SportHajdú Kitti három érmes helyezése

2019. december 9., hétfő
 
Hajdú Kitti három érmes helyezése

December 7., péntektől vasárnapig rendezték az év utolsó fedettpályás kiemelt díjugrató versenyét Kecskeméten.

 

 

 

 

 

 

 

 


Az Airvent Lovas Club –Pataki Ménes adott otthont a versenynek, amelyen a pénteki nap 120-cm-es versenye a Csongrád megyei lovasoké volt, a fiatal lovasoknál Hajdú Kitti győzött Nadli Felling F-el.

 

Hódmezővásárhelyi Sportlovasok Egyesületét Hajdú Kitti képviselte 110-115 cm nyitott és fiatal lovas kategóriában.

 

„Verseny színvonalát minősíti, hogy volt ahol csak egy század döntött a győzelemnél a vásárhelyi lovas  javára.  Szakszerűen felépített és maximális szorgalommal elvégzett edzésmunkának meg is lett az eredménye” - mondta Kezes Gabriella edző.

 

Hajdú Kitti Nadli Feeling F nl. lovával három napon keresztül kiváló formában versenyzett, mert a második napon 125 cm sem talált legyőzőre, míg a harmadik napon szintén a 125 cm nagyon szoros küzdelemben a 2. helyezést érte el.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Advent második vasárnapja

Advent második vasárnapja

Ismét nagyszámű érdeklődővel december 8-án, advent második vasárnapján meggyújtották a sétálóutcán felállított adventi koszorú második gyertyáját.
A kísérletező kedv művészi szintjének újabb sikere

A kísérletező kedv művészi szintjének újabb sikere

Japán legnagyobb GIF animációs versenyét megrendezik minden évben, amelynek díjátadó gáláján kiderült, hogy Szabó Klára Petra is alkotói díjat kapott.
Süti, gyümölcs, csokimikulás

Süti, gyümölcs, csokimikulás

A város vállalkozói évek óta jelentősen hozzájárulnak az ajándékozáshoz, idén is több millió forint gyűlt össze. Rengeteg változatos játék várta a gyerekeket. Képekkel.
A Mikulás-kívánság fele valósult meg

A Mikulás-kívánság fele valósult meg

U20-as és felnőttcsapatunk is pályára lépett december 6-án az NB I/B Zöld csoportjában. Azt reméltük, hogy a Mikulás két győzelemmel ajándékozza meg a Kosársulit.

 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Botrányos közjáték a díjátadón
Botrányos közjáték a díjátadón Bár volt néhány méltatlankodó befütyülés, de furcsa módon tapssal fejeződött be Élthes Eszter beszéde, amelyben bejelentette visszavonja a Bessenyei-díj névhasználati jogát a várostól.
 
Véget ért a Tornyai-emlékév
Véget ért a Tornyai-emlékév Kiállításokkal, kiadványokkal és konferenciával emlékezett a közgyűjtemény  a 151 éve született névadójára. Megnyílt a Vásárhelyi Festőszimpózium kiállítása.
 
Innovációk a fürdőszobában
Innovációk a fürdőszobában Idén is csupa újdonságokkal találkozhatott az érdeklődő a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, Budapesten.
 
A Németh László Városi Könyvtár rendezvényei
A Németh László Városi Könyvtár  rendezvényei

1989 óta ünnepeljük meg január 22-én a magyar kultú­ra napját, annak emlékére, hogy  Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le a Himnusz kéziratát.

 
Megdolgoztak a sikerért
Megdolgoztak a sikerért Rangadóhoz méltóan kezdődött a felnőttek összecsapása - elég régóta nem sikerült legyőzni az örök rivális Békést, ez is fűtötte a vásárhelyieket.
 
Vásárhelyi írónő új könyve
Vásárhelyi írónő új könyve Millennium évébe kalauzolja el az olvasót a vásárhelyi Borbás Edina legújabb regénye. Író-olvasó találkozó lesz  a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.