Kék hírekÚjabb halálos baleset a 47-es úton

2019. december 3., kedd
 
Újabb halálos baleset a 47-es úton

A baleset december 2-án 17 óra 30 perc körül történt a 47-es főút 184-es kilométerszelvényében, ahol négy személygépkocsi összeütközött. 

 

 

 

Fotó a helyszínről (Donka Tibor)

 

 

 

 

A Sóshalmi Olvasókör közvetlen közelében történt a baleset. Ezen a szakaszon nem először történik súlyos baleset, amelynek egyik tényezője lehet, hogy a 47-es útnak ez a részén bukkanók vannak.  

 

Szabó Szilvia a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvívője elmondta, négy személygépkocsi ütközött össze. Egy ember a helyszínen meghalt, többen megsérültek.

Információnk szerint a Suzukit vezető nő a helyszínen életét vesztette. A vele utazó 6 éves gyermek és a másik 3 autóban ülő további 6 személy súlyosan megsérült, a mentők mindannyiukat kórházba szállították.

 

A Rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint egy vásárhelyi lakos sem érintett a balesetben.


A Helyszínre a hódmezővásárhelyi és az orosházi tűzoltók érkeztek, akik elvégezték, a gépkocsik ilyenkor szükséges áramtalanítását és segítettek a mentésben.    

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, a járművezetők Kútvölgy és Nagymágocs irányába kerülhettek.

 

Legutóbb októberben írtunk a Vásárhelyi Hírekben ezen az útszakaszon történt halálos balesetről. Akkor egy személy életét vesztette, míg ketten súlyosan megsérültek, amikor egy traktor és két személygépkocsi ütközött össze Székkutas határában. Ugyanitt előtte alig két héttel, szintén volt egy súlyos baleset.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Pályázati pénz a Rádió 7-nek

Pályázati pénz a Rádió 7-nek

Több mint két évtizedig színvonalas és valamelyest konzervatív rádiózás elvén működő rádió, igényesen igyekezett közvetíteni a város és környéke történéseit.
A vásárhelyi kézilabdás lányok ismét győztek

A vásárhelyi kézilabdás lányok ismét győztek

Nem okoztak csalódást a végig lelkes közönségüknek. Itthon tartották a pontokat és győzelemmel búcsúztak az idei évre a Balogh Imsi Sportcsarnoktól.

Szejke és Barka már a középdöntőben

Szejke és Barka már a középdöntőben

Legközelebb december 6-án drukkolhatunk a vásárhelyi Szejke-Barka testvérpárnak, ugyanis tovább jutottak a Fölszállott a páva gyerekévada első középdöntőjébe.
Időszerű lenne az egyeztetés

Időszerű lenne az egyeztetés

Folyamatosan akadályba ütközik a város és a kórház közötti egyeztetés, késik a milliárdos fejlesztés, közben indul a katonai középiskola kialakítása, bővül a Helyőrség. 
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza
133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza A magyar történelem legtöbb áldozatott követelő vereségének részleteit mind a háború alatt, mind az azt követő kommunista diktatúra alatt el elhallgatták.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Az országos oltási terv részletei
Az országos oltási terv részletei Az oltás nem a regisztráció sorrendjében fog történni. A Nemzeti Népegészségügyi Központ közleménye a következő időszak oltási menetrendjéről.
 
Vége és kezdete az évnek
Vége és kezdete az évnek Tiltás is kötődik január elsejéhez, a legismertebb, hogy ezen a napon semmit nem adnak ki a házból, mert akkor egész éven át minden kimegy onnan.
 
Tanodásnak lenni - továbbra is - jó
Tanodásnak lenni - továbbra is - jó Tavaly óta a kormány döntésével a tanodák eltávolodtak a köznevelési rendszertől. A vásárhelyi Gastro-Ker Tanoda működése is nyertes pályázatokon múlik.
 
A 2021-es év színei
A 2021-es év színei A választott színek illenek ahhoz a kettős érzéshez, amellyel az új évet várjuk: reménykedünk a világ újranyitásában, abban, hogy visszatérhetünk a normalitáshoz.