Kék hírekÚjabb halálos baleset a 47-es úton

2019. december 3., kedd
 
Újabb halálos baleset a 47-es úton

A baleset december 2-án 17 óra 30 perc körül történt a 47-es főút 184-es kilométerszelvényében, ahol négy személygépkocsi összeütközött. 

 

 

 

Fotó a helyszínről (Donka Tibor)

 

 

 

 

A Sóshalmi Olvasókör közvetlen közelében történt a baleset. Ezen a szakaszon nem először történik súlyos baleset, amelynek egyik tényezője lehet, hogy a 47-es útnak ez a részén bukkanók vannak.  

 

Szabó Szilvia a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvívője elmondta, négy személygépkocsi ütközött össze. Egy ember a helyszínen meghalt, többen megsérültek.

Információnk szerint a Suzukit vezető nő a helyszínen életét vesztette. A vele utazó 6 éves gyermek és a másik 3 autóban ülő további 6 személy súlyosan megsérült, a mentők mindannyiukat kórházba szállították.

 

A Rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint egy vásárhelyi lakos sem érintett a balesetben.


A Helyszínre a hódmezővásárhelyi és az orosházi tűzoltók érkeztek, akik elvégezték, a gépkocsik ilyenkor szükséges áramtalanítását és segítettek a mentésben.    

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, a járművezetők Kútvölgy és Nagymágocs irányába kerülhettek.

 

Legutóbb októberben írtunk a Vásárhelyi Hírekben ezen az útszakaszon történt halálos balesetről. Akkor egy személy életét vesztette, míg ketten súlyosan megsérültek, amikor egy traktor és két személygépkocsi ütközött össze Székkutas határában. Ugyanitt előtte alig két héttel, szintén volt egy súlyos baleset.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Pályázati pénz a Rádió 7-nek

Pályázati pénz a Rádió 7-nek

Több mint két évtizedig színvonalas és valamelyest konzervatív rádiózás elvén működő rádió, igényesen igyekezett közvetíteni a város és környéke történéseit.
A vásárhelyi kézilabdás lányok ismét győztek

A vásárhelyi kézilabdás lányok ismét győztek

Nem okoztak csalódást a végig lelkes közönségüknek. Itthon tartották a pontokat és győzelemmel búcsúztak az idei évre a Balogh Imsi Sportcsarnoktól.

Szejke és Barka már a középdöntőben

Szejke és Barka már a középdöntőben

Legközelebb december 6-án drukkolhatunk a vásárhelyi Szejke-Barka testvérpárnak, ugyanis tovább jutottak a Fölszállott a páva gyerekévada első középdöntőjébe.
Időszerű lenne az egyeztetés

Időszerű lenne az egyeztetés

Folyamatosan akadályba ütközik a város és a kórház közötti egyeztetés, késik a milliárdos fejlesztés, közben indul a katonai középiskola kialakítása, bővül a Helyőrség. 
 

És ezt már olvasta?

Teltházas Alma koncert a BFMK-ban
Teltházas Alma koncert a BFMK-ban A hétvégén fergeteges hangulatú koncerttel örvendeztették meg kis rajongóikat, nagy részük a színpad előtt extázisban énekelt és táncolt.
 
Vásárhelyi írónő újabb sikerkönyve
Vásárhelyi írónő újabb sikerkönyve Egy elfeledett budapesti mulatónegyedbe, a lágymányosi Konstantinápolyba repíti vissza az olvasókat Borbás Edina legújabb történelmi fikciós regénye.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 4. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 4. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Megnyílt a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor kiállítása
Megnyílt a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor kiállítása A most megnyílt tárlaton az ábrázoló vagy absztrakt látásmóddal alkotott, a mártélyi tájat és az ott megélt közösségi élményeket megörökítő hetven mű látható. Képekkel.
 
Értékes kettős siker
Értékes kettős siker Az NB I/B 19. fordulójában a Concordia Motax KC Pápa ellen lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli U20-as és felnőttcsapata. Nem is akárhogy!
 
Ilyenek a legboldogabb emberek
Ilyenek a legboldogabb emberek Kiderült, hogy a mentális jóléttel és boldogsággal kapcsolatos sok-sok kutatásban 10 tulajdonság mindig visszaköszön. Íme a lista!
 
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!