BulvárAhol szárnyalhat a fantázia

2020. február 20., csütörtök
 
Ahol szárnyalhat a fantázia

Érintésre nyíló borhűtő, gondolatolvasó kávéfőző, láthatatlan indukciós főzőlap: a 11. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhat, melyekkel korábban még soha!

 

 

 

 

 

 

 

A szakma hazai képviselői itt mutatják be először legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. Ha téged is izgalommal tölt el minden, ami a konyhában megtörténhet, gyere el az ország egyetlen konyhai nagykiállítására! Kirándulj a legújabb trendek, konyhatechnológiák és berendezések rengetegében, szívd magadba a szakértők milliónyi ötletét, és találkozz a gasztronómia világának legizgalmasabb hazai képviselőivel. Dobó Ági, Wossala Rozina, Borbás Marcsi, Mautner Zsófi, Steiner Kristóf, Jancsa Jani, Hokama San és Jókuti András mellett még sokan mások készülnek színpadi programokkal és bemutatókkal. 2020. február 28. – március 1. között várunk téged is a Budapest Arénába!

 

Színezd újra a konyhád!

 

A tökéletes konyha az önfeledt alkotás “oltára”, egy olyan központi helyiség az otthonodban, ami nem csupán alkalmas helyszín a főzésre, de további gasztronómiai kalandozásokra inspirál. Ezért fontos, hogy ne csak a funkcionalitást tartsd szem előtt álomkonyhád tervezésekor, hanem teret engedj személyiséged kibontakozásának. Bár a fehér konyha töretlen népszerűségnek örvend, érdemes kockáztatni! A merészebb stílus kedvelőinek izgalmas alternatívákat kínálhat az idei Konyhakiállítás, hiszen nem mindennapi vállalkozásra készülnek a szervezők. A kiállítás része lesz egy különleges enteriőr, ami a Pantone szakértői által az év színének választott Classic Blue árnyalatot kelti életre. Ám ha nem szeretnél túl messzire menni, akkor érdemes kicsiben kezdeni, és először a konyhai berendezéseket lecserélni egy-egy feltűnőbb darabra. Mit szólnál mondjuk a Dolce&Gabbana és a Smeg kreatív energiáiból született kisgépekhez? A magyar közönség először a Konyhakiállításon láthatja az ízig-vérig olasz „Sicily is my Love” névre keresztelt kollekció egyik darabját.

 

Gasztronómia a szabad ég alatt

 

És ha már mediterrán vizekre eveztünk, miért maradnánk a négy fal között? A szabadtéren való sütögetés, étkezés iránti rajongás egyidős az emberiséggel, így 2020-ra a teraszra költöző nappali után a konyha is helyet követel magának a szabad ég alatt. Tudtad, hogy az úgynevezett kültéri konyha jóval több, mint egy kerti grillező? Tulajdonképpen egy kompletten felszerelt nyitott konyhát jelent – hűtőszekrénnyel, mosogatóval, főzőlappal, nagy munkafelülettel. De milyen alapanyagokban, berendezésekben érdemes gondolkodni, ha kültéri konyhát tervez az ember? Az idei Konyhakiállításon testközelből szemügyre veheted kültéri álomkonyhádat.

 

Egy saját baristát otthonra?

 

A gasztronómia igazi rajongói nem elégszenek meg néhány fazékkal, serpenyővel és egy hőlégkeveréses sütővel. Az igényeket követve olyan eljárások és kellékek váltak elérhetővé, melyekkel saját otthonod mesterszakácsa lehetsz: karnyújtásnyira kerülnek a zamatos sous vide vagy éppen a hosszan, szárazon érlelt omlós húsok, a tökéletesre sütött kenyerek vagy éppen az egészséges, roppanós és vitaminban gazdag zöldségek. A kulináris élmények szerelmeseinek évről évre újabb ajtókat nyit ki a technológia fejlődése, a Konyhakiállítás látogatói pedig elsőként vehetik szemügyre a munkapult alá rejtett indukciós főzőlapot, a meleglevegős sütőt és a távolról vezérelhető intelligens konyhai nagygépek garmadáját. Idei nagy kedvencünk a már-már gondolatolvasó kávéfőző, mely egy applikáció segítségével ízlésvilágodhoz hangolja a kávét. Sőt, a családtagoknak külön profilja lehet, így mindenki a szája ízének megfelelő feketével indíthatja a reggelt. De ez csupán néhány példa: gyere el a Konyhakiállításra, és ismerkedj meg a 21. századi ember igényeit maradéktalanul kielégítő innovációkkal és multifunkcionális okoseszközökkel.

