SportA Hód Fitness az ország legeredményesebb egyesülete

2012. október 31., szerda
 

Október 31-én délután a vásárhelyi fitneszes lányok szenzációs idei szerepléséről tartott sajtótájékoztatót a Hód Fitness SE a Fekete Sas Kávézó különtermében. Az EB-ről 4 arany-, 5 ezüstéremmel és a Fitness Woman bajnoki címmel jöttek haza.

 

Fotó: VH©

 


Miklós Melinda edző elmondta, az 1996-os megalakulása óta a Hód Fitness SE az idei esztendőben tarolt a hazai és nemzetközi fitnesz világban. Legutóbb október 18-tól 22-ig Székesfehérváron tartott Fitness Európa Bajnokságról kimagasló eredménnyel tértek haza a vásárhelyi lányok.

Az eddigi Európa bajnokságokon 2-3 versenyzőt felsorakoztató egyesület munkája 2012-re beért : az egyesület 11 kvalifikálást elért versenyzője egyéniben 3 arany, 2 ezüst, csapatban  pedig 1 arany és 3 ezüstéremmel távozhattak. 

Közülük Bartos Blanka felnőtt versenyszámban lett kategóriájának legjobbja, és ezzel elnyerte a Fitness Woman bajnoki címet, így az egyesület 16 éves fennállása során először büszkélkedhet felnőtt Európa bajnokkal. A 12 éve sportoló 19 éves szegedi Bartos Blanka a sajtónak elmondta, hogy európai győzelme hatalmas élmény számára, amit edzőinek köszönhet.  A sport mellett pedig készül a jövőjére is, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán tanul.

A Rácz Ildikó Európa bajnok által alapított egyesület trénere, Miklós Melinda edző arról is beszélt, hogy az egész évi győzelmeik és az októberi EB-n nyújtott teljesítményüknek köszönhetően a Magyar Fitness Szövetség egyesületei közül, a Hód Fitness SE teljesített a legjobban. Ezzel, nemcsak Hódmezővásárhely, hanem a hazai fitness sport hírnevét is öregbítik, hangzott el a sajtótájékoztatón.

 

EB eredmények:

FitKid Grand Prix

 

II. korcsoportban Kis Leticia 1. helyezett,

                     Szöllősi Sztella 2. helyezett.

 IX. korcsoportban Tóth Jennifer 1. helyezett

XIII. korcsoportban Bán Vivien  1. helyezett

 

 

Európa Bajnok egyéniben

 

   III. korcsoportban Rakitta Milla 2. helyezett

 

V. korcsoportban Kása Viktória 1. helyezett

 

XIII. korcsoportban Nagy Viktória 1. helyezett

 

 

Európa Bajnok csoportok:

 

Duóban: Rakitta Milla – Faur Kata 2. helyezés

 

Trióban: Rakitta Milla – Hegyi Viktória – Szöllősi Sztella 1. helyezés

 

I. korcsoport nagycsapat: Rakitta Milla – Hegyi Viktória – Szöllősi Sztella - Kis Leticia – Faur Kata 2. helyezés

 

III. korcsoport nagycsapat: Tóth Jennifer – Kása Viktória – Nagy Viktória – Dobos Zsófia – Bartos Blanka – Bán Vivien 2. helyezés

 
 
Varga-Tóth Tamás
 

Olvassa el ezt is!

Januártól MR diagnosztizálás lesz Vásárhelyen is

Januártól MR diagnosztizálás lesz Vásárhelyen is

Az új Siemens gyártmányú készülék megérkezett Vásárhelyre. Ez azt is jelenti, hogy a legkorszerűbb MR diagnosztizálásért már majd nem kell Szegedre utazni.
Létszámleépítés valódi számokkal

Létszámleépítés valódi számokkal

Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
Ismét pályán a kosaras lányok

Ismét pályán a kosaras lányok

Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
ROADPOL ellenőrzés a megye útjain

ROADPOL ellenőrzés a megye útjain

Az akció során a közúti áru- és személyszállítást végző járművek közlekedésével leginkább érintett útvonalakra és időpontokra fókuszálnak.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.
 
Máté Taekwondo sikerek az OB-n
Máté Taekwondo sikerek az OB-n A Dunaharaszti Sportcsarnok adott otthont a Taekwondo Országos Bajnokságnak. 26 egyesület közel négyszáz versenyzője lépett pástra.