SportRengeteg szép megoldás, sok jó egyéni teljesítmény

2020. március 10., kedd
 
Rengeteg szép megoldás, sok jó egyéni teljesítmény

Március 7-én ismét hazai pályán játszott bajnokit a Hódmezővásárhelyi LKC NB II-es csapata. A lányok zsinórban ötödik tavaszi győzelmüket szerezték meg a Szarvas ellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Két idegenbeli meccset követően végre ismét hazai környezetben léphetett pályára NB II-es felnőtt csapat, a Szarvasi NKK volt a vendégük. A hazai pálya természetesen hazai szurkolókat is jelentett, a Blue Front 1993 Hódmezővásárhely pedig különösen figyelmes volt, hiszen a vasárnapi Nőnap okán egy-egy szál virággal is készültek a játékosok számára.

 

Maga a találkozó pedig vásárhelyi góllal, Csáki Fanni találatával indult. Habár a meccs eleje talán ennek ellenére sem volt 100%-ban tökéletes, három kapufa és egy kihagyott hetes is akadt, a 9. percben pedig 5-5-re egyenlített a Szarvas. Ezt viszont egy háromgólos etap követte a vásárhelyiek részéről, ezután pedig már nem is adták ki a vezetést a kezükből.

 

A lányok magabiztosan játszottak, habár az első félidőben volt még két újabb kapufa és egy kihagyott hetes, ám szerencsére Áncsán Fanni jó formában védett, sikerült folyamatosan lopni a távolságot, a 30. perc végén 9 volt a különbség a HLKC javára. Az első játékrész krónikájához egy szomorú esemény is tartozott, a szarvasiak kapusának sérülése, aki egy rossz kitámasztás után nem tudta folytatni a játékot, társai segítették le a pályáról és később mentővel szállították el, úgy tudni az Achillese sérült meg.

 

A játék képe a fordulás után sem változott, a dinamikus vásárhelyi csapat tartotta a kialakított előnyt. Vörös Nikolett, Klemm Kata és Kis Viktória is jól szállt be a játékba, a csapat ügyesen kézben tartotta a mérkőzést és végül zsinórban ötödik győzelmét szerezte meg!

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Szarvasi NKK 38-27 (21-12)
Női kézilabda, NB II Dél-keleti csoport

HLKC: Kovács A. 1, Csáki 9, Szabó 4, Lukács 3, Klemm 2, Török 1, Dankó 9, Baráth 3, Rácz G., Vörös 2, Kis P., Kis V., Farkas, Kovács Sz. 4, Áncsán
Vezetőedző: Dankó Ervin

 

Nyilatkozat: „Nagyon tudatosan játszottunk. Fokozatosan őröltük fel az ellenfelet. Rengeteg szép megoldás volt és sok jó egyéni teljesítmény. Igazi csapatként működtünk.”

 

A következő héten a listavezető Algyő otthonába látogatnak, a tavaszi szezon egyik legnehezebb mérkőzése következik.

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Suliváró programok a Németh László iskolában

Suliváró programok a Németh László iskolában

Volt kölyökatlétika, kémiai kíséreletezés, bábelőadás, kézműveskedés. A suliváró programsorozat következő állomása a nyílt tanítási órák lesznek.
Kezdődhet a vásárhelyi kórház újabb fejlesztése

Kezdődhet a vásárhelyi kórház újabb fejlesztése

A napokban tartott projektnyitó rendezvény jelzi, hogy elindulhat a szakrendelőre az emeletráépítés egy tavaly szeptemberben elnyert pályázat finanszírozásával.
Műalkotássá váló angyalok

Műalkotássá váló angyalok

Dömötör Mihály fotóművész a most nyíló Metamorfózis című kiállításán az általa az elmúlt két évben megörökített angyalábrázolásokat tárja a közönség elé.
Egy nagyon megérdemelt győzelem

Egy nagyon megérdemelt győzelem

A körülményeket ismerve a szezon egyik legnehezebb mérkőzése várt a Vásárhelyi Kosársulira március 6-án, a tavaly még Piros csoportos Bonyhád otthonában.
 

És ezt már olvasta?

Sajátos üzenet a folyóink szennyezőinek
Sajátos üzenet a folyóink szennyezőinek Kedves ötletnek tűnik, és inkább a figyelem felkeltését szolgálta a plasztik csónak avatása és vízrebocsátása, amit a Mártélyi Holtág strandján rendeztek július 15-én.
 
491 iskola kért iskolaőröket
491 iskola kért iskolaőröket Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrumhoz tartozó két iskola kivételével vásárhelyi oktatási intézmény neve nem szerepel a listán.
 
77 éve született Rapcsák András
77 éve született Rapcsák András Olyan politikai és városépítő teljesítményt tett le az asztalra, amelyhez mérhetőt azóta is keveset találni az országban.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 28. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 28. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Elhunyt a Hódmezővásárhelyi Zsidó Hitközség ügyvezető elnöke
Elhunyt a Hódmezővásárhelyi Zsidó Hitközség ügyvezető elnöke Nemcsak a zsidó hitközség ügyvezetőjeként, hanem ügyvédként is jelentős volt a munkássága. 74 éves korában elhunyt Dr. Erdélyi Miklós.
 
Nyár Mártélyon fotókba örökítve
Nyár Mártélyon fotókba örökítve Varga András fotós Mártélyt járva jó szokása szerint a szíve, az érzelmei parancsolnak az ujjának, amikor 1-1 pillanatot örökít meg a gépével.
 
Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre
Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre 100 éves a világhírű Eötvös Cirkusz! Magyarország legrégebbi utazó cirkusza Centenáriumi Gálaműsorral érkezik Hódmezővásárhelyre.