BulvárA törékeny vásárhelyi lány megint a Playboyban

2014. június 2., hétfő
 
A törékeny vásárhelyi lány megint a Playboyban

Újabb sikert könyelhet el Vangel Andrea. A törékeny 23 éves vásárhelyi modellről művészi fotósorozat jelent meg, ezúttal a Playboy online változatán.

 

 

 


A vele készült januári riportunkban a törékeny szőke szépség elmondta, nem szégyenlős, és először éppen egy Hódmezővávásárhelyen megjelenő lapban, az AHA-ban szerepelt félmeztelenül. 2012-ben pedig már az egész ország megcsodálhatta bájait. Andit akkor a Playboy nyuszilány jelöltjeként, majd a CKM magazin címlaplányaként láthattuk.

 

A playboy.com-ra most felkerült fotósorozat kapcsán elmondta, hosszú távon is divat, illetve a fotózás környékén maradna, szívesen lenne stylist is. A továbbtanulását éppen a modellkedésből és a fotózásból szeretné finanszírozni. Ki akarja használni, a szépségét, ami – és ezzel tisztában is van, bizony mulandó.

 

De ez még egyáltalán nem aktuális, ezt bátran kijelenthetjük a playboy.com-on látható fotósorozatát végignézve.

 

Diszkrét provokáció című cikkünkből (galériával) sok mindent megtudhat a vásárhelyi modellről ITT! (Kattintson!)

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kiteljesedni a színpadon

Kiteljesedni a színpadon

Három éves a hódmezővásárhelyi Stars of Hope Táncstúdió. Balerinái a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színpadán gálaesten mutatják be tudásukat.

 

Lövés Kishomokon

Lövés Kishomokon

Frissítve újabb részletekkel! Rendőrök szállták meg a déli órákban Hómezővásárhelyen, Kishomokon a Nádtető utcát.
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott

A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott

Eddig a Prizma Food által üzemeltetett közétkeztetésből minden generációból százak léptek ki. Az okok sokrétegűek. A higiéniai ellenőrzés eredménye viszont kiváló.
Idén még többen jöttek

Idén még többen jöttek

Számunkra a „teltház” nem egyszerűen egy számszerűsíthető cél, hanem annak a felelőssége, hogy boldog együttlétben érezhessék jól magukat a fesztiválozók” – mondta a főszervező.
 

És ezt már olvasta?

Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen
Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen Valamennyi korosztály számára érdekes programokat ígér az SZTE Mezőgazdasági Kar az idei Kutatók Éjszakáján. Részletes program.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 36. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Elindult az egyetemi tanév is
Elindult az egyetemi tanév is Megtartotta szokásos tanévnyitóját a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara. A helyszín ismét a polgármesteri hivatal díszterme volt.
 
Suli buli
Suli buli Az önkormányzat nem adja ingyen a Petőfi utca 6. épületet. A Református Egyházközség szerint jogszerűtlenül próbálták akadályozni a tanévkezdést.
 
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban A két politikus többek között a migráció, az ukrajnai háború, az energiafüggőség, a rezsivédelem, a pártfinanszírozás, a gyermekvédelem kérdésköreiben ismertették álláspontjaikat.
 
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama Négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál az idén ötvenöt éves Szegedi Ifjúsági Napok.
 
Tanévi menetrend 2023/2024
Tanévi menetrend 2023/2024 Hosszú lesz a téli és a tavaszi szünet is, viszont a tanév – az eddigiektől eltérően - egy héttel tovább tart.