Kultúra, oktatásBáli menetrend Hódmezővásárhelyen

2014. január 31., péntek
 
Báli menetrend Hódmezővásárhelyen

Január 11-én Hódmezővásárhelyen hagyományosan a Bethlen Bállal indult a báli szezon, egy héttel később a Németh László Gimnázium, 25-én pedig a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola a következő.

 

 


 

Hagyományosan a Bethlen Bállal indult a szezon január 11-én szombaton a Hódtói Sportcsarnokban. A Bethlen Gábor Református Gimnázium diákbálján 64 pár táncolt.

A bálok sora január 18-án a Németh László Gimnázium diákbáljával folytatódott. Fogarassy Judit koreográfiájára 44 pár táncolt.

Február elsején a HSZI Corvin Mátyás Tagintézmény diákbál, 59 pár táncol, Török László koreográfiájára.

 

További bálok:

Február 8. Erzsébet Kórház Jótékonysági bál, majd egy héttel később - február 15 -én Gazdabál lesz.

 

Február 22. HSZI Eötvös József Székhelyintézmény diákbál, 50: pár táncol

 

Február 28. HSZI Kalmár Zsigmond Tagintézmény iskolaest a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban lesz.

Szalagavató és 10- 12 pár részvételével a tánc a színpadon, majd a második emeleti különteremben a végzősök és tanáraik közös estjét tartják. 

 

 

Kapcsolódó cikkeink:

 

A Bethlen Bál megadta az alaphangot


Tradíció színkavalkáddal (Németh László Gimnázium bálja)

 

Gregus Bál 2014

 

Báli szezon - báli divat 2014

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Az egészséges bőr, haj, köröm a táplálkozással kezdődik

Az egészséges bőr, haj, köröm a táplálkozással kezdődik

Sokan a krémektől várják a csodát, pedig a bőr mégiscsak belülről épül: sejtjei a véráramon keresztül kapják a szükséges anyagokat, tehát szoros kapcsolatban van a vér- és nyirokkeringéssel, a belső szervekkel, az idegrendszerrel.
Diszkrét provokáció

Diszkrét provokáció

A törékeny szőke szépség nem szégyenlős. Először egy Vásárhelyen megjelenő lapban szerepelt félmeztelenül. Mára már az egész ország megcsodálhatja bájait. Képekkel!
Világhírű vásárhelyi tudós kapott Pro Urbe díjat

Világhírű vásárhelyi tudós kapott Pro Urbe díjat

Tudományos munkássága kiemelkedő és maradandó, azonban a neve még a Vásárhelyről elszármazottak névsorában sem szerepelt.
A válság ellenére még mindig növelhetjük megtakarításainkat

A válság ellenére még mindig növelhetjük megtakarításainkat

Míg az uniós átlag 10 százalék volt januárban, addig Magyarországon – több mint 15 százalékponttal magasabb – 25,7 százalékra tehető a pénzromlás mértéke.
 

És ezt már olvasta?

A hajrában már nem volt kétséges a győzelem
A hajrában már nem volt kétséges a győzelem A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli remek teljesítménnyel verte a tabellán második MEAFC-Miskolcot az NB I/B Zöld csoport alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
 
Gyermekek védelme az online térben
Gyermekek védelme az online térben A gyerekek egyre több időt töltenek a számítógépek előtt, és nagyon keveset tudunk arról, mit csinálnak ezalatt. A híreket olvasva, néha tragédia történhet ha nem figyel a szülő.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023 2023. 11. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Signum Urbis Honorantis kitüntetést kapott Szabó Gáborné
Signum Urbis Honorantis kitüntetést kapott Szabó Gáborné A város közössége érdekében végzett önzetlen munkássága elismeréseként, amellyel gyarapította a város szellemi javait, növelte jó hírnevét.
 
Pro Urbe díjat kapott Faragó Katalin
Pro Urbe díjat kapott Faragó Katalin Kiemelkedően magas, szakmai munkásságának elismeréseként, amellyel Hódmezővásárhely szellemi értékeit gyarapította és jó hírnevét növelte.

 

 
Jászai Mari díjat kapott Pikali Gerda
Jászai Mari díjat kapott Pikali Gerda Pályfutására meghatározó hatással volt Hódmezővásárhely, a Bethlen Gábor Gimnázium, a drámaszakkör és három nagyszerű vásárhelyi pedagógus.
 
Ünnepi megemlékezések Vásárhelyen
Ünnepi megemlékezések Vásárhelyen Vásárhelyen több helyszínen voltak ünnepségek az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc 175. évfordulója alkalmából.