huszonketten vannak karanténban
Az Operatív Stáb szerint huszonketten vannak karanténban Tájékoztatásuk szerint jelenleg Hódmezővásárhelyen 22-en vannak hatósági karanténban. A városban élőket érintő újabb intézkedésekről döntöttek.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 13. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 13. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Nyolc fertőzött Nagymágocson
Nyolc fertőzött Nagymágocson Március 28-án az egyik gondozott elesett, aki a szentesi kórházba szállítás után belázasodott. Ezért elvégezték rajta a tesztet.
 
A kijárási korlátozás szabályai
A kijárási korlátozás szabályai Március 28-án 0 órától április 11-ig, vagyis nagyszombatig kijárási korlátozást rendeltek el az ország egész területére. Fontos részletek.