Kék hírekLövés Kishomokon

2014. május 31., szombat
 
Lövés Kishomokon

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közleményt adott ki, amely szerint 12 óra 50 perckor Hódmezővásárhely-Újkishomokon a Nádtető utcában egy ingatlanrész bérbevétele kapcsán vita alakult ki.

 

 

Ennek során az ingatlan egyik tulajdonosa nehezményezte a bérbevevők eljárását és rátámadt a bérbevevők egyik képviselőjére, aki ennek következtében elővette a nála lévő gázriasztópisztolyt és rálőtt vitapartnerére.

A férfi ennek eredményeként elesett és könnyebben megsérült. Őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A helyszínre érkező rendőrök megfékezték a további indulatokat. Az ügyben a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított, tájékoztatta Jászai Linda a CSMRFK Sajtószolgálat munkatársa a Vásárhelyi Híreket.


Korábban a több városban is működő Tolvajkergetők csoportja jelentette a Facebookon az esetet: "Hodmezovasarhelyrol jelentjuk: Megkezdodott az illegalis lakasfoglalok kipakolasa. Az alfabidambidam eroskodni probalt, most verzik. Rendorseg van, balhe van, kommandosok es helikopter van."

Mint arról írtunk, az eseményeket követően röviddel, a vasarhely.hir24.hu helyszínre érkezett újságírója szerint az incidens B. Zoltán házánál történt, ahova több ember érkezett, hogy elvigyenek valamit - egyesek azt mondák, elköltözött rokon holmijait - amikor kitört a veszekedés.

 

Korábban írtuk:

 

Lövés dördült a déli órákban Hómezővásárhelyen, Kishomokon a Nádtető utcában, írja a vasarhely.hir24.hu. A lap újságírója az esemény után röviddel már a helyszínen volt és azt tapasztalta, hogy tucatnyi egyenruhás érkezett, sőt mentőhelikopter körözött a levegőben. A megkérdezett szomszédok sérültről is tudnak.

 

A lap információi szerint ugyanazt a házat vette körül a rendőrség, amelyből néhány hónapja kommandósok fogták el, majd előzetesbe helyezték B Zoltánt.

 

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Vásárhelyi Híreknek megerősítette a lövés tényét, részleteket azonban későbbre ígért.

A történtekről további információkat a vasarhely.hir24.hu –n olvashat. 

 

Kapcsolódó cikkünk:


Előzetesben a vásárhelyi B. Zoltán (Kattintson)

Fotók: vasarhely.hir24.hu

 

Olvassa el ezt is!

Pozitív hanghatások

Pozitív hanghatások

A Liszt-Faktor utolsó egy órájában egy-egy jól sikerült produkció alatt-után már a csápolás mellé egyre hangosabb lett a tetszésnyilvánítás. Képekkel!
Büszke vagyok a fiamra

Büszke vagyok a fiamra

Lányi Lala 40. születésnapja alkalmából május 28-án este barátokkal, zenésztársakkal ünnepelt Budapesten, az A38 hajón. Videóval!
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni

Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni

Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
Januártól MR diagnosztizálás lesz Vásárhelyen is

Januártól MR diagnosztizálás lesz Vásárhelyen is

Az új Siemens gyártmányú készülék megérkezett Vásárhelyre. Ez azt is jelenti, hogy a legkorszerűbb MR diagnosztizálásért már majd nem kell Szegedre utazni.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.