 

Sztárséfek, világutazók és a legnépszerűbb
gasztrobloggerek egy helyen

 

Ízekből és illatokból idén sem lesz hiány: 2020-ban is várnak a gasztronómia világának legizgalmasabb hazai képviselői a Konyhakiállítás nagyszínpadán! Dobó Ági, Wossala Rozina, Borbás Marcsi, Mautner Zsófi, Fiala Borcsa, Steiner Kristóf, Jancsa Jani, Hokama San, Tóth Szilárd és Jókuti András mellett még sokan mások készülnek színpadi programokkal és bemutatókkal. Gyere, és less el pillanatok alatt összedobható kreatív és gyerekbarát fogásokat Dobó Ágitól, merülj el a vegán konyha ezerszínű és ízletes világába Steiner Kristóf jóvoltából, majd ismerkedj meg a pirított, gőzölt, főtt tésztabatyuk változataival Mautner Zsófival! Az egészséges, cukormentes desszertek most Iklódi Dóri konyhájából kerülnek elő, Borbás Marcsi pedig a tőle megszokott profizmussal a tradicionális fogásokat gondolja újra a modern konyhai eszközök segítségével. A Konyhakiállítás tökéletes alkalom arra, hogy tágítsd a látóteredet, dobj egy hátast Jancsa Jani ínycsiklandozó pizza ízvilágú hamburgerétől, és gondold újra a húsvéti sonkát Bereznay Tamás bemutatóján!

 

Ne távozz üres kézzel!

 

A nyeremények természetesen idén sem maradnak el, érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, mert fődíjként egy 2 millió Ft értékű egyedi konyhabútor is gazdára talál február 28. – március 1. között a Budapest Arénában.

 

https://youtu.be/9hG0CVObGAs
 
 
X
 

Olvassa el ezt is!

Elhunyt Tanács Lajos professzor

Elhunyt Tanács Lajos professzor

Életének 75. évében hosszú betegség után február 14-én elhunyt a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karának egy kivételes oktató-kutató egyénisége.
Eifert: ez életem legfontosabb és legnagyobb kiállítása

Eifert: ez életem legfontosabb és legnagyobb kiállítása

A hazai és nemzetközi szinten is jegyzett fotográfusnak eddig negyven országban több, mint kétezer kiállítása volt a csoportos tárlatokat is számba véve.
Idén is van országos döntős

Idén is van országos döntős

Az elődöntő kiértékelését követően a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző 5 tanulója bejutott az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjébe.
Feleslegesen stresszeltek a szülők

Feleslegesen stresszeltek a szülők

Hódmezővásárhelyen és az agglomerációban a félezer iskoláskorú óvodások szüleinek 35%-a gondolta úgy, hogy csemetéje még maradjon az óvodában.
 

És ezt már olvasta?

Indul a virtuális múzeumlátogatás
Indul a virtuális múzeumlátogatás

A Tornyai János Múzeum a bezárás időszakában videósorozatot indít, amelynek első adása április 4-én, szombaton indul.

 
Ismét tűzgyújtási tilalom van Csongrád megyében is
Ismét tűzgyújtási tilalom van Csongrád megyében is

Jön a jó idő, kezdődhetnek a kerti munkák. Sokan szokás szerint leégetik a tarlót, meggyújtják a száraz növényeket. Ne tegye!

 
Miért járőröznek, miért ellenőrzik vállalatok, kórházak működését?
Miért járőröznek, miért ellenőrzik vállalatok, kórházak működését?

84 vállalat és 51 kórház került a katonák, a rendőrség, illetve a katasztrófavédelem ellenőrzése alá. Vásárhelyen is a budapesti Katonai Rendészeti Központ katonái járőröznek.

 
Az Operatív Stáb szerint huszonketten vannak karanténban
Az Operatív Stáb szerint huszonketten vannak karanténban Tájékoztatásuk szerint jelenleg Hódmezővásárhelyen 22-en vannak hatósági karanténban. A városban élőket érintő újabb intézkedésekről döntöttek.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 13. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 13. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Nyolc fertőzött Nagymágocson
Nyolc fertőzött Nagymágocson Március 28-án az egyik gondozott elesett, aki a szentesi kórházba szállítás után belázasodott. Ezért elvégezték rajta a tesztet.
 
A kijárási korlátozás szabályai
A kijárási korlátozás szabályai Március 28-án 0 órától április 11-ig, vagyis nagyszombatig kijárási korlátozást rendeltek el az ország egész területére. Fontos részletek.