BulvárIdén is ingyen korizás

2019. november 18., hétfő
 
Idén is ingyen korizás

Az alapozási munkálatokkal november 18-án elkezdték a jégpálya alapozását a Kossuth téren. A tér mindezek miatt csak részlegesen használható, a gyalogosan, illetve a kerékpárral közlekedőktől is a szokottnál nagyobb figyelmet követel.

 

 

 

 

 

 

 

A karácsonyi vásár december 1-jén nyitja meg kapuit, a jégpálya pedig az időjárás függvényében. Hagyományosan a „Mikulás hozza” december 5-e körül a jégpályát, de volt olyan év, amikor december elején a pályán jég helyett csak a homokágyba lefektetett csöveket lehetett látni.

 

A 2004-ben még csak bérelt, majd 2006-ban az Önkormányzat által megvásárolt jégpálya általában a téli iskolai szünet végéig a fiatalok kedvenc találkozóhelye.

 

Mint minden évben, 8-tól este 8-ig van nyitva. Korcsolyaoktatást is szerveznek minden évben, minden szombaton és vasárnap.

A vásárhelyieknek továbbra is ingyenes lesz.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kétszeres pontgyőzelem

Kétszeres pontgyőzelem

Szombaton hazai pályán, a Szeghalom ellen folytatta a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club NB II-es felnőtt csapata a bajnokságot.
Kire ütött ez a gyerek???

Kire ütött ez a gyerek???

Izgalmas, érdekes, interaktív és nem utolsó sorban sikerélményt magában rejtő programsorozatot indított a Vásárhelyi Levéltár.
Marad a szülészet Vásárhelyen

Marad a szülészet Vásárhelyen

Az aktív ellátás megszüntetését, illetve további intézmény-összevonást javasol tucatnyi helyen a Kórházfenntartó egy, még nem publikus  munkaanyagban.
Csalássorozat vásárhelyi főszereplővel

Csalássorozat vásárhelyi főszereplővel

A szövevényes bankszámla manipuláció lényege a dél-koreai, ausztrál, német és kolumbiai cégek által utalt pénzek továbbküldése, vagyis eltüntetése volt.
 

És ezt már olvasta?

Itt a nagyszülői GYED
Itt a nagyszülői GYED A gyed összege egy unoka után a nagyszülő fizetésének hetven százaléka, de maximum a mindenkori minimálbér kétszeresének a hetven százaléka.
 
Szabadkai alkotók vásárhelyi kiállítása
Szabadkai alkotók vásárhelyi kiállítása Átívelés címmel, két szabadkai alkotó életművét bemutató kiállítás nyílt a Szabadkai Városi Múzeum és a Tornyai János Múzeum közös szervezésében az Alföldi Galériában.
 
Tisztújító közgyűlés
Tisztújító közgyűlés

A 23 hazai nagyvárost képviselő polgármesterek döntöttek a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökségéről. Márki-Zay Péter albizottsági elnök lett.

 
Egy különleges madár a diákok szemével
Egy különleges madár a diákok szemével Hódmezővásárhelyi iskolások alkotásait is várja a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság, amely az idei évben is meghirdeti a Túzok Vándorkupa alkotói pályázatát.
 
Szabadkai alkotók az Alföldi Galériában
Szabadkai alkotók az Alföldi Galériában A kiállítás része a Hódmezővásárhelyi Református Újtemplomi Egyházközség és a Szabadkai Városi Múzeum közös uniós projektjének.
 
Szövetségre lép tíz megyei jogú város
Szövetségre lép tíz megyei jogú város Közleményük szerint közös értékek és stratégia mentén, de nem lehet még tudni, milyen tartalommal és milyen formában működne együtt a tíz városvezető.
 
Hajdú Kitti három érmes helyezése
Hajdú Kitti három érmes helyezése A Hódmezővásárhelyi Sportlovasok Egyesületét Hajdú Kitti képviselte az év utolsó fedettpályás kiemelt díjugrató versenyén Kecskeméten.