SportElkezdődött a fitness versenyszezon

2013. március 27., szerda
 

Az idei versenyszezon nyitányaként, március 23-án Kecskeméten, a II. Rákóczi F. Általános Iskola sportcsarnokában rendezték a FitKid Dance és FitKid Dance Show Bajnokságot.

 

 

 

 


A hódmezővásárhelyi Hód Fitness SE öt versenyzővel nevezett, és mint azt Miklós Melinda edző elmondta, valamennyi kis sportolónak élete első versenye volt és fantasztikus teljesítményt nyújtottak.

 

A színpadra lépett 6-8 éves lányok közül ketten dobogós helyezést értek el.

 

Eredmények:

 

 I. korcsoportban: Papp Jázmin : 2. helyezett

II./a korcsoportban: Berei Krisztina: 2. helyezett

II./b korcsoportban: Bartyik Petra: 6. helyezett

 

A II./b korcsoportban még versenyzett Kruzslicz Amira és Hegedűs Petra.

 

Kapcsolódó cikkünk:

 

A Hód Fitness az ország legeredményesebb egyesülete

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyi tánccsapat képviseli Magyarországot a VB-n

Vásárhelyi tánccsapat képviseli Magyarországot a VB-n

Fogarassy Judit: A csoport egy része már óvodáskorában kezdte a táncot, odaadó kitartó edzéseik, a tánc szeretet jutatta őket a világbajnoki mezőnybe. Nagy képpel!  
Egy napon két versenyen

Egy napon két versenyen

A Hód Úszó SE március 23-án sikerrel vett részt Miskolcon a Víz Világnapi Úszóversenyen, de ott voltak a kecskeméti Arany Homok Kupán is.
Békéscsabán is folytatódott a sikerszéria

Békéscsabán is folytatódott a sikerszéria

Március 23-án este a Békéscsaba vendégeként lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoport alapszakaszának utolsó előtti, 25. fordulójában.
A Föld kis vásárhelyi bajnokai

A Föld kis vásárhelyi bajnokai

Az EON által a 'Föld bajnokai' címmel hirdetett pályázat egyik győztese a Hódmezővásárhely Egyesített Óvoda Oldalkosár utcai Tagintézménye.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 14. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Díjazták az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítóit
Díjazták az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítóit Átadták a XXXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítói részére meghirdetett elismeréseket. A háromnapos rendezvényen 220 kiállító lesz.
 
Április 16. - A holokauszt magyar áldozatainak emléknapja
Április 16. - A holokauszt magyar áldozatainak emléknapja

A vásárhelyi zsinagóga órája mind a mai napig azt az időpontot, 10 óra 10 percet mutatja, amikor 1944. június 16-án elhurcoltak a városból 737 zsidó polgárt.

 
Nemzetközi konferencia és Észak-afrikai professzorok Vásárhelyen
Nemzetközi konferencia és Észak-afrikai professzorok Vásárhelyen A Mezőgazdasági Kar első ízben rendez Erasmus Week rendezvénysorozatot, melynek apropója a Wellman Oszkár Nemzetközi Tudományos Konferencia.
 
Szeged, Tisza-part és SZIN-es buliforgatag készül
Szeged, Tisza-part és SZIN-es buliforgatag készül Már több, mint félszáz fellépő ismert az idei nyárzáró buli előadói közül. Ne feledjük: augusztus 28-31, Szegedi Partfürdő.
 
Elfogták a tavaly óta keresett vásárhelyi tolvajt
Elfogták a tavaly óta keresett vásárhelyi tolvajt Egy idős hódmezővásárhelyi nőt beengedett a lakásába, mivel segített neki a táskái cipelésében.
 
A Kosársuli már csak az 5-8. helyért folytatja a bajnokságot
A Kosársuli már csak az 5-8. helyért folytatja a bajnokságot A Veszprém remek csapatmunkával, demoralizáló triplákkal és szoros védekezéssel hasonló módon lerohanta a kezdés után a Vásárhelyi Kosársulit.