SportÖt gólos siker a Körösladány ellen

2021. április 16., péntek
 
Öt gólos siker a Körösladány ellen

Hétközi bajnokit játszott a Hódmezővásárhelyi FC, a csapat zsinórban harmadik győzelmét szerezte meg.

 

 

 

 

 


Fontos meccs várt szerdán a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó csapatára. A szintén a kiesés elől menekülő Körösladány otthonában játszottunk. Az elmúlt hetek formája alapján azonban volt okunk bizakodni, az elmúlt két meccsünket sikerrel vívtuk meg, míg a hazaiak legutóbb decemberben tudtak nyerni.

 

Jól is kezdődött a találkozó, a 17. percben Tapiska Géza tudott kiugrani a jobb oldalon és a kapu felé iramodott, majd kilőtte a hosszút a kicsit teketóriázó védők között megszerezve a vezetést. 5 perc múlva pedig sikerült növelni az előnyt, ekkor Molnár Ádin ment el a bal oldalon, majd jól passzolt középre, ahol Bata Kristóf érkezett mintaszerűen és a befejezésébe sem csúszott hiba. Újabb 5 perc múlva pedig háromgólosra hízott az előny, remek támadást követően tudott góllal zárni Tapiska, sikerült megkavarni a védőket és egy visszacselt követően újból bevennie a ladányi kaput.

 

A fordulás után valamelyest visszavettünk a tempóból, nem hiába, hiszen a hétvégén is fontos bajnoki vár ránk. Ennek ellenére még összejött két újabb találat. A 60. percben Molnár Ádin ugrott ki ügyesen és megszerezte első NB III-as gólját, majd Kemény Oszkár követte a példáját a hajrában, ő is első HFC-s NB III-as gólját lőtte meg.

Magabiztos sikerrel zártuk tehát a körösladányi túrát, vasárnap pedig már hazai pályán játszunk a Taksonnyal, amely mérkőzést a tervek szerint a VTV élőben közvetít majd.

 

NB III Közép csoport, 29. forduló

Körösladányi MSK – Hódmezővásárhelyi FC 0-5 (0-3)

HFC: Weszelovszky, Zahorán, Huszár, Váradi, Bata, Molnár, Orosz, Katona, Forró, Tapiska, Bojtos
Csere: Tóth M., Tóth J., Gyüre, Orovecz, Mezei, Ludánszki, Győrfi, Kemény, Rau
Edző: Kandó Róbert

Vásárhelyi gólszerző: Tapiska (2), Bata, Molnár, Kemény

 

Nyilatkozat: „Gratulálok a csapatnak. Azt gondolom, egy vendégsikert soha nem kell megmagyarázni. Ez a lendület ki fog tartani a további mérkőzéseken is.”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Kétszeresen nehéz meccs volt

Kétszeresen nehéz meccs volt

Lejátszotta a Kosársuli a vásárhelyi kosárlabda történetének egyik legnehezebb meccsét. Elhunyt az egyesület alapítója és elnöke: dr. Elek András.
470 vásárhelyi mártír

470 vásárhelyi mártír

Április 16-a a holokauszt magyar áldozatainak emléknapja. Azokra emlékezünk ezen a napon, akiket a nácizmus zászlaja alatt 77 évvel ezelőtt megfosztottak jogaiktól.
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC

Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC

Habár a HFC-nek kevesebb lehetősége volt, de a csapat szíve a helyén volt és sikerült itthon tartani a három pontot.
A hallás öröme

A hallás öröme

Rendszeresen visszakérdez? Az átlagosnál hangosabban beszél, sokszor kiabál? Akkor lehet, hogy Ön is halláscsökkenéssel, ismertebb nevén nagyothallással küzd.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022. 31. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért Újabb mosdófelújítást segít a világcég. Ezúttal a vásárhelyi Szeremlei Sámuel Református Óvodában kezdődnek a munkálatok.
 
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
99 éves korában lett ágyban fekvő beteg, addig nagyon tevékeny életet élt. A hosszú élet titka Pista bácsi szerint: a munka.
 
A Mártélyi Kavalkád programja
A Mártélyi Kavalkád programja

Augusztus 5. és 7-e között ismét lesz egy fergeteges rendezvénysorozat a Mártélyi Holtágnál. A szórakoztató műfajok teljes palettájával. Részletes program.

 
Az ország Imruskája 87 éves lenne
Az ország Imruskája 87 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 87 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Tanévi menetrend szeptembertől
Tanévi menetrend szeptembertől A hamarosan ismét megtelnek az iskolapadok, érdemes megnézni, hogyan alakul a 2022 szeptembertől kezdődő tanév. Fontos dátumok!
 
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen Négynapos ünneppel készül az önkormányzat. Két színpad lesz, az egyik a Dr. Rapcsák András sétálóutcán, a nagy színpad pedig a Kossuth téren. Részletes program.