BulvárDiszkrét provokáció

2014. január 29., szerda
 

A törékeny szőke szépség nem szégyenlős. Először egy Vásárhelyen megjelenő lapban, az AHA-ban szerepelt félmeztelenül. 2012-ben pedig már az egész ország megcsodálhatta bájait.

 

 

 

 

Andit akkor a Playboy nyuszilány jelöltjeként, majd a CKM magazin címlaplányaként láthattuk. Azóta fotózták már Franciországban, Görögországban, Olaszországban, Szlovákiában.

16 éves kora óta divatfotózik. „Egy közösségi oldalon írt egy fotós, mondván látott rólam képeket, volna-e kedvem komolyabban csinálni. Először azt hittem szívatás az egész, de kiderült, hogy nagyon is komoly. Valahogy így kezdődött,”- meséli a kezdetekről a most 23 éves vásárhelyi lány, akit a Vásárhelyi Hírek, a Kinizsi utcai Esztétika Szalonban kérdezgetett, miközben – mint képeinken is látható - Asztalos Krisztina mesteri kezei között Andi újabb arcát mutatta meg.

Nemcsak az arcát, de erotikus fotóit is sok helyen láthatjuk, mint mondja a meztelenség számára természetes, igaz volt benne egy kis drukk, amikor először kapcsolta ki a melltartóját.

 

Két éve a hódmezővásárhelyi lány az áprilisi Playboyban pózolt, egy szál tangában, de azóta is nagyon sok kép készült róla, teljesen meztelenül. „Mindenbe azért nem megyek bele, amit én csinálok az a művészi akt kategóriájába tartozik. Én itt meg is húztam a határt!”

Mint mondja, a Playboy megjelenés nagyot lendített a karrierjén, a modellügynökségén keresztül rendszeresek a meghívások. Romantikus alkatnak tartja magát, aki szereti a tematikus helyszíneket, a különleges körülményeket, amitől az egész egy esztétikai élmény lesz. Kedvence a magazin fotózás, reklám fotózás, fehérnemű/fürdőruha fotózás. „Szeretnék hosszú távon is divat, illetve a fotózás környékén maradni, tervezem a továbbtanulásomat is.”

 

A 2012-ben az Eötvös József Szakképzőben érettségizett lányt keveset látni a vásárhelyi esti életben. Nem szereti a tartalmatlan dolgokat. Arra a kérdésre, hogy a divatban forogva mennyire áll hozzá közel a celebek világa, határozottan azt mondta, számára csak a jó példák jelentenek valamit. "Azt szeretném, ha a munkám miatt, modellként ismernének az emberek. Nem akarok celeb lenni" – mondta.

És hogy a meztelen fotóira mit szól a családja és a barátja, Török Dániel a többszörös magyar wakeboard-bajnok? „Csak biztatást kaptam eddig, sőt a barátom büszke is rám, egyáltalán nem féltékeny. Szerencsésnek tartom magamat, amiért mindenben támogatnak.”

Vangel Andrea méretei:

magassága 156 cm

mell-derék-csípő: 80 cm -56 cm - 80

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vádemelés a brutális vásárhelyi kocsmai verekedés ügyében

Vádemelés a brutális vásárhelyi kocsmai verekedés ügyében

A szóváltás során a vádlott lefejelte, majd egy baseball ütővel, több alkalommal a felsőtestén megütötte, ruhájánál fogva nekicsapta a ház falának.
Kinőttük a Földet - a családtervezés lehet a megoldás

Kinőttük a Földet - a családtervezés lehet a megoldás

A Föld népessége már túlhaladta a 7 és fél milliárd főt, és mire a ma születettek elvégzik az általános iskolát, már 8 milliárdról fognak tanulni. Nézze meg a döbbenetes valós idejű statisztikát!

Következik a Pál utcai Óvoda

Következik a Pál utcai Óvoda

Az idén immár 276 éves Villeroy&Boch cég támogatásával újabb óvodai mosdó alakul át Vásárhelyen.
Emlékezés a zenész fotográfusra

Emlékezés a zenész fotográfusra

A Lusztig-műteremben készült családi-, portré-, csoport- és tablóképekből válogató tárlat tekinthető meg a Tornyai múzeum földszinti termeiben.
 

És ezt már olvasta?

A hőség veszélyei
A hőség veszélyei A tartós hőségnek sokszor van szerepe a balesetek létrejöttében és a hőártalmak kialakulásában, ezért van néhány kiemelten fontos szabály.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 25. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán Az új BMX pályával Vásárhely ismét bekerült a sportág országos vérkeringésébe. A BMX Racing Kupa harmadik fordulójával avatták fel.
 
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés Hódmezővásárhely Közszolgálatáért kitüntetést adtak át, valamint Hódmezővásárhely Egészségügyéért elismerést öten kaptak idén.
 
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott A Közgyűlés határozata alapján munkássága elismeréseként részesült a díjban, amelyet a Városháza dísztermében adtak át..
 
Ugrai Panna és Kis Noel kapott díjat
Ugrai Panna és Kis Noel kapott díjat Hódmezővásárhely Ifjú Tehetsége városi elismeréseket adtak át a Városháza dísztermében. Két országos hírnevű sportoló kapott kitüntetést.