BulvárÓriási tömeg a SZIN idei leglátogatottabb napján

2014. augusztus 30., szombat
 
Óriási tömeg a SZIN idei leglátogatottabb napján

Már rögtön nem teljesen igaz a cím, mert munkatársunk 600 méteres sort látott szombaton délután öt órakor. Igaz a hivatalos adatok szerint eddig valóban a péntek volt SZIN eddigi leglátogatottabb napja, közel 17 ezer SZIN-es emberrel!

 

 

 

 

A Vásárhelyi Hírek is ott van, és láttuk, hogy 3. nap is igazán változatos programokat és koncerteket kínált, többek között a Republic, az Irie Maffia, a Quimby, a Bëlga, Zagar, a Gypo Circus és a Boney M legnagyobb slágereire tombolhattak a fesztiválozók.

 

Napsütésben és emelkedett hangulatban telt a SZIN 3. napja is, a Partfürdő csak úgy zsongott a rengeteg fesztiválozótól, akik fáradhatatlanul bulizták végig a napot. Ismét sokan várták, hogy az ÁRKÁDfly-jal a magasba emelkedhessenek. Kora délután megkezdődött a koncertek sorozata, mely ezúttal is rendkívül változatos szórakozási lehetőséget kínált a látogatóknak.

 

A Nagyszínpad a Hősök koncertjével nyitott, majd a tavaly elhunyt Bódi László Cipő-ről is megemlékező Republic fellépése következett; jól ismert slágereiket nagy tömeg énekelte együtt a zenekarral. Fél nyolckor az Irie Maffia csapata lépett a színpadra, akik kellőképpen megmozgatták az összegyűlt közönséget ritmusos dalaikkal és szövegeikkel. A koncertek szüneteiben az ÁRKÁD táncosai szórakoztatták a közönséget, akik látványos koreográfiát mutattak be. A Nagyszínpad utolsó koncertjét a Quimby adta, ahol óriási tömeg énekelte és táncolta végig a kiemelkedő zenei élményt nyújtó produkciót. A SZINtér fellépői között köszönthették a látogatók többek között a Magor és a szegedi származású Salvus zenekart. A Zeneszöveg.hu deszkáin a Pygmalion, a Kravaiar és a Deniz Live nyitotta a koncertek sorát, majd a Gypo Circus vette birtokba a színpadot. Az este egyik legnagyobb buliját Sheyla Bonnick és a Star Jam Session biztosította, akik a Boney M legnagyobb slágereire táncoltatták meg a jelenlévőket. Az NNG Live! sátor levegője a harmadik napon is szinte izzott a fellépők és a közönség emelkedett hangulatától, a Leander Rising után a Bëlga dalaira tomboltak a bulizók, majd Zagar és a HS7 szintén remek hangulatú koncertje következett.

 

A fesztivál utolsó napján sem csalódik az, aki kilátogat a SZIN-re, hiszen olyan fergeteges fellépők zárják a hetet, mint a Brains, a Vad Fruttik, a Punnany Massif, a Road, az Intim Torna Illegál vagy a Maszkura és a Tücsökraj.

 
 
SZ.M.Z.
 

Olvassa el ezt is!

Közérthető egyensúlyban - Négyéves a Vásárhelyi Hírek

Közérthető egyensúlyban - Négyéves a Vásárhelyi Hírek

Szabó Zoltán: nem ünnepelünk, nem rendezünk fényképekkel illusztrált nagy partit sem, hanem minden önfényezés nélkül csendben tesszük a dolgunkat.
Még mindig keresik a kollégiumi tolvajt

Még mindig keresik a kollégiumi tolvajt

Nincs még eredmény annak a lopásnak a nyomozásában, amely a hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Kar  kollégiumában történt.
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés

10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés

Emlékezés más szemmel, Fekete Párduc, vagyis Grosics Gyula és a Vásárhelyi Hírek főszerkesztőjének személyes barátsága okán.
Ballagás és sárgulás a Mezőgazdasági Karon

Ballagás és sárgulás a Mezőgazdasági Karon

Május 17-én a ballagási ünnepség után, délután a sárgulási fogatos menet végigvonulva a városon a végzősök jelképesen búcsúztak Vásárhelytől, amely befogadta őket. Képekkel.
 

És ezt már olvasta?

Befürödhetünk a szökőkutakkal
Befürödhetünk a szökőkutakkal A napokban várható kánikula miatt a szülőknek érdemes jobban figyelni a szökőkutainkra, amelyeket eredetileg nem fürdésre tervezték.
 
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja 1944-ben ezen a napon elhurcolták a város 737 zsidó polgárát. A vásárhelyi zsinagóga órája a mai nap is azt az időpontot – tíz óra tíz percet – mutatja
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 21. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon Június 8-9-én a Magyar Vívó Szövetség megbízásából a Zalaegerszegi Vívó Egylet Tőr utánpótlás Vidék bajnokságot rendezett. Eredmények.
 
Választás 2024
Választás 2024 A június 9-én megtartott választás eredményeként ismét Márki-Zay Péter lett a polgármester. Ezúttal mind a 10 választókerületben a Mindenki Magyarországa nyert.
 
Beindult a Deja Vu
Beindult a Deja Vu Június 6-án délután 5-től nyíltak meg a kapuk az Újszegedi Partfürdőn. Még két napig két helyszínen egymást váltják az előadók, DJ-k.
 
VI. Őz-ŐSök találkozója
VI. Őz-ŐSök találkozója A Hódmezővásárhelyi Levéltár előadótermében az Őz-ŐSök találkozóján, a pályázati eredmények mellett, a bemutatják beérkezett pályaművekből készült hangfelvételeket is.