Bulvár78 ezer látogató az idei SZIN-en

2014. szeptember 1., hétfő
 
78 ezer látogató az idei SZIN-en

Véget ért az idei Szegedi Ifjúsági Napok, mely a 0. nappal kiegészülve idén is 5 napon keresztül szórakoztatta a közönséget.

 

 

 

 

A fesztivál ideje alatt összesen 78 ezer ember fordult meg az Újszegedi Partfürdőn, a leglátogatottabb a szombati, záró nap volt, melynek során 19 ezer ember bulizta végig a koncerteket. A SZIN 4. napján többek között a Brains, a Subscribe, a ROAD, az Intim Torna Illegál, valamint a Maszkura és a Tücsökraj lépett fel, a nagyszínpados fellépők sorát pedig a Vad Fruttik és a Punnany Massif lehengerlő koncertje zárta.

 

 

A Szegedi Ifjúsági Napok utolsó napján sem hagyták unatkozni a közönséget. Kora délután az Argo 2 stábjával találkozhattak a fesztiválozók. A jó hangulatú közönségtalálkozón számos kulisszatitok hangzott el, melyet a színészek a tőlük jól megszokott humorral fűszereztek meg.

A Zeneszöveg.hu színpadán az Overnight kezdett, akiket a gyerek zenészekből álló The Rockforce követett. A Maszkura és a Tücsökraj ezúttal is remek hangulatot varázsolt, a retro képviseletében pedig a Happy Gang szórakoztatta a jelenlévőket.

Miközben a SZINtéren a Dorothy és az Olasz Meló zenélt, az NNG Live! sátorban a Fatal Error és a Mystery Gang csapott a húrok közé. 22 órától a Subscribe, éjféltől pedig a ROAD koncertjére tombolt a közönség, végül az Intim Torna Illegál zárta az NNG Live! sátor fellépőinek sorát.

Az ÁRKÁD Party Aréna az utolsó este is kiváló bulikat kínált, a New Level Empire után az R’n’B All Stars ez alkalommal BLR-t és Dj Gem-B-t hozta el, a Medence Színpadon pedig többek között a Savage, ISU és a Badgirls táncoltatta meg a fesztiválozókat. A Nagyszínpadon a Kistehén kezdett, akiknek a helyét 17:30-tól a Brains vette át, végül a nagyszínpados koncertek méltó lezárásaként a Vad Fruttik és a Punnany Massif koncertje következett.

 

Igazán SZINesre sikeredett az idei Szegedi Ifjúsági Napok, mely mind a napközbeni szórakozási lehetőségekre, mind a zenei kínálatra igaz. Sokan szálltak a magasba az ÁRKÁDfly óriási hőlégballonjával, számos megfáradt fesztiválozó töltődött fel az OLX Relax pihenő helyén, és rendkívül népszerű volt az NNG Testpálya is, melyen sok SZINes csúszott végig az 5 nap alatt. Izgalmas produkciókat és rekordkísérleteket mutattak be a Flip Unit Team akrobatái az Extrém Sport Parkban, de nagy volt az érdeklődés a Vidámpark iránt is. A Civil Falu sátrai között közel 80 szervezet mutatta be tevékenységét. Az étel, ital és belépő árak idén is kedvezőek voltak, így 2014-ben is elmondható, hogy a SZIN az ország legjobb ár-érték arányú fesztiválja volt.

 

 

Összefoglalva, a Vásárhelyi Hírek tudósítója  az idei évben is sok mosolygós arcot látott, igaz kevesebb parti-arcot, de számos fergeteges hangulatú koncertet tombolhatott végig a közönség, nem volt hiány a felejthetetlen pillanatokból, a nagy találkozásokból és a hamisítatlan hangulatból, mely évről évre visszacsábítja a SZINes közönséget!

 
 
SZ.M.Z.
 

Olvassa el ezt is!

Közérthető egyensúlyban - Négyéves a Vásárhelyi Hírek

Közérthető egyensúlyban - Négyéves a Vásárhelyi Hírek

Szabó Zoltán: nem ünnepelünk, nem rendezünk fényképekkel illusztrált nagy partit sem, hanem minden önfényezés nélkül csendben tesszük a dolgunkat.
Óriási tömeg a SZIN idei leglátogatottabb napján

Óriási tömeg a SZIN idei leglátogatottabb napján

Munkatársunk 600 méteres sort látott szombaton délután öt órakor. Tuti, hogy megdől a pénteki rekord, amikor közel 17 ezer SZIN-es ember volt kint.
Következik a Pál utcai Óvoda

Következik a Pál utcai Óvoda

Az idén immár 276 éves Villeroy&Boch cég támogatásával újabb óvodai mosdó alakul át Vásárhelyen.
Ugrai Panna és Kis Noel kapott díjat

Ugrai Panna és Kis Noel kapott díjat

Hódmezővásárhely Ifjú Tehetsége városi elismeréseket adtak át a Városháza dísztermében. Két országos hírnevű sportoló kapott kitüntetést.
 

És ezt már olvasta?

A hőség veszélyei
A hőség veszélyei A tartós hőségnek sokszor van szerepe a balesetek létrejöttében és a hőártalmak kialakulásában, ezért van néhány kiemelten fontos szabály.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 25. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán Az új BMX pályával Vásárhely ismét bekerült a sportág országos vérkeringésébe. A BMX Racing Kupa harmadik fordulójával avatták fel.
 
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés Hódmezővásárhely Közszolgálatáért kitüntetést adtak át, valamint Hódmezővásárhely Egészségügyéért elismerést öten kaptak idén.
 
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott A Közgyűlés határozata alapján munkássága elismeréseként részesült a díjban, amelyet a Városháza dísztermében adtak át..
 
Emlékezés a zenész fotográfusra
Emlékezés a zenész fotográfusra A Lusztig-műteremben készült családi-, portré-, csoport- és tablóképekből válogató tárlat tekinthető meg a Tornyai múzeum földszinti termeiben.