SportÚjabb remek győzelem

2020. november 23., hétfő
 
Újabb remek győzelem

Szombaton hazai pályán, de zártkapus mérkőzésen folytatta az NB II-es női kézilabda-bajnokságot a Hódmezővásárhelyi LKC felnőtt csapata. A lányok a Gyomaendrőd ellen arattak 10 gólos győzelmet.

 

 

 

 

 

 


A tabella első felébe tartozó Gyomaendrőd ellen játszott szombaton újabb NB II-es bajnoki meccset a Hódmezővásárhelyi LKC a Balogh Imsi Sportarénában. Sajnos a találkozó zárt kapuk mögött, az együttes szurkolói nélkül zajlott, a lányok azonban így is szívvel és lélekkel játszottak.

 

Az összecsapás ugyan gyomaendrődi góllal indult, de a vendégek csupán a 2. percig vezették a mérkőzést. A következő támadásból sikerült az egyenlítés és ezt követően a HLKC-s lányok már nem is adták ki a kezükből a győzelmet. Igaz az első 10 perc nem alakult vásárhelyi szempontból tökéletesen, ebben a periódusban fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd 5 perc alatt egy 6-0-s rohammal sikerült meglépniük a mieinknek. A támadás mellett a védekezésben is tökéletesen tette dolgát a csapat, így végül 8 gólos előnynél jöhetett a fordulás.

 

A játék képe a fordulás után sem változott jelentősen, a kialakított előnyt biztos kézzel őrizte a vásárhelyi együttes, így Dankó Ervin edző ismét igyekezett minél több lehetőséget adni a fiataloknak, akik ez alkalommal is meghálálták a bizalmat. A csapat felszabadult játékára jellemző, hogy az utolsó gólunkat sikerült egy kínai figurát tökéletesen kivitelezve végre hajtani, Vörös Niki ívelte fel a labdát, Dankó Lea pedig a gyomaendrődi kapuba továbbította, beállítva a 39-29-es végeredményt.

 

Női kézilabda NB II, Dél-keleti csoport, 9. forduló

Hódmezővásárhelyi LKC – Gyomaendrődi NKSE 39-29 (21-13)

 

HLKC: Rácz G., Áncsán, Kovács A., Csáki 9, Szabó 8, Lukács, Vér, Petróczi, Török 7, Dankó 4, Baráth 1, Vörös 1, Földesi L. 1, Bugnó, Farkas, Kovács Sz. 8.
Edző: Dankó Ervin

 

Nyilatkozat: „Boldog vagyok a győzelem miatt, hiszen a mostani vírushelyzetben kicsit zaklatott minden, akár az edzéseink is. Ennek ellenére, amit elterveztünk, azt majdnem maradéktalanul véghez is vittük. Támadásban különösen jók voltunk, de a múlthéthez képest a védekezés is javult. Mindenki odatette magát, szívvel játszottunk. Most különösen örülök a győzelemnek és a mutatott játéknak.”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Kettős győzelem

Kettős győzelem

Bő egy hónap után játszott ismét hazai környezetben a Vásárhelyi Kosársuli. Mindkét csapatk remek és magabiztos játékkal hozta a kötelezőt.
Karanténban a 67. Vásárhelyi Őszi Tárlat

Karanténban a 67. Vásárhelyi Őszi Tárlat

Rendhagyó módon megnyílt ám mégsem nyílt meg Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő kortárs képzőművészeti kiállítása. Az idei díjazottak névsora.
 A lényeg két szóban: adó és áremelés

A lényeg két szóban: adó és áremelés

Gazdasági tűzoltásnak is felfogható a Vásárhelyi Önkormányzat lépéssorozata. Összefoglaltuk a városi lakosság várható új fizetnivalóit. Frissítve!
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 

És ezt már olvasta?

Csapatban sokkal erősebbek
Csapatban sokkal erősebbek Hódmezővásárhelyen a rászorulók megsegítésében több szervezetre is lehet számítani. Mint bárhol az országban, Vásárhelyen is szükség van rájuk.
 
Új beruházás munkahely megőrzéssel
Új beruházás munkahely megőrzéssel A vásárhelyi Villeroy & Boch 810 milliós beruházásba kezdett, amelynek 35%-át átvállalta a magyar álam, a Koronavírus Okozta Károk Kompenzálására Kiírt Program keretében.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza
133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza A magyar történelem legtöbb áldozatott követelő vereségének részleteit mind a háború alatt, mind az azt követő kommunista diktatúra alatt el elhallgatták.
 
Az országos oltási terv részletei
Az országos oltási terv részletei Az oltás nem a regisztráció sorrendjében fog történni. A Nemzeti Népegészségügyi Központ közleménye a következő időszak oltási menetrendjéről.
 
Vége és kezdete az évnek
Vége és kezdete az évnek Tiltás is kötődik január elsejéhez, a legismertebb, hogy ezen a napon semmit nem adnak ki a házból, mert akkor egész éven át minden kimegy onnan.
 
Tanodásnak lenni - továbbra is - jó
Tanodásnak lenni - továbbra is - jó Tavaly óta a kormány döntésével a tanodák eltávolodtak a köznevelési rendszertől. A vásárhelyi Gastro-Ker Tanoda működése is nyertes pályázatokon múlik.