SportVásárhelyi tánccsapat képviseli Magyarországot a VB-n

2013. március 26., kedd
 
Vásárhelyi tánccsapat képviseli Magyarországot a VB-n

A Nemzetközi Táncszövetség magyarországi szervezete március 23-án  Üllőn, a Városi Sportcsarnokban rendezte meg a Magyar Bajnokságot, mely az utolsó kvalifikációs verseny volt a világbajnokság előtt.

 

 

 

A Fogarassy Judit Balett és Jazztánc Stúdió felnőtt tánccsoportja Tánc Show Formáció felnőtt kategóriában az éves pontgyűjtő versenyek során két alkalommal országos II. és egy országos III. helyezést ért el és ezzel az eredménnyel bejutottak az IDF (International Dance Federation Hungary) Világbajnokságra, amelyet 2013. május 22-26 között Nagykanizsán rendeznek.

A VB-n 30 ország vesz részt és ebben a nemzetközi mezőnyben Magyarországot a hódmezővásárhelyi táncosok képviselik.

 

A versenyek során elért pontszámukkal  szintén kvalifikáltak lettek a 2013. novemberében Szerbiában megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra is.

A tánccsoport művészeti vezetője és koreográfusa Fogarassy Judit, a Vásárhelyi Hírek kérdésére elmondta, úgy érzi a világbajnoki részvétellel beérett a hosszú évek kitartó munkája. A csoport egy része már óvodáskorában kezdte a táncot, odaadó kitartó edzéseik, a tánc szeretet jutatta őket a világbajnoki mezőnybe.    

 

A táncosok: Bujáki Laura, Galántai Ágnes, Gál Emese, Nagy Evelin, Nagy Lili, Török Hanna, Szűcs Petra, Versegi Flóra és Zsótér Rebeka.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

A vásárhelyi tolvaj egy alvó idős asszonyhoz tört be

A vásárhelyi tolvaj egy alvó idős asszonyhoz tört be

Csak a 68 éves sértett lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem járt sikerrel V. György, amikor március 20-án éjszaka bement a Béla Cigány utca egyik házába.
A Hód Triatlon két érmet hozott Martfűről

A Hód Triatlon két érmet hozott Martfűről

A hódmezővásárhelyi Hód-Triatlon Sportegyesületet öt versenyző képviselte Martfűn.15 korosztálynak hirdettek versenyt, óvodástól szeniorig. A verseny képeivel!
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben

Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben

Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
ROADPOL ellenőrzés a megye útjain

ROADPOL ellenőrzés a megye útjain

Az akció során a közúti áru- és személyszállítást végző járművek közlekedésével leginkább érintett útvonalakra és időpontokra fókuszálnak.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.