BulvárAhol szárnyalhat a fantázia

2020. február 20., csütörtök
 
Ahol szárnyalhat a fantázia

Érintésre nyíló borhűtő, gondolatolvasó kávéfőző, láthatatlan indukciós főzőlap: a 11. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhat, melyekkel korábban még soha!

 

 

 

 

 

 

 

A szakma hazai képviselői itt mutatják be először legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. Ha téged is izgalommal tölt el minden, ami a konyhában megtörténhet, gyere el az ország egyetlen konyhai nagykiállítására! Kirándulj a legújabb trendek, konyhatechnológiák és berendezések rengetegében, szívd magadba a szakértők milliónyi ötletét, és találkozz a gasztronómia világának legizgalmasabb hazai képviselőivel. Dobó Ági, Wossala Rozina, Borbás Marcsi, Mautner Zsófi, Steiner Kristóf, Jancsa Jani, Hokama San és Jókuti András mellett még sokan mások készülnek színpadi programokkal és bemutatókkal. 2020. február 28. – március 1. között várunk téged is a Budapest Arénába!

 

Színezd újra a konyhád!

 

A tökéletes konyha az önfeledt alkotás “oltára”, egy olyan központi helyiség az otthonodban, ami nem csupán alkalmas helyszín a főzésre, de további gasztronómiai kalandozásokra inspirál. Ezért fontos, hogy ne csak a funkcionalitást tartsd szem előtt álomkonyhád tervezésekor, hanem teret engedj személyiséged kibontakozásának. Bár a fehér konyha töretlen népszerűségnek örvend, érdemes kockáztatni! A merészebb stílus kedvelőinek izgalmas alternatívákat kínálhat az idei Konyhakiállítás, hiszen nem mindennapi vállalkozásra készülnek a szervezők. A kiállítás része lesz egy különleges enteriőr, ami a Pantone szakértői által az év színének választott Classic Blue árnyalatot kelti életre. Ám ha nem szeretnél túl messzire menni, akkor érdemes kicsiben kezdeni, és először a konyhai berendezéseket lecserélni egy-egy feltűnőbb darabra. Mit szólnál mondjuk a Dolce&Gabbana és a Smeg kreatív energiáiból született kisgépekhez? A magyar közönség először a Konyhakiállításon láthatja az ízig-vérig olasz „Sicily is my Love” névre keresztelt kollekció egyik darabját.

 

Gasztronómia a szabad ég alatt

 

És ha már mediterrán vizekre eveztünk, miért maradnánk a négy fal között? A szabadtéren való sütögetés, étkezés iránti rajongás egyidős az emberiséggel, így 2020-ra a teraszra költöző nappali után a konyha is helyet követel magának a szabad ég alatt. Tudtad, hogy az úgynevezett kültéri konyha jóval több, mint egy kerti grillező? Tulajdonképpen egy kompletten felszerelt nyitott konyhát jelent – hűtőszekrénnyel, mosogatóval, főzőlappal, nagy munkafelülettel. De milyen alapanyagokban, berendezésekben érdemes gondolkodni, ha kültéri konyhát tervez az ember? Az idei Konyhakiállításon testközelből szemügyre veheted kültéri álomkonyhádat.

 

Egy saját baristát otthonra?

 

A gasztronómia igazi rajongói nem elégszenek meg néhány fazékkal, serpenyővel és egy hőlégkeveréses sütővel. Az igényeket követve olyan eljárások és kellékek váltak elérhetővé, melyekkel saját otthonod mesterszakácsa lehetsz: karnyújtásnyira kerülnek a zamatos sous vide vagy éppen a hosszan, szárazon érlelt omlós húsok, a tökéletesre sütött kenyerek vagy éppen az egészséges, roppanós és vitaminban gazdag zöldségek. A kulináris élmények szerelmeseinek évről évre újabb ajtókat nyit ki a technológia fejlődése, a Konyhakiállítás látogatói pedig elsőként vehetik szemügyre a munkapult alá rejtett indukciós főzőlapot, a meleglevegős sütőt és a távolról vezérelhető intelligens konyhai nagygépek garmadáját. Idei nagy kedvencünk a már-már gondolatolvasó kávéfőző, mely egy applikáció segítségével ízlésvilágodhoz hangolja a kávét. Sőt, a családtagoknak külön profilja lehet, így mindenki a szája ízének megfelelő feketével indíthatja a reggelt. De ez csupán néhány példa: gyere el a Konyhakiállításra, és ismerkedj meg a 21. századi ember igényeit maradéktalanul kielégítő innovációkkal és multifunkcionális okoseszközökkel.

