SportEgy napon két versenyen

2013. március 26., kedd
 
Egy napon két versenyen

A Hód Úszó SE március 23-án sikerrel vett részt Miskolcon a Víz Világnapi Úszóversenyen, de ott voltak a kecskeméti Arany Homok Kupán is.

 

 

Képünkön a kecskeméti uszoda

 

 

Miskolcon 17. alkalommal rendezték a Víz Világnapi nemzetközi úszóversenyt, amelyen a Hód Úszó SE 5 gyermek (2001-2002) korosztályú versenyzője vett részt és Sipos Zoltán révén 1 arany, 1 ezüst és 1 bronzérmet szerzett. A vásárhelyi egyesület úszói 8 egyéni csúccsal zárták a versenyt.

 

 

Kiss László edző: „A 200 m gyorson Zaka Maja kivételével mindenki "álmosan" mozgott, illetve most a 400 gyors lett volna az optimális. A 400 gyors szerepelt ezen a napon Kecskeméten is, de fontosabb volt megismerkedni a júliusi gyermek ob. helyszínével. A 200 méteres mellúszás volt a nap igazi fénypontja, hiszen mindenki optimális ritmusban, jó technikával úszott. A 200 vegyesen is remek idők születtek. Kiemelendő Sipos Gábor közel 10 mp-es javítása. A mellen és a vegyesen zömmel a TYR Kupa és a Tavaszváró egyéni csúcsait javították meg újból. Sipos Zoltán mindhárom számában dobogóra került. A helyszín megismerésén túl szakmailag is indokolt volt ezen a versenyen részt venni, hiszen a remek egyéni csúcsokkal, jó helyezésekkel tovább javultak az ob. szintidőkhöz való megfelelés esélyei. Jelenleg: Maja - 8, Zsolti - 3, Zoli - 7, Gábor - 5, Csabi - 6, összesen 29 számban rendelkeznek kvalifikációs idővel."

 

Eredmények:

 

Labozár Zsolt: 200 vegyes 12., 200 gyors 13.,

Sipos Zoltán: 200 mell 1., 200 vegyes: 2., 200 gyors: 3.,

Sipos Gábor: 200 mell: 4., 200 vegyes: 8., 200 gyors: 12.,

Tót Csaba: 200 mell és 200 vegyes 5., 200 gyors: 9.,

Zaka Maja: 200 vegyes: 5., 200 mell 7., 200 gyors: 8. hely

 

Szintén március 23-án volt Kecskeméten  a Bácsvíz-KVSC és a KESI az Aranyhomok Kupa nemzetközi Úszóversenye.

Az 1. fordulóban 2 ország 42 egyesületének 708 versenyzője küzdött a minél jobb időkért és helyezésekért.

A vásárhelyi egyesületet 3 sportoló képviselte.

Keresztesi Márkó 100 m gyorson, Kendi Péter 200 m háton 5. helyen, Schuster Petra 100 m gyorson 8., míg 200 m mellen az 5. helyen végzett. Edzőjük: Tóth Tibor

 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyi tánccsapat képviseli Magyarországot a VB-n

Vásárhelyi tánccsapat képviseli Magyarországot a VB-n

Fogarassy Judit: A csoport egy része már óvodáskorában kezdte a táncot, odaadó kitartó edzéseik, a tánc szeretet jutatta őket a világbajnoki mezőnybe. Nagy képpel!  
Kirabolták a mártélyi takarékszövetkezetet

Kirabolták a mártélyi takarékszövetkezetet

Perceken belül rendőrkézre került az a fegyveres rabló, aki március 25-én kora délután az arcát eltakarva kirabolta a takarékszövetkezet helyi fiókját.
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán

Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán

A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.
Januártól MR diagnosztizálás lesz Vásárhelyen is

Januártól MR diagnosztizálás lesz Vásárhelyen is

Az új Siemens gyártmányú készülék megérkezett Vásárhelyre. Ez azt is jelenti, hogy a legkorszerűbb MR diagnosztizálásért már majd nem kell Szegedre utazni.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.