Kultúra, oktatásBáli menetrend Hódmezővásárhelyen

2014. január 31., péntek
 
Báli menetrend Hódmezővásárhelyen

Január 11-én Hódmezővásárhelyen hagyományosan a Bethlen Bállal indult a báli szezon, egy héttel később a Németh László Gimnázium, 25-én pedig a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola a következő.

 

 


 

Hagyományosan a Bethlen Bállal indult a szezon január 11-én szombaton a Hódtói Sportcsarnokban. A Bethlen Gábor Református Gimnázium diákbálján 64 pár táncolt.

A bálok sora január 18-án a Németh László Gimnázium diákbáljával folytatódott. Fogarassy Judit koreográfiájára 44 pár táncolt.

Február elsején a HSZI Corvin Mátyás Tagintézmény diákbál, 59 pár táncol, Török László koreográfiájára.

 

További bálok:

Február 8. Erzsébet Kórház Jótékonysági bál, majd egy héttel később - február 15 -én Gazdabál lesz.

 

Február 22. HSZI Eötvös József Székhelyintézmény diákbál, 50: pár táncol

 

Február 28. HSZI Kalmár Zsigmond Tagintézmény iskolaest a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban lesz.

Szalagavató és 10- 12 pár részvételével a tánc a színpadon, majd a második emeleti különteremben a végzősök és tanáraik közös estjét tartják. 

 

 

Kapcsolódó cikkeink:

 

A Bethlen Bál megadta az alaphangot


Tradíció színkavalkáddal (Németh László Gimnázium bálja)

 

Gregus Bál 2014

 

Báli szezon - báli divat 2014

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Az egészséges bőr, haj, köröm a táplálkozással kezdődik

Az egészséges bőr, haj, köröm a táplálkozással kezdődik

Sokan a krémektől várják a csodát, pedig a bőr mégiscsak belülről épül: sejtjei a véráramon keresztül kapják a szükséges anyagokat, tehát szoros kapcsolatban van a vér- és nyirokkeringéssel, a belső szervekkel, az idegrendszerrel.
Diszkrét provokáció

Diszkrét provokáció

A törékeny szőke szépség nem szégyenlős. Először egy Vásárhelyen megjelenő lapban szerepelt félmeztelenül. Mára már az egész ország megcsodálhatja bájait. Képekkel!
Máté Taekwondo sikerek az OB-n

Máté Taekwondo sikerek az OB-n

A Dunaharaszti Sportcsarnok adott otthont a Taekwondo Országos Bajnokságnak. 26 egyesület közel négyszáz versenyzője lépett pástra.
ROADPOL ellenőrzés a megye útjain

ROADPOL ellenőrzés a megye útjain

Az akció során a közúti áru- és személyszállítást végző járművek közlekedésével leginkább érintett útvonalakra és időpontokra fókuszálnak.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.
 
Remek teljesítmény - szép végeredmény
Remek teljesítmény - szép végeredmény Nehéz helyzetben, csodálatos játékkal szerezte meg első győzelmét vendégként az NB I/B Zöld csoportjában a Vásárhelyi Kosársuli.