Kék hírekLakapcsolták a vásárhelyi betörő triót

2021. november 10., szerda
 
Lakapcsolták a vásárhelyi betörő triót

A megalapozott gyanú szerint egy 29 éves ikerpár és 30 éves társuk október elsején jutottak be egy hódmezővásárhelyi családi házba ahonnan készpénzt és aranyékszereket vittek el, mintegy 800 ezer forint értékben.

 

 

 

 

Az elvégzett adatgyűjtések eredményeként a nyomozók a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának beavatkozóival együttműködve a triót november 8-án az esti órákban fogták el lakhelyeiken, ahol kutatást tartottak.

(A Mélységi Ellenőrzési osztály állománya a határőrizeti feladatokon túlmenően végrehajtja a megyei rendőr-főkapitányságok közterületi járőrszolgálatának megerősítését, részt vesz akciókban.)

A feltételezett elkövetőket a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták, a csoport vezetőjét őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészségen letartóztatását.

 

A gyanúsítottak ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 
 
Forrás: CSMRFK
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kötelező az oltás a Mezőgazdasági Karon is

Kötelező az oltás a Mezőgazdasági Karon is

A rektor és a kancellár együttes utasítás alapján a koronavírus elleni védőoltás felvétele kötelezővé vált a Szegedi Tudományegyetem foglalkoztatottjai számára.
Fejlesztik a vásárhelyi szakképzőket

Fejlesztik a vásárhelyi szakképzőket

Megtakarításokból és a felnőttképzésből származó plusz bevételekből 330 Dell típusú laptopot kaptak a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum tanárai.
Osztottak

Osztottak

Hódmezővásárhely 6 milliárd forintot kapott az Európai Unió Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázati pénzkeretéből.
Már van menetrend is

Már van menetrend is

November elejétől három vasútvillamos közlekedik tesztüzemben végállomástól-végállomásig. Tesztelnek. Az utasforgalmi próbát és baleseti szituációs gyakorlatot már el is végezték..
 

És ezt már olvasta?

Utasforgalmi próbaüzemben indul a tram-train
Utasforgalmi próbaüzemben indul a tram-train A tram-train november 29-től óránként közlekedik Hódmezővásárhelyről. Részletes menetrend a megállókkal a cikkben!
 
Tarolt az Országos bajnokságon a Máté Taekwondo
Tarolt az Országos bajnokságon a Máté Taekwondo A nagy médiaérdeklődés mellett lezajlott országos bajnokságon impozáns eredményt, 26 érmes helyezést ért el a vásárhelyi sportegyesület. Részletes eredményekkel.
 
Jó szívvel, jó szóval a gyógyítókért
Jó szívvel, jó szóval a gyógyítókért Ezzel a mottóval karácsonyi képeslapkészítő akciót indított a Szeged-Csanádi Egyházmegye. A vásárhelyi kórház dolgozóit is erősíteni, bátorítani szeretnék.
 
Ismét téma a Teleki utcai bölcsőde felújítása
Ismét téma a Teleki utcai bölcsőde felújítása 2019 szeptemberében - az akkori hírek szerint a város 230 millió forintot kapott Pénzügyminisztériumtól. a bölcsőde felújítására, korszerűsítésére
 
Egyre több a mikroműanyag a Tiszában
Egyre több a mikroműanyag a Tiszában Megdöbbentő eredményeket hozott az eddigi minták elemzése, amikor a folyó vízrendszerének mikroműanyagokkal való szennyezettségét vizsgálták.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 46. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 46. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Eladott labdák, a figyelmetlenségek és elhibázott büntetők
Eladott labdák, a figyelmetlenségek és elhibázott büntetők A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli és a Békési SzSK csatája régóta nagy dél-alföldi rangadónak, egyben az NB I/B Zöld csoport egyik, ha nem a legfordulatosabb párosításának számít.