Kék hírekHalálos motorosbaleset Vásárhelyen

2014. február 12., szerda
 
Halálos motorosbaleset Vásárhelyen

A kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe az a motoros, aki február 11-én délután szenvedett közúti balesetet a Kutasi úton.

 

 

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Volkswagen Golf típusú személygépkocsi haladt Hódmezővásárhelyen a Kutasi úton a Jókai utca irányából a Vámház utca felé február 11-én 17 óra 18 perckor. Az autó a Kutasi út és a Vámház utca kereszteződésében balra kikanyarodva nem adta meg az elsőbbséget a vele szemben szabályosan közlekedő motorkerékpárosnak és összeütköztek.

A baleset következtében a 21 éves hódmezővásárhelyi V. Zs. olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően életét vesztette.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

 
 
Forrás: police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Érvénytelenek az autóhitelek?

Érvénytelenek az autóhitelek?

Senkinek sem tűnt fel, hogy az autókereskedésekben évekig a legkülönbözőbb bankok, lízingcégek bélyegzőit a szalonok tulajdonosai, alkalmazottai használták.
Vásárhelyi fodrásztanulók sikerei

Vásárhelyi fodrásztanulók sikerei

Nyíregyházán szép helyezésekkel tette le a névjegyét a vásárhelyi Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola. A szépségipar jövőbeli szakemberei versenyeztek.
Január 6. Vízkereszt

Január 6. Vízkereszt

A vízkereszti népszokásokból mára jobbára csak annyi maradt meg, hogy ekkor szedik le a karácsonyfát. Pedig már a 3. századtól különleges jelentőséggel bír.
Elhunyt Farkas Ferenc

Elhunyt Farkas Ferenc

81 éves korában elment örökre a hódmezővásárhelyi oktatás egyik jeles személyisége, helytörténet kutatója, értékes és érdekes társas kirándulások szervezője.

 

És ezt már olvasta?

Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét Az értékén túl, az óriási eszmei értéke abban van, hogy a régi fotókon keresztül látjuk, megismerjük eleink életét, gyökereinket, erősítve ezzel identitásunkat. Interjú.
 
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum A Kiss Lajos néprajzkutató munkásságát bemutató tárlatot a megnyitó előtti napon sajtóbejáráson ismerhették meg a médiumok munkatársai. Képekkel.
 
Az ezerarcú Mártély
Az ezerarcú Mártély Varga András téli mártélyi fotóit nézegetve, felsejlik a fotós jövőbeni újabb kiállítása, amelynek „anyagából” most a Vásárhelyi Hírek olvasói be/rápillantást nyerhetnek.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Botrányos közjáték a díjátadón
Botrányos közjáték a díjátadón Bár volt néhány méltatlankodó befütyülés, de furcsa módon tapssal fejeződött be Élthes Eszter beszéde, amelyben bejelentette visszavonja a Bessenyei-díj névhasználati jogát a várostól.
 
Véget ért a Tornyai-emlékév
Véget ért a Tornyai-emlékév Kiállításokkal, kiadványokkal és konferenciával emlékezett a közgyűjtemény  a 151 éve született névadójára. Megnyílt a Vásárhelyi Festőszimpózium kiállítása.
 
Innovációk a fürdőszobában
Innovációk a fürdőszobában Idén is csupa újdonságokkal találkozhatott az érdeklődő a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, Budapesten.