SportIdén is a verseny fénypontja lesz

2014. augusztus 14., csütörtök
 
Idén is a verseny fénypontja lesz

Már az első év után mini szépségversenyként él a köztudatban, a Magyar Fitness Szövetség éppen Vásárhelyen debütált két új kategóriája, 18 éven felüli lányoknak.  

 

Képünkön a tavalyi hódmezővásárhelyi verseny

 

 

Idén is megrendezik Hódmezővásárhelyen a Fit Kid Bajnokság és Grand Prix Országos döntőjét. Ennek keretében pedig a 2013-ban, éppen a vásárhelyi Országos Bajnokságon debütált két új kategóriában ismét indulhatnak a lányok.

 

Megírtuk, tavaly szeptember végén a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban a kicsit a szépségversenyek hangulatát idéző versenykategóriák debütáltak. Első alkalommal rendezték meg a Fitness Woman Open Egyetemista és Főiskolás Bajnokságot, amelyre csak 18 éven felüli, felsőoktatási intézményben tanuló lányok indulhatnak, illetve a Fitness Lady kategóriát.

A Magyar Fitness Szövetség elnöke B. Tóth János, a Vásárhelyi Híreknek elmondta, az új kategóriákkal azoknak akarnak versenyzési lehetőséget biztosítani, akik nem a testépítésben szeretnék megmutatni magukat.

A Fitness Woman kategóriánál a döntőbírók az estélyi ruhás, a fürdőruhás és a fitness gyakorlat fordulóit értékelték, a Fitness Lady kategóriában indulók pedig koktél ruhás és fürdőruhás fordulóban vesznek részt. Mindkét versenyszámnál a versenybírók, a gyakorlat technikai és esztétikai végrehajtását, a teljes testalkat harmonikus kidolgozottságát, az arányosságát pontozták.

 

Az idén szeptember 27-én Hódmezővásárhelyen, a Hód Fitness SE. rendezésében a Balogh Imsi Sportarénában lesz az Országos Bajnokság.

 

Kapcsolódó cikkeink:

 

Vásárhely a fitness sportág erős bázisa

 

Kosztolányi Anna sporttörténetet írt

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Megfiatalított és egységesebb játékoskeret

Megfiatalított és egységesebb játékoskeret

Szeptember 21-én, vasárnap elrajtol a női NBII Dél-Kelet csoport felnőtt kézilabda bajnokság, melyben a vásárhelyi csapat rögtön rangadóval kezd. Nagy képpel
Megújult a Téglagyári Kubikok tanösvénye

Megújult a Téglagyári Kubikok tanösvénye

Hódmezővásárhely egyik természeti ékköve most teljesen megújult. Szeptember 20-án félnapos programmal avatják újra. Program!
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Nyert a Kosársuli a Békéscsaba ellen - Az edző távozik

Nyert a Kosársuli a Békéscsaba ellen - Az edző távozik

A mérkőzést követően nem várt esemény következett: váratlanul lemondott Vuk Pavlovic, aki épp a Békéscsaba vezetőedzőjeként folytatja.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.