BulvárVár a Hódvár - Új játszóház Vásárhelyen

2023. december 17., vasárnap
 
Vár a Hódvár - Új játszóház Vásárhelyen

Közel 500 négyzetméteres területen, 50-nél több játékelemmel a december 15-től a gyerekek birtokba vehetik a Hódvár Játszóházat.

 

 

 

 

 

 

 

A Petőfi utca 6. szám alatt (bejárat a Virág utca felől), az önkormányzat által létesített játszóház a hűvösebb, hidegebb évszakokban nyújt alternatívát a szabadtéri játszóterek helyett. A csúszdákat, trambulint, golyóköpővel ellátott golyómedencét, a számos megmászni való elemet tartalmazó Hódvár komplexumban a Tesco is kialakított egy mini-szupermarketet, ahol boltost lehet játszani.

 

November 9-től, a műszaki átadástól több, mint 1 hónapig kellett várni az engedélyekre. A játszóháznak három dolgozója van, a játszóházvezető, a helyettese és a takarító.

 

Mint minden hasonló játszóház esetében, a zsúfoltság elkerülése érdekében, december 21-ig az Ifjúsági Klubban (Rapcsák A. út 4), utána pedig munkanapokon 14-19 óra között a 30 866 3162 telefonszámon kell időpontot kérni. Január végéig ingyenesen lehet a játszóházat használni, azután fizetős lesz.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Az utóbbi egy hónap legszorosabb mérkőzése volt

Az utóbbi egy hónap legszorosabb mérkőzése volt

A tabella 5. helyén álló Atomerőmű SE U23 vendégeként lépett pályára december15-én este a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjában.
Brutális támadás egy vásárhelyi tanyán

Brutális támadás egy vásárhelyi tanyán

Letartóztatták azt a férfit, aki december 14-én éjjel késsel okozott életveszélyes sérüléseket egy férfinak és lányának.
Mérlegen a Modern Városok Program

Mérlegen a Modern Városok Program

A Modern Városok program finanszírozásának felfüggesztésében 18 megyei jogú város, köztük Hódmezővásárhely is érintett.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 49-52. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 

És ezt már olvasta?

Átvették a megbízóleveleket
Átvették a megbízóleveleket Június 19-én délután vették át a Helyi Választási Bizottság elnökétől a megbízóleveleiket a megválasztott képviselők. Névsorok.
 
Múzeumok éjszakája 2024
Múzeumok éjszakája 2024 Idén is gazdag és izgalmas programkínálattal várják az érdeklődőket szombaton délután 5 órától egészen késő estig. Részletes Program.
 
Lassú a kilábalás az adósságból
Lassú a kilábalás az adósságból A konszolidáció tényleges hatása a június végi adatokból látszik majd. Tavaly decemberben a Makói Egészségügyi Ellátó Központ már egyszer kapott pénzt adóságrendezésre.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 22. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Újabb neveket jelentett be e SZIN
Újabb neveket jelentett be e SZIN Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Coca-Cola SZIN és a legfrissebb hírek szerint, a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagyhelyszínek programja. A teljes program ITT!
 
Rokokó az egykori és a mai divatban
Rokokó az egykori és a mai divatban A Vásárhelyi Levéltár különleges előadásra invitál. Az egykori divatirányzat kitörölhetetlen nyomot hagyott a divat történetében. Befolyásuk ma is ott van a dizájnban és az esztétikai érzékenységben.
 
A lét művészete - sajátos látásmódban
A lét művészete - sajátos látásmódban Az emberi psziché örök és örökkön változó vidékeire, az álmok és a mítoszok univerzumába invitál V. Nagy Nándor képzőművész kiállítása.