SportÉrmes helyezések az Aquatlon Országos Bajnokságon

2022. május 16., hétfő
 
Érmes helyezések az Aquatlon Országos Bajnokságon

Harminckilenc egyesület küzdött meg az érmekért a Sport XXI. Aquatlon Országos Bajnokságon. A vásárhelyi HÓD-TRI és ÖTTUSA csapata érmeket is szerzett.

 

 

 

 

 

 

Az OB-n két versenyszámban, úszásban és futásban mérték össze tudásukat a fiatalok, előbbi helyszíne a Debreceni Sportuszoda, utóbbinak pedig a Gyulai István Atlétikai Stadion volt.

Május 15-én ismét Debrecen adott otthont az Aquatlon Országos bajnokságnak. A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola és a Magyar Triatlon Szövetség által szervezett versenyen hazánk legjobb 8-15 éves versenyzői vettek részt, négy korcsoportban.

A gyerekek korosztálytól függően 100-500 métert úsztak, majd 1000-3000 métert futottak. Az OB-n 39 hazai egyesület 503 sportolója állt rajthoz.

 

A HÓD-TRI és ÖTTUSA csapatának kiemelt versenye volt az Aquatlon OB.

Az ifjú sportolók a Dél-Alföldi régió legjobbjaiként kerültek az Országos Bajnokságra, ahol igen szép eredményeket értek el.

 

Helyezések:

 

Újonc kategóriában:

I. helyezett - országos bajnok: Miklósfalvi Kolos

 

VI. helyezett : Vajna Szabolcs

 

Újonc lány kategóriában:

II. helyezett: Miklósfalvi Klára

 

A csapat további tagjai is az élmezőnyben végeztek: Miklósfalvi Luca, Jónás Zalán, Zétény Jónás

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Fókuszban az agrárium

Fókuszban az agrárium

Az agrárátárca a korábiakhoz képest négy és félszer többet szeretne gazdaságfejlesztésre, kétszer annyit zöldítésre, másfélszer annyit tudásátadásra és generációváltásra fordítani.
Nagysikerű Korea Nap Vásárhelyen

Nagysikerű Korea Nap Vásárhelyen

Félezernél többen voltak kíváncsiak május 15-én délelőtt, a Máté Taekwondo és Hapkido Sportegyesület szervezésében megrendezett Korea napra.
Kezdődik a szúnyogszezon de a gyérítés is

Kezdődik a szúnyogszezon de a gyérítés is

Vásárhelyen a Katasztrófavédelem központi légi gyérítése előtt 4 nappal a vásárhelyi Önkormányzat is megrendelt egy képtnapos földi kémiai gyérítést.
Ballagás és Sárgulás a Mezőgazdaság Karon

Ballagás és Sárgulás a Mezőgazdaság Karon

Május 13-án száznál több végzős hallgató búcsúzott – ha nem is véglegesen – az alma matertől a Szegedi Tudományegyetem  Mezőgazdasági Karán. Képekkel.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022. 31. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért Újabb mosdófelújítást segít a világcég. Ezúttal a vásárhelyi Szeremlei Sámuel Református Óvodában kezdődnek a munkálatok.
 
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
99 éves korában lett ágyban fekvő beteg, addig nagyon tevékeny életet élt. A hosszú élet titka Pista bácsi szerint: a munka.
 
A Mártélyi Kavalkád programja
A Mártélyi Kavalkád programja

Augusztus 5. és 7-e között ismét lesz egy fergeteges rendezvénysorozat a Mártélyi Holtágnál. A szórakoztató műfajok teljes palettájával. Részletes program.

 
Az ország Imruskája 87 éves lenne
Az ország Imruskája 87 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 87 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Tanévi menetrend szeptembertől
Tanévi menetrend szeptembertől A hamarosan ismét megtelnek az iskolapadok, érdemes megnézni, hogyan alakul a 2022 szeptembertől kezdődő tanév. Fontos dátumok!
 
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen Négynapos ünneppel készül az önkormányzat. Két színpad lesz, az egyik a Dr. Rapcsák András sétálóutcán, a nagy színpad pedig a Kossuth téren. Részletes program.