BulvárDiszkrét provokáció

2014. január 29., szerda
 

A törékeny szőke szépség nem szégyenlős. Először egy Vásárhelyen megjelenő lapban, az AHA-ban szerepelt félmeztelenül. 2012-ben pedig már az egész ország megcsodálhatta bájait.

 

 

 

 

Andit akkor a Playboy nyuszilány jelöltjeként, majd a CKM magazin címlaplányaként láthattuk. Azóta fotózták már Franciországban, Görögországban, Olaszországban, Szlovákiában.

16 éves kora óta divatfotózik. „Egy közösségi oldalon írt egy fotós, mondván látott rólam képeket, volna-e kedvem komolyabban csinálni. Először azt hittem szívatás az egész, de kiderült, hogy nagyon is komoly. Valahogy így kezdődött,”- meséli a kezdetekről a most 23 éves vásárhelyi lány, akit a Vásárhelyi Hírek, a Kinizsi utcai Esztétika Szalonban kérdezgetett, miközben – mint képeinken is látható - Asztalos Krisztina mesteri kezei között Andi újabb arcát mutatta meg.

Nemcsak az arcát, de erotikus fotóit is sok helyen láthatjuk, mint mondja a meztelenség számára természetes, igaz volt benne egy kis drukk, amikor először kapcsolta ki a melltartóját.

 

Két éve a hódmezővásárhelyi lány az áprilisi Playboyban pózolt, egy szál tangában, de azóta is nagyon sok kép készült róla, teljesen meztelenül. „Mindenbe azért nem megyek bele, amit én csinálok az a művészi akt kategóriájába tartozik. Én itt meg is húztam a határt!”

Mint mondja, a Playboy megjelenés nagyot lendített a karrierjén, a modellügynökségén keresztül rendszeresek a meghívások. Romantikus alkatnak tartja magát, aki szereti a tematikus helyszíneket, a különleges körülményeket, amitől az egész egy esztétikai élmény lesz. Kedvence a magazin fotózás, reklám fotózás, fehérnemű/fürdőruha fotózás. „Szeretnék hosszú távon is divat, illetve a fotózás környékén maradni, tervezem a továbbtanulásomat is.”

 

A 2012-ben az Eötvös József Szakképzőben érettségizett lányt keveset látni a vásárhelyi esti életben. Nem szereti a tartalmatlan dolgokat. Arra a kérdésre, hogy a divatban forogva mennyire áll hozzá közel a celebek világa, határozottan azt mondta, számára csak a jó példák jelentenek valamit. "Azt szeretném, ha a munkám miatt, modellként ismernének az emberek. Nem akarok celeb lenni" – mondta.

És hogy a meztelen fotóira mit szól a családja és a barátja, Török Dániel a többszörös magyar wakeboard-bajnok? „Csak biztatást kaptam eddig, sőt a barátom büszke is rám, egyáltalán nem féltékeny. Szerencsésnek tartom magamat, amiért mindenben támogatnak.”

Vangel Andrea méretei:

magassága 156 cm

mell-derék-csípő: 80 cm -56 cm - 80

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vádemelés a brutális vásárhelyi kocsmai verekedés ügyében

Vádemelés a brutális vásárhelyi kocsmai verekedés ügyében

A szóváltás során a vádlott lefejelte, majd egy baseball ütővel, több alkalommal a felsőtestén megütötte, ruhájánál fogva nekicsapta a ház falának.
Kinőttük a Földet - a családtervezés lehet a megoldás

Kinőttük a Földet - a családtervezés lehet a megoldás

A Föld népessége már túlhaladta a 7 és fél milliárd főt, és mire a ma születettek elvégzik az általános iskolát, már 8 milliárdról fognak tanulni. Nézze meg a döbbenetes valós idejű statisztikát!

A mérkőzés közepén vétett hibák megbosszulták magukat

A mérkőzés közepén vétett hibák megbosszulták magukat

Az NKA Universitas Pécs II. csapatát fogadta a Vásárhelyi Kosársuli. A vereségnek köszönhetően visszacsúszott a 12. helyre a tabellán.
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán

Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán

A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Máté Taekwondo sikerek az OB-n
Máté Taekwondo sikerek az OB-n A Dunaharaszti Sportcsarnok adott otthont a Taekwondo Országos Bajnokságnak. 26 egyesület közel négyszáz versenyzője lépett pástra.
 
Remek teljesítmény - szép végeredmény
Remek teljesítmény - szép végeredmény Nehéz helyzetben, csodálatos játékkal szerezte meg első győzelmét vendégként az NB I/B Zöld csoportjában a Vásárhelyi Kosársuli.