 

Sztárséfek, világutazók és a legnépszerűbb
gasztrobloggerek egy helyen

 

Ízekből és illatokból idén sem lesz hiány: 2020-ban is várnak a gasztronómia világának legizgalmasabb hazai képviselői a Konyhakiállítás nagyszínpadán! Dobó Ági, Wossala Rozina, Borbás Marcsi, Mautner Zsófi, Fiala Borcsa, Steiner Kristóf, Jancsa Jani, Hokama San, Tóth Szilárd és Jókuti András mellett még sokan mások készülnek színpadi programokkal és bemutatókkal. Gyere, és less el pillanatok alatt összedobható kreatív és gyerekbarát fogásokat Dobó Ágitól, merülj el a vegán konyha ezerszínű és ízletes világába Steiner Kristóf jóvoltából, majd ismerkedj meg a pirított, gőzölt, főtt tésztabatyuk változataival Mautner Zsófival! Az egészséges, cukormentes desszertek most Iklódi Dóri konyhájából kerülnek elő, Borbás Marcsi pedig a tőle megszokott profizmussal a tradicionális fogásokat gondolja újra a modern konyhai eszközök segítségével. A Konyhakiállítás tökéletes alkalom arra, hogy tágítsd a látóteredet, dobj egy hátast Jancsa Jani ínycsiklandozó pizza ízvilágú hamburgerétől, és gondold újra a húsvéti sonkát Bereznay Tamás bemutatóján!

 

Ne távozz üres kézzel!

 

A nyeremények természetesen idén sem maradnak el, érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, mert fődíjként egy 2 millió Ft értékű egyedi konyhabútor is gazdára talál február 28. – március 1. között a Budapest Arénában.

 

https://youtu.be/9hG0CVObGAs
 
 
X
 

Olvassa el ezt is!

Elhunyt Tanács Lajos professzor

Elhunyt Tanács Lajos professzor

Életének 75. évében hosszú betegség után február 14-én elhunyt a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karának egy kivételes oktató-kutató egyénisége.
Eifert: ez életem legfontosabb és legnagyobb kiállítása

Eifert: ez életem legfontosabb és legnagyobb kiállítása

A hazai és nemzetközi szinten is jegyzett fotográfusnak eddig negyven országban több, mint kétezer kiállítása volt a csoportos tárlatokat is számba véve.
Idén is van országos döntős

Idén is van országos döntős

Az elődöntő kiértékelését követően a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző 5 tanulója bejutott az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjébe.
Feleslegesen stresszeltek a szülők

Feleslegesen stresszeltek a szülők

Hódmezővásárhelyen és az agglomerációban a félezer iskoláskorú óvodások szüleinek 35%-a gondolta úgy, hogy csemetéje még maradjon az óvodában.
 

És ezt már olvasta?

Hódmezővásárhely Ifjú Tehetségei 2025-ben
Hódmezővásárhely Ifjú Tehetségei 2025-ben Meglepő, de a vásárhelyi iskolaigazgatók idén egyáltalán nem találtak jelöltet a díjra. Valószínű, hogy nem az iskolájuk színvonalát kérdőjelezték meg.
 
Vásárhelyi mazsorettek Monzában
Vásárhelyi mazsorettek Monzában A hódmezővásárhelyi Crystal Dance Club Egyesület 24 versenyzővel, két koreográfiával képviselte Magyarországot.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2025
Családi események Hódmezővásárhelyen 2025 2025. 24. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Következik a Szabadság téri Óvoda
Következik a Szabadság téri Óvoda A fennállásának 50. évfordulója alkalmából a Villeroy & Boch Magyarország Kft. óvodai mosdó felújítási programba kezdett Vásárhelyen.
 
Hétfői helyzet
Hétfői helyzet Július 7-én, hétfőn délután három óra előtt pár perccel érkezett meg a vihar Csongrád-Csanád vármegye területére.
 
Tram train menetrend változás
Tram train menetrend változás Július 7-től augusztus 17-ig a Szegedi Közlekedési Társaság (SZKT) villamospálya felújítást végez Szeged belvárosában.
 
Szelektív hulladékgyűjtés Vásárhelyen 2025-ben
Szelektív hulladékgyűjtés Vásárhelyen 2025-ben

II. félév. A heti kukaürítés nem változott, de most már havi két alkalmmal van a szelektív hulladékszállítás.