SportElkezdődött a fitness versenyszezon

2013. március 27., szerda
 

Az idei versenyszezon nyitányaként, március 23-án Kecskeméten, a II. Rákóczi F. Általános Iskola sportcsarnokában rendezték a FitKid Dance és FitKid Dance Show Bajnokságot.

 

 

 

 


A hódmezővásárhelyi Hód Fitness SE öt versenyzővel nevezett, és mint azt Miklós Melinda edző elmondta, valamennyi kis sportolónak élete első versenye volt és fantasztikus teljesítményt nyújtottak.

 

A színpadra lépett 6-8 éves lányok közül ketten dobogós helyezést értek el.

 

Eredmények:

 

 I. korcsoportban: Papp Jázmin : 2. helyezett

II./a korcsoportban: Berei Krisztina: 2. helyezett

II./b korcsoportban: Bartyik Petra: 6. helyezett

 

A II./b korcsoportban még versenyzett Kruzslicz Amira és Hegedűs Petra.

 

Kapcsolódó cikkünk:

 

A Hód Fitness az ország legeredményesebb egyesülete

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyi tánccsapat képviseli Magyarországot a VB-n

Vásárhelyi tánccsapat képviseli Magyarországot a VB-n

Fogarassy Judit: A csoport egy része már óvodáskorában kezdte a táncot, odaadó kitartó edzéseik, a tánc szeretet jutatta őket a világbajnoki mezőnybe. Nagy képpel!  
Egy napon két versenyen

Egy napon két versenyen

A Hód Úszó SE március 23-án sikerrel vett részt Miskolcon a Víz Világnapi Úszóversenyen, de ott voltak a kecskeméti Arany Homok Kupán is.
Elindult az egyetemi tanév is

Elindult az egyetemi tanév is

Megtartotta szokásos tanévnyitóját a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara. A helyszín ismét a polgármesteri hivatal díszterme volt.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 36. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 

És ezt már olvasta?

Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen
Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen Valamennyi korosztály számára érdekes programokat ígér az SZTE Mezőgazdasági Kar az idei Kutatók Éjszakáján. Részletes program.
 
Suli buli
Suli buli Az önkormányzat nem adja ingyen a Petőfi utca 6. épületet. A Református Egyházközség szerint jogszerűtlenül próbálták akadályozni a tanévkezdést.
 
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott Eddig a Prizma Food által üzemeltetett közétkeztetésből minden generációból százak léptek ki. Az okok sokrétegűek. A higiéniai ellenőrzés eredménye viszont kiváló.
 
Idén még többen jöttek
Idén még többen jöttek Számunkra a „teltház” nem egyszerűen egy számszerűsíthető cél, hanem annak a felelőssége, hogy boldog együttlétben érezhessék jól magukat a fesztiválozók” – mondta a főszervező.
 
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban A két politikus többek között a migráció, az ukrajnai háború, az energiafüggőség, a rezsivédelem, a pártfinanszírozás, a gyermekvédelem kérdésköreiben ismertették álláspontjaikat.
 
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama Négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál az idén ötvenöt éves Szegedi Ifjúsági Napok.
 
Tanévi menetrend 2023/2024
Tanévi menetrend 2023/2024 Hosszú lesz a téli és a tavaszi szünet is, viszont a tanév – az eddigiektől eltérően - egy héttel tovább tart.