BulvárDiszkrét provokáció

2014. január 29., szerda
 

A törékeny szőke szépség nem szégyenlős. Először egy Vásárhelyen megjelenő lapban, az AHA-ban szerepelt félmeztelenül. 2012-ben pedig már az egész ország megcsodálhatta bájait.

 

 

 

 

Andit akkor a Playboy nyuszilány jelöltjeként, majd a CKM magazin címlaplányaként láthattuk. Azóta fotózták már Franciországban, Görögországban, Olaszországban, Szlovákiában.

16 éves kora óta divatfotózik. „Egy közösségi oldalon írt egy fotós, mondván látott rólam képeket, volna-e kedvem komolyabban csinálni. Először azt hittem szívatás az egész, de kiderült, hogy nagyon is komoly. Valahogy így kezdődött,”- meséli a kezdetekről a most 23 éves vásárhelyi lány, akit a Vásárhelyi Hírek, a Kinizsi utcai Esztétika Szalonban kérdezgetett, miközben – mint képeinken is látható - Asztalos Krisztina mesteri kezei között Andi újabb arcát mutatta meg.

Nemcsak az arcát, de erotikus fotóit is sok helyen láthatjuk, mint mondja a meztelenség számára természetes, igaz volt benne egy kis drukk, amikor először kapcsolta ki a melltartóját.

 

Két éve a hódmezővásárhelyi lány az áprilisi Playboyban pózolt, egy szál tangában, de azóta is nagyon sok kép készült róla, teljesen meztelenül. „Mindenbe azért nem megyek bele, amit én csinálok az a művészi akt kategóriájába tartozik. Én itt meg is húztam a határt!”

Mint mondja, a Playboy megjelenés nagyot lendített a karrierjén, a modellügynökségén keresztül rendszeresek a meghívások. Romantikus alkatnak tartja magát, aki szereti a tematikus helyszíneket, a különleges körülményeket, amitől az egész egy esztétikai élmény lesz. Kedvence a magazin fotózás, reklám fotózás, fehérnemű/fürdőruha fotózás. „Szeretnék hosszú távon is divat, illetve a fotózás környékén maradni, tervezem a továbbtanulásomat is.”

 

A 2012-ben az Eötvös József Szakképzőben érettségizett lányt keveset látni a vásárhelyi esti életben. Nem szereti a tartalmatlan dolgokat. Arra a kérdésre, hogy a divatban forogva mennyire áll hozzá közel a celebek világa, határozottan azt mondta, számára csak a jó példák jelentenek valamit. "Azt szeretném, ha a munkám miatt, modellként ismernének az emberek. Nem akarok celeb lenni" – mondta.

És hogy a meztelen fotóira mit szól a családja és a barátja, Török Dániel a többszörös magyar wakeboard-bajnok? „Csak biztatást kaptam eddig, sőt a barátom büszke is rám, egyáltalán nem féltékeny. Szerencsésnek tartom magamat, amiért mindenben támogatnak.”

Vangel Andrea méretei:

magassága 156 cm

mell-derék-csípő: 80 cm -56 cm - 80

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vádemelés a brutális vásárhelyi kocsmai verekedés ügyében

Vádemelés a brutális vásárhelyi kocsmai verekedés ügyében

A szóváltás során a vádlott lefejelte, majd egy baseball ütővel, több alkalommal a felsőtestén megütötte, ruhájánál fogva nekicsapta a ház falának.
Kinőttük a Földet - a családtervezés lehet a megoldás

Kinőttük a Földet - a családtervezés lehet a megoldás

A Föld népessége már túlhaladta a 7 és fél milliárd főt, és mire a ma születettek elvégzik az általános iskolát, már 8 milliárdról fognak tanulni. Nézze meg a döbbenetes valós idejű statisztikát!

Két sportoló két aranyérem

Két sportoló két aranyérem

Hatvanban a Városi Sportcsarnokban rendezték meg május 20-án a XXI. ITF Taekwon-do Nemzetek Kupáját.
Díjazták a Hódfót

Díjazták a Hódfót

Egerben, a Kézművesség 1000 éve és jövője a Kárpát-medencében rendezvény sorozathoz kapcsolódón került sor a XX. Magyar Kézműves Remek pályázatának díjátadó ünnepségére.
 

És ezt már olvasta?

Rangos díjat kapott a Kankalin Néptáncegyüttes
Rangos díjat kapott a Kankalin Néptáncegyüttes Az együttes alapítója több mint fél évszázaddal ezelőtt célul tűzte ki a magyar néptánc, népzene és néprajzi hagyomány ápolását, elsajátítását, népszerűsítését.
 
Befejeződött az átköltözés
Befejeződött az átköltözés Sikeresen átköltöztek a DIGIMobil ügyfelei a Vodafone hálózatára Az új hálózatra váltással országos lefedettséget használhatnak a DIGI ügyfelek.
 
Nagy energiával játszottak, végig maximális erőbedobással
Nagy energiával játszottak, végig maximális erőbedobással Történelminek mondható a Vásárhelyi Kosársuli 2022-23-as szezonja, hiszen eddig még soha nem indult felnőtt női csapat az egyesület színeiben egyetlen bajnokságban sem.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 22. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Átadták az új közösségi házat
Átadták az új közösségi házat Új közösségi ház épült uniós támogatással Hódmezővásárhely Új-Kishomok városrészében, és felújítottak három olvasókört is.
 
Vásárhelyi katonák a sérültek között
Vásárhelyi katonák a sérültek között A NATO békefenntartó erők katonáit május 29-én vetették be tömegoszlatási feladatokra Koszovóban. A KFOR katonák sorfalát a tüntető tömeg megtámadta,
 
Vagyonkezelés igen, adásvétel nem
Vagyonkezelés igen, adásvétel nem Elutasította az egyházak által használt ingatlanok tulajdonjogának átadását Hódmezővásárhely közgyűlése legutóbbi ülésén.