Kék hírekLakapcsolták a vásárhelyi betörő triót

2021. november 10., szerda
 
Lakapcsolták a vásárhelyi betörő triót

A megalapozott gyanú szerint egy 29 éves ikerpár és 30 éves társuk október elsején jutottak be egy hódmezővásárhelyi családi házba ahonnan készpénzt és aranyékszereket vittek el, mintegy 800 ezer forint értékben.

 

 

 

 

Az elvégzett adatgyűjtések eredményeként a nyomozók a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának beavatkozóival együttműködve a triót november 8-án az esti órákban fogták el lakhelyeiken, ahol kutatást tartottak.

(A Mélységi Ellenőrzési osztály állománya a határőrizeti feladatokon túlmenően végrehajtja a megyei rendőr-főkapitányságok közterületi járőrszolgálatának megerősítését, részt vesz akciókban.)

A feltételezett elkövetőket a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták, a csoport vezetőjét őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészségen letartóztatását.

 

A gyanúsítottak ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 
 
Forrás: CSMRFK
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kötelező az oltás a Mezőgazdasági Karon is

Kötelező az oltás a Mezőgazdasági Karon is

A rektor és a kancellár együttes utasítás alapján a koronavírus elleni védőoltás felvétele kötelezővé vált a Szegedi Tudományegyetem foglalkoztatottjai számára.
Fejlesztik a vásárhelyi szakképzőket

Fejlesztik a vásárhelyi szakképzőket

Megtakarításokból és a felnőttképzésből származó plusz bevételekből 330 Dell típusú laptopot kaptak a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum tanárai.
Osztottak

Osztottak

Hódmezővásárhely 6 milliárd forintot kapott az Európai Unió Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázati pénzkeretéből.
Már van menetrend is

Már van menetrend is

November elejétől három vasútvillamos közlekedik tesztüzemben végállomástól-végállomásig. Tesztelnek. Az utasforgalmi próbát és baleseti szituációs gyakorlatot már el is végezték..
 

És ezt már olvasta?

Egyházi érdemrendet kapott Kovács István
Egyházi érdemrendet kapott Kovács István A hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar egykori vezetője, a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola igazgatója sok szállal kötődik Vásárhelyhez.
 
A vásárhelyi Mezőgazdasági Kar idén előkelőbb helyen végzett
A vásárhelyi Mezőgazdasági Kar idén előkelőbb helyen végzett Magyarország legjobb egyeteme lett a Szegedi Tudományegyetem az oktatók kiválósága alapján a HVG friss felsőoktatási rangsorában.
 
A miskolciak eredményesebbek voltak
A miskolciak eredményesebbek voltak Több sérültet is nélkülöző Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli. egy negyedig tartotta a lépést, végül a Miskolcon a hazaiak simán győzni tudtak.
 
Hitel, ajándék, szuperolcsóság helyett ráfizetés
Hitel, ajándék, szuperolcsóság helyett ráfizetés Terjednek a facebookos csalások. Sok a főként idős naív, kevésbé informált ember. A Rendőrség látókörébe kerülnek a csalók, bár nem könnyű a lebuktatás.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022. 47. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Fejreállt egy Suzuki Vásárhelyen
Fejreállt egy Suzuki Vásárhelyen A nyirkos aszfalton megcsúszhatott és egy ház kapubejárójába előtt felborulva állt meg.
 
Még 65 millió plusz a tram train projektbe
Még 65 millió plusz a tram train projektbe A mozdonyszín és a tároló vágányok közötti területen 8 jármű tárolására és karbantartására alkalmas közel 3000 m2 alapterületű csarnok épült.