SportÉrmes helyezések az Aquatlon Országos Bajnokságon

2022. május 16., hétfő
 
Érmes helyezések az Aquatlon Országos Bajnokságon

Harminckilenc egyesület küzdött meg az érmekért a Sport XXI. Aquatlon Országos Bajnokságon. A vásárhelyi HÓD-TRI és ÖTTUSA csapata érmeket is szerzett.

 

 

 

 

 

 

Az OB-n két versenyszámban, úszásban és futásban mérték össze tudásukat a fiatalok, előbbi helyszíne a Debreceni Sportuszoda, utóbbinak pedig a Gyulai István Atlétikai Stadion volt.

Május 15-én ismét Debrecen adott otthont az Aquatlon Országos bajnokságnak. A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola és a Magyar Triatlon Szövetség által szervezett versenyen hazánk legjobb 8-15 éves versenyzői vettek részt, négy korcsoportban.

A gyerekek korosztálytól függően 100-500 métert úsztak, majd 1000-3000 métert futottak. Az OB-n 39 hazai egyesület 503 sportolója állt rajthoz.

 

A HÓD-TRI és ÖTTUSA csapatának kiemelt versenye volt az Aquatlon OB.

Az ifjú sportolók a Dél-Alföldi régió legjobbjaiként kerültek az Országos Bajnokságra, ahol igen szép eredményeket értek el.

 

Helyezések:

 

Újonc kategóriában:

I. helyezett - országos bajnok: Miklósfalvi Kolos

 

VI. helyezett : Vajna Szabolcs

 

Újonc lány kategóriában:

II. helyezett: Miklósfalvi Klára

 

A csapat további tagjai is az élmezőnyben végeztek: Miklósfalvi Luca, Jónás Zalán, Zétény Jónás

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Fókuszban az agrárium

Fókuszban az agrárium

Az agrárátárca a korábiakhoz képest négy és félszer többet szeretne gazdaságfejlesztésre, kétszer annyit zöldítésre, másfélszer annyit tudásátadásra és generációváltásra fordítani.
Nagysikerű Korea Nap Vásárhelyen

Nagysikerű Korea Nap Vásárhelyen

Félezernél többen voltak kíváncsiak május 15-én délelőtt, a Máté Taekwondo és Hapkido Sportegyesület szervezésében megrendezett Korea napra.
Kezdődik a szúnyogszezon de a gyérítés is

Kezdődik a szúnyogszezon de a gyérítés is

Vásárhelyen a Katasztrófavédelem központi légi gyérítése előtt 4 nappal a vásárhelyi Önkormányzat is megrendelt egy képtnapos földi kémiai gyérítést.
Ballagás és Sárgulás a Mezőgazdaság Karon

Ballagás és Sárgulás a Mezőgazdaság Karon

Május 13-án száznál több végzős hallgató búcsúzott – ha nem is véglegesen – az alma matertől a Szegedi Tudományegyetem  Mezőgazdasági Karán. Képekkel.
 

És ezt már olvasta?

Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023 2023. 4. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Egy nagyon értékes győzelem
Egy nagyon értékes győzelem Vuk Pavlovic csapata fantasztikus hajrával fordított, győzelmének köszönhetően pedig őrzi hibátlan mérlegét a Hódtói Sportcsarnokban.
 
A tűz martalékává vált egy vásárhelyi családi ház
A tűz martalékává vált egy vásárhelyi családi ház Tűz ütött ki január 25-én este hét órakor a Görbe utcában. A tűzoltók két nagytestű kutyát is kimentettek.
 
A több mint 120 éve védett vakond lett az Év emlőse
A több mint 120 éve védett vakond lett az Év emlőse A vakondot választotta 2023-ban az Év emlősének a Vadonleső Program, amelyet az Agrárminisztérium és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet.
 
Vásárhelyi Művészeti Díj 2023
Vásárhelyi Művészeti Díj 2023 Idén a hazai zenekultúra lassan elfelejtett és több generáció számára már kevésbé ismert műfaja, a folklór muzsika és a magyar nóta volt a főszereplő.
 
Három vádlottja van a vásárhelyi buszos balhénak
Három vádlottja van a vásárhelyi buszos balhénak A két ittas utast nem engedték fel a buszra, a szóváltást kölcsönös tettlegesség, ütés- és rúgásváltások követték. Előkerült egy bicska is, de sérülés nem történt.