SportElindult a kosárlabda bajnoki szezon

2021. szeptember 24., péntek
 
Elindult a kosárlabda bajnoki szezon

Hivatalossá váltak a meccsek időpontjai: szeptember 24-én, pénteken indult a bajnokság a felnőttcsapatnak.

 

 

 

 

 

 

Az NB I/B Zöld csoportjában idén tizennégy csapat indul, a korábbról már jól ismert ellenfelekhez a KTE-Duna Aszfalt U23, az előző szezonban a Piros csoportból kieső MEAFC-Miskolc és MTK ELITE Basket, valamint az NB II-ből feljutó Dunaharaszti MTK csatlakozott újoncként.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársulira nem vár könnyű menetrend: 2021-ben tizenhárom találkozóból hétszer idegenben, hatszor a Hódtói Sportcsarnokban játszunk, „cserébe” 2022-re fordul a menetrend, hisz hét-hat lesz az arány a hazai pálya javára.

A bajnokságban egyszer tartanak szünet (a karácsonyi időszakban), ezen kívül minden héten rendeznek fordulót, emellett pedig a Hepp Kupában is jelenésük lesz a csapatoknak. A Kosársuli szeptember 24-én, pénteken Sopronban, a SMAFC otthonában kezd, az első hazai bajnokit pedig október 2-án, szombaton 17 óra 30 perctől, az Újpest ellen vívjuk.

Itthoni mérkőzéseink többsége a tervek szerint pénteken lesz, a felnőttek szereplésével párhuzamosan, a megszokott módon pedig természetesen az U20-asok is rendre pályára lépnek.

 

A bajnoki idény valamennyi mérkőzésének időpontját és helyszínét megnézheti ITT!

 

 


 

Olvassa el ezt is!

Egyre sűrűbben csilingelnek

Egyre sűrűbben csilingelnek

A legújabb hírek szerint, már 10 ezer kilométeren túl vannak a szerelvények. A típusengedély megszerzéséhez ötvenezer kilométert kell megtenniük.
Sokat hiányozhatott a rajzóráról

Sokat hiányozhatott a rajzóráról

A vásárhelyi kiállításról ellopott egy szobrot, de a tolvajt a bronz kézzel fogható értéke jobban érdekelte, mint a művészeti értéke. Elkészült a vádirat.
Megnyílt a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

Megnyílt a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

Annyi változás történt az elmúlt tíz évben a mezőgazdaságban és az állattenyésztésben, amennyi a megelőző száz évben összesen - hangzott el a megnyitón.
Mennyit kell ma dolgozni egy vásárhelyi ingatlanért?

Mennyit kell ma dolgozni egy vásárhelyi ingatlanért?

Dráguló vásárhelyi lakáspiac. A tavalyi év eleje óta tartó pandémiás időszak ellenére sem mondhatjuk azt, hogy hazánkban ingatlanpiaci válság lenne.
 

És ezt már olvasta?

Egyházi érdemrendet kapott Kovács István
Egyházi érdemrendet kapott Kovács István A hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar egykori vezetője, a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola igazgatója sok szállal kötődik Vásárhelyhez.
 
A vásárhelyi Mezőgazdasági Kar idén előkelőbb helyen végzett
A vásárhelyi Mezőgazdasági Kar idén előkelőbb helyen végzett Magyarország legjobb egyeteme lett a Szegedi Tudományegyetem az oktatók kiválósága alapján a HVG friss felsőoktatási rangsorában.
 
A miskolciak eredményesebbek voltak
A miskolciak eredményesebbek voltak Több sérültet is nélkülöző Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli. egy negyedig tartotta a lépést, végül a Miskolcon a hazaiak simán győzni tudtak.
 
Hitel, ajándék, szuperolcsóság helyett ráfizetés
Hitel, ajándék, szuperolcsóság helyett ráfizetés Terjednek a facebookos csalások. Sok a főként idős naív, kevésbé informált ember. A Rendőrség látókörébe kerülnek a csalók, bár nem könnyű a lebuktatás.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022. 47. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Fejreállt egy Suzuki Vásárhelyen
Fejreállt egy Suzuki Vásárhelyen A nyirkos aszfalton megcsúszhatott és egy ház kapubejárójába előtt felborulva állt meg.
 
Még 65 millió plusz a tram train projektbe
Még 65 millió plusz a tram train projektbe A mozdonyszín és a tároló vágányok közötti területen 8 jármű tárolására és karbantartására alkalmas közel 3000 m2 alapterületű csarnok épült.