Kék hírekÚjabb halálos baleset a 47-es úton

2019. december 3., kedd
 
Újabb halálos baleset a 47-es úton

A baleset december 2-án 17 óra 30 perc körül történt a 47-es főút 184-es kilométerszelvényében, ahol négy személygépkocsi összeütközött. 

 

 

 

Fotó a helyszínről (Donka Tibor)

 

 

 

 

A Sóshalmi Olvasókör közvetlen közelében történt a baleset. Ezen a szakaszon nem először történik súlyos baleset, amelynek egyik tényezője lehet, hogy a 47-es útnak ez a részén bukkanók vannak.  

 

Szabó Szilvia a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvívője elmondta, négy személygépkocsi ütközött össze. Egy ember a helyszínen meghalt, többen megsérültek.

Információnk szerint a Suzukit vezető nő a helyszínen életét vesztette. A vele utazó 6 éves gyermek és a másik 3 autóban ülő további 6 személy súlyosan megsérült, a mentők mindannyiukat kórházba szállították.

 

A Rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint egy vásárhelyi lakos sem érintett a balesetben.


A Helyszínre a hódmezővásárhelyi és az orosházi tűzoltók érkeztek, akik elvégezték, a gépkocsik ilyenkor szükséges áramtalanítását és segítettek a mentésben.    

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, a járművezetők Kútvölgy és Nagymágocs irányába kerülhettek.

 

Legutóbb októberben írtunk a Vásárhelyi Hírekben ezen az útszakaszon történt halálos balesetről. Akkor egy személy életét vesztette, míg ketten súlyosan megsérültek, amikor egy traktor és két személygépkocsi ütközött össze Székkutas határában. Ugyanitt előtte alig két héttel, szintén volt egy súlyos baleset.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Pályázati pénz a Rádió 7-nek

Pályázati pénz a Rádió 7-nek

Több mint két évtizedig színvonalas és valamelyest konzervatív rádiózás elvén működő rádió, igényesen igyekezett közvetíteni a város és környéke történéseit.
A vásárhelyi kézilabdás lányok ismét győztek

A vásárhelyi kézilabdás lányok ismét győztek

Nem okoztak csalódást a végig lelkes közönségüknek. Itthon tartották a pontokat és győzelemmel búcsúztak az idei évre a Balogh Imsi Sportcsarnoktól.

Szejke és Barka már a középdöntőben

Szejke és Barka már a középdöntőben

Legközelebb december 6-án drukkolhatunk a vásárhelyi Szejke-Barka testvérpárnak, ugyanis tovább jutottak a Fölszállott a páva gyerekévada első középdöntőjébe.
Időszerű lenne az egyeztetés

Időszerű lenne az egyeztetés

Folyamatosan akadályba ütközik a város és a kórház közötti egyeztetés, késik a milliárdos fejlesztés, közben indul a katonai középiskola kialakítása, bővül a Helyőrség. 
 

És ezt már olvasta?

Rangos díjat kapott a Kankalin Néptáncegyüttes
Rangos díjat kapott a Kankalin Néptáncegyüttes Az együttes alapítója több mint fél évszázaddal ezelőtt célul tűzte ki a magyar néptánc, népzene és néprajzi hagyomány ápolását, elsajátítását, népszerűsítését.
 
Befejeződött az átköltözés
Befejeződött az átköltözés Sikeresen átköltöztek a DIGIMobil ügyfelei a Vodafone hálózatára Az új hálózatra váltással országos lefedettséget használhatnak a DIGI ügyfelek.
 
Nagy energiával játszottak, végig maximális erőbedobással
Nagy energiával játszottak, végig maximális erőbedobással Történelminek mondható a Vásárhelyi Kosársuli 2022-23-as szezonja, hiszen eddig még soha nem indult felnőtt női csapat az egyesület színeiben egyetlen bajnokságban sem.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 22. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Díjazták a Hódfót
Díjazták a Hódfót Egerben, a Kézművesség 1000 éve és jövője a Kárpát-medencében rendezvény sorozathoz kapcsolódón került sor a XX. Magyar Kézműves Remek pályázatának díjátadó ünnepségére.
 
Átadták az új közösségi házat
Átadták az új közösségi házat Új közösségi ház épült uniós támogatással Hódmezővásárhely Új-Kishomok városrészében, és felújítottak három olvasókört is.
 
Vásárhelyi katonák a sérültek között
Vásárhelyi katonák a sérültek között A NATO békefenntartó erők katonáit május 29-én vetették be tömegoszlatási feladatokra Koszovóban. A KFOR katonák sorfalát a tüntető tömeg megtámadta,