SportMegfiatalított és egységesebb játékoskeret

2014. szeptember 18., csütörtök
 
Megfiatalított és egységesebb játékoskeret

Szeptember 21-én, vasárnap elrajtol a női NBII Dél-Kelet csoport felnőtt és junior kézilabda bajnokság, melyben a vásárhelyi csapat rögtön rangadóval kezd.

 

 

 

 

A tavalyi bajnokság győzteséhez, az idei évben is favoritnak számító Orosházi NKC II. csapatához látogatnak. A mérkőzés vasárnap 18 órakor kezdődik az orosházi Városi Sportcsarnokban (16 órakor a junior csapatok lépnek pályára).

A hétvégén elrajtoló bajnokság kifejezetten szoros, kiélezett küzdelmet hozhat, hiszen az eddig is komoly játékerőt képviselő csapatok (Orosháza, Szarvas, Makó, Békéscsaba) mellett újra számolni kell az NBI/B-ből visszatérő Gyulával és az NBI-ben szereplő Szeged KKSE második csapatával is, de okozhat meglepetést a fiatal, saját nevelésű játékosaira építő csorvási csapat is.

 

A HLKC Felnőtt cspata a harmadik évét kezdi az NBII-es bajnokságban, a 2012/2013-as 7. helyezést tavaly egy szoros hajrában elért 5. helyezés követett. A bajnokságot egy megfiatalított, de az elmúlt évinél egységesebb játékoskerettel kezdik.

 

Kapcsolódó cikkünk a HLKC Felnött csapatról és a bajnokság menetrendjéről: Rajtol a női kézilabda NBII

 

Felső sor: Gaál Adrienn játékos-edző, Rozmann Denise, Hegyi Diana, Kothencz Vivien, Baloghné Tóth Orsolya, Balogh Vivien,  Németh Zsófia, Tószegi Krisztina, Simon Gyula gyúró 

Alsó sor: Fürcht Henriett, Hegyi Vivien, Becsei Mária, Szabó Patrícia, Sajtos Dzsenifer, Krumesz Regina, Mészáros Veronika


 
 
HLKC - VH
 

Olvassa el ezt is!

Ide öröm járni

Ide öröm járni

A munkákkal a tanévkezdésre elkészültek, ma délben pedig jelképesen felavatták a kicsit még mindig festékszagú, gondosan felújított iskolát. Képekkel!
Fotóklub tagfelvétel

Fotóklub tagfelvétel

Az új hódmezővásárhelyi fotóklub szeptember 20-án délután a BFMK-ban várja mindazokat, akik szeretnek fotózni és szívesen fejlesztenék a készségüket.
Vásárhelyen is kedvelik őket

Vásárhelyen is kedvelik őket

Találós kérdés: hány tonnára rúg a hazai fülesbagoly populáció által megevett egér- és pocokmennyiség össztömege? Meglepő a végeredmény.
5 éve írtuk - ...mind hősök vagyunk, csupán a forma változik.

5 éve írtuk - ...mind hősök vagyunk, csupán a forma változik.

A vásárhelyi-mártélyi Risztov Évát a köztudat egyfajta hősként kezelte, a már visszavonult sportoló most őszintén mesél gyermekkora és az élsport szövevényes kapcsolatáról.
 

És ezt már olvasta?

Bűnbandát számolt fel a rendőrség
Bűnbandát számolt fel a rendőrség Egy négytagú vásárhelyi banda éveken át kényszeríett prostitúcióra nőket. Egy kávézót is üzemeltetett. Egy idős férfit ház körüli munkákra kényszerítették.
 
Idén két újabb név került a dicsőség falra
Idén két újabb név került a dicsőség falra A sokéves hagyományt folytatva idén Czuprák László Ákos  és Enyedi Sándor neve került fel a Hódtói Sportcsarnok dicsőségfalára.
 
Jó tanuló - jó sportoló díjazottak 2024
Jó tanuló - jó sportoló díjazottak 2024 Február 29-én délután a város legkiválóbb jó tanulóit, jó sportolóit díjazták, de díjazták az év csapatait, edzőjét és testnevelőjét is. A díjazottak névsorával.
 
Véget ért egy nagysikerű előadássorozat
Véget ért egy nagysikerű előadássorozat A darvasszéki római kori kincsleletet ismertető előadással zárult a Tornyai János Múzeum Korok, kultúrák, lelőhelyek idén téli, régészeti sorozata február 28-án.
 
51 éves egy világegyezmény, amely az élővilág felett őrködik
51 éves egy világegyezmény, amely az élővilág felett őrködik A világ szinte minden országa aláírta, a március 3-án 51 éves 'Washingtoni egyezményt'. Mindenkinek érdeke a betartása.
 
Veszélyes játéknak tartják
Veszélyes játéknak tartják

Találos kérdés: a 68 betegséget érintő 176 tanulmány, például a víz gyógyító memóriája, hány esetben találta hatásosnak az alkalmazott homeopátiás kezelést.   

 
Hová lett februárból két nap?
Hová lett februárból két nap? Évente egyszer feltehetjük a kérdést, kinek köszönhető, hogy a február hónap lerövidült? A válaszért a Római Birodalomba kell visszamenni.