BulvárÓriási tömeg a SZIN idei leglátogatottabb napján

2014. augusztus 30., szombat
 
Óriási tömeg a SZIN idei leglátogatottabb napján

Már rögtön nem teljesen igaz a cím, mert munkatársunk 600 méteres sort látott szombaton délután öt órakor. Igaz a hivatalos adatok szerint eddig valóban a péntek volt SZIN eddigi leglátogatottabb napja, közel 17 ezer SZIN-es emberrel!

 

 

 

 

A Vásárhelyi Hírek is ott van, és láttuk, hogy 3. nap is igazán változatos programokat és koncerteket kínált, többek között a Republic, az Irie Maffia, a Quimby, a Bëlga, Zagar, a Gypo Circus és a Boney M legnagyobb slágereire tombolhattak a fesztiválozók.

 

Napsütésben és emelkedett hangulatban telt a SZIN 3. napja is, a Partfürdő csak úgy zsongott a rengeteg fesztiválozótól, akik fáradhatatlanul bulizták végig a napot. Ismét sokan várták, hogy az ÁRKÁDfly-jal a magasba emelkedhessenek. Kora délután megkezdődött a koncertek sorozata, mely ezúttal is rendkívül változatos szórakozási lehetőséget kínált a látogatóknak.

 

A Nagyszínpad a Hősök koncertjével nyitott, majd a tavaly elhunyt Bódi László Cipő-ről is megemlékező Republic fellépése következett; jól ismert slágereiket nagy tömeg énekelte együtt a zenekarral. Fél nyolckor az Irie Maffia csapata lépett a színpadra, akik kellőképpen megmozgatták az összegyűlt közönséget ritmusos dalaikkal és szövegeikkel. A koncertek szüneteiben az ÁRKÁD táncosai szórakoztatták a közönséget, akik látványos koreográfiát mutattak be. A Nagyszínpad utolsó koncertjét a Quimby adta, ahol óriási tömeg énekelte és táncolta végig a kiemelkedő zenei élményt nyújtó produkciót. A SZINtér fellépői között köszönthették a látogatók többek között a Magor és a szegedi származású Salvus zenekart. A Zeneszöveg.hu deszkáin a Pygmalion, a Kravaiar és a Deniz Live nyitotta a koncertek sorát, majd a Gypo Circus vette birtokba a színpadot. Az este egyik legnagyobb buliját Sheyla Bonnick és a Star Jam Session biztosította, akik a Boney M legnagyobb slágereire táncoltatták meg a jelenlévőket. Az NNG Live! sátor levegője a harmadik napon is szinte izzott a fellépők és a közönség emelkedett hangulatától, a Leander Rising után a Bëlga dalaira tomboltak a bulizók, majd Zagar és a HS7 szintén remek hangulatú koncertje következett.

 

A fesztivál utolsó napján sem csalódik az, aki kilátogat a SZIN-re, hiszen olyan fergeteges fellépők zárják a hetet, mint a Brains, a Vad Fruttik, a Punnany Massif, a Road, az Intim Torna Illegál vagy a Maszkura és a Tücsökraj.

 
 
SZ.M.Z.
 

Olvassa el ezt is!

Közérthető egyensúlyban - Négyéves a Vásárhelyi Hírek

Közérthető egyensúlyban - Négyéves a Vásárhelyi Hírek

Szabó Zoltán: nem ünnepelünk, nem rendezünk fényképekkel illusztrált nagy partit sem, hanem minden önfényezés nélkül csendben tesszük a dolgunkat.
Még mindig keresik a kollégiumi tolvajt

Még mindig keresik a kollégiumi tolvajt

Nincs még eredmény annak a lopásnak a nyomozásában, amely a hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Kar  kollégiumában történt.
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 

És ezt már olvasta?

Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.
 
Máté Taekwondo sikerek az OB-n
Máté Taekwondo sikerek az OB-n A Dunaharaszti Sportcsarnok adott otthont a Taekwondo Országos Bajnokságnak. 26 egyesület közel négyszáz versenyzője lépett pástra.