BulvárA törékeny vásárhelyi lány megint a Playboyban

2014. június 2., hétfő
 
A törékeny vásárhelyi lány megint a Playboyban

Újabb sikert könyelhet el Vangel Andrea. A törékeny 23 éves vásárhelyi modellről művészi fotósorozat jelent meg, ezúttal a Playboy online változatán.

 

 

 


A vele készült januári riportunkban a törékeny szőke szépség elmondta, nem szégyenlős, és először éppen egy Hódmezővávásárhelyen megjelenő lapban, az AHA-ban szerepelt félmeztelenül. 2012-ben pedig már az egész ország megcsodálhatta bájait. Andit akkor a Playboy nyuszilány jelöltjeként, majd a CKM magazin címlaplányaként láthattuk.

 

A playboy.com-ra most felkerült fotósorozat kapcsán elmondta, hosszú távon is divat, illetve a fotózás környékén maradna, szívesen lenne stylist is. A továbbtanulását éppen a modellkedésből és a fotózásból szeretné finanszírozni. Ki akarja használni, a szépségét, ami – és ezzel tisztában is van, bizony mulandó.

 

De ez még egyáltalán nem aktuális, ezt bátran kijelenthetjük a playboy.com-on látható fotósorozatát végignézve.

 

Diszkrét provokáció című cikkünkből (galériával) sok mindent megtudhat a vásárhelyi modellről ITT! (Kattintson!)

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kiteljesedni a színpadon

Kiteljesedni a színpadon

Három éves a hódmezővásárhelyi Stars of Hope Táncstúdió. Balerinái a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színpadán gálaesten mutatják be tudásukat.

 

Lövés Kishomokon

Lövés Kishomokon

Frissítve újabb részletekkel! Rendőrök szállták meg a déli órákban Hómezővásárhelyen, Kishomokon a Nádtető utcát.
Késsel támadt egy lányra Vásárhelyen

Késsel támadt egy lányra Vásárhelyen

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették a napok óta keresett 35 év körüli agresszív nőt, aki több személyt inzultált a városban.
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye

Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye

Április első napja nagy meleget hozott, de még vissazatér a hűvös idő, vagyis a szeszélyességét bizonyító áprilishoz egy finom sütemény receptjével csatlakozunk.

 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 14. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Díjazták az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítóit
Díjazták az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítóit Átadták a XXXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítói részére meghirdetett elismeréseket. A háromnapos rendezvényen 220 kiállító lesz.
 
Április 16. - A holokauszt magyar áldozatainak emléknapja
Április 16. - A holokauszt magyar áldozatainak emléknapja

A vásárhelyi zsinagóga órája mind a mai napig azt az időpontot, 10 óra 10 percet mutatja, amikor 1944. június 16-án elhurcoltak a városból 737 zsidó polgárt.

 
Nemzetközi konferencia és Észak-afrikai professzorok Vásárhelyen
Nemzetközi konferencia és Észak-afrikai professzorok Vásárhelyen A Mezőgazdasági Kar első ízben rendez Erasmus Week rendezvénysorozatot, melynek apropója a Wellman Oszkár Nemzetközi Tudományos Konferencia.
 
Szeged, Tisza-part és SZIN-es buliforgatag készül
Szeged, Tisza-part és SZIN-es buliforgatag készül Már több, mint félszáz fellépő ismert az idei nyárzáró buli előadói közül. Ne feledjük: augusztus 28-31, Szegedi Partfürdő.
 
Elfogták a tavaly óta keresett vásárhelyi tolvajt
Elfogták a tavaly óta keresett vásárhelyi tolvajt Egy idős hódmezővásárhelyi nőt beengedett a lakásába, mivel segített neki a táskái cipelésében.
 
A Kosársuli már csak az 5-8. helyért folytatja a bajnokságot
A Kosársuli már csak az 5-8. helyért folytatja a bajnokságot A Veszprém remek csapatmunkával, demoralizáló triplákkal és szoros védekezéssel hasonló módon lerohanta a kezdés után a Vásárhelyi Kosársulit.