SportElindult a kosárlabda bajnoki szezon

2021. szeptember 24., péntek
 
Elindult a kosárlabda bajnoki szezon

Hivatalossá váltak a meccsek időpontjai: szeptember 24-én, pénteken indult a bajnokság a felnőttcsapatnak.

 

 

 

 

 

 

Az NB I/B Zöld csoportjában idén tizennégy csapat indul, a korábbról már jól ismert ellenfelekhez a KTE-Duna Aszfalt U23, az előző szezonban a Piros csoportból kieső MEAFC-Miskolc és MTK ELITE Basket, valamint az NB II-ből feljutó Dunaharaszti MTK csatlakozott újoncként.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársulira nem vár könnyű menetrend: 2021-ben tizenhárom találkozóból hétszer idegenben, hatszor a Hódtói Sportcsarnokban játszunk, „cserébe” 2022-re fordul a menetrend, hisz hét-hat lesz az arány a hazai pálya javára.

A bajnokságban egyszer tartanak szünet (a karácsonyi időszakban), ezen kívül minden héten rendeznek fordulót, emellett pedig a Hepp Kupában is jelenésük lesz a csapatoknak. A Kosársuli szeptember 24-én, pénteken Sopronban, a SMAFC otthonában kezd, az első hazai bajnokit pedig október 2-án, szombaton 17 óra 30 perctől, az Újpest ellen vívjuk.

Itthoni mérkőzéseink többsége a tervek szerint pénteken lesz, a felnőttek szereplésével párhuzamosan, a megszokott módon pedig természetesen az U20-asok is rendre pályára lépnek.

 

A bajnoki idény valamennyi mérkőzésének időpontját és helyszínét megnézheti ITT!

 

 


 

Olvassa el ezt is!

Egyre sűrűbben csilingelnek

Egyre sűrűbben csilingelnek

A legújabb hírek szerint, már 10 ezer kilométeren túl vannak a szerelvények. A típusengedély megszerzéséhez ötvenezer kilométert kell megtenniük.
Sokat hiányozhatott a rajzóráról

Sokat hiányozhatott a rajzóráról

A vásárhelyi kiállításról ellopott egy szobrot, de a tolvajt a bronz kézzel fogható értéke jobban érdekelte, mint a művészeti értéke. Elkészült a vádirat.
Megnyílt a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

Megnyílt a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

Annyi változás történt az elmúlt tíz évben a mezőgazdaságban és az állattenyésztésben, amennyi a megelőző száz évben összesen - hangzott el a megnyitón.
Mennyit kell ma dolgozni egy vásárhelyi ingatlanért?

Mennyit kell ma dolgozni egy vásárhelyi ingatlanért?

Dráguló vásárhelyi lakáspiac. A tavalyi év eleje óta tartó pandémiás időszak ellenére sem mondhatjuk azt, hogy hazánkban ingatlanpiaci válság lenne.
 
Hirdetés

És ezt már olvasta?

Díszdiplomákat adtak át
Díszdiplomákat adtak át Október 22-én a díszközgyűlés keretében két pedagógus díszdiplomát kapott. Mindketten 65 éve szereztek diplomát.
 
Egy négyzetméter kétszer drágább Szegeden, mint Vásárhelyen
Egy négyzetméter kétszer drágább Szegeden, mint Vásárhelyen A koronavírus-járvány után bekövetkezett ingatlanpiaci korrekció Csongrád-Csanád megye ingatlanpiacának kínálati árait is pozitív irányba mozdította el.
 
Asztalosműhely és raktár égett a Rárósi úton
Asztalosműhely és raktár égett a Rárósi úton Hódmezővásárhelyen, a Rárósi úton október 19-én az esti órákban kigyulladt egy asztalosüzem épületének tetőszerkezete, valamint egy raktár. .
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 41. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 41. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Te mit halogatsz? Titkok a lakásban
Te mit halogatsz? Titkok a lakásban

Maga a halogatás nem használ, mivel bár passzívnak látszik, valójában erős ellenerők feszülésének eredménye, így hihetetlenül sok energiánkat emészti fel.

 
Teszt az egészséges táplálkozásról
Teszt az egészséges táplálkozásról

Már szinte unalmasak lehetnek a heti- és havilapok, vagy a különböző internetes oldalakon található tesztek sokasága, amelyek megmondják mit és hogyan…? Mi most egy teljesen egyszerű de hatékony teszttel bizonyítjuk be, hogy lehet másképpen is..!

 
Szégyenlős vagy, na de miért is?
Szégyenlős vagy, na de miért is?

Sok fiatal teszi fel önmagának a kérdést: Szégyenlős vagyok? Mennyiben térek el a normális emberektől? Voltaképpen olyan címke, melyet az ember maga akaszt a saját nya­kába.