SportÖt gólos siker a Körösladány ellen

2021. április 16., péntek
 
Öt gólos siker a Körösladány ellen

Hétközi bajnokit játszott a Hódmezővásárhelyi FC, a csapat zsinórban harmadik győzelmét szerezte meg.

 

 

 

 

 


Fontos meccs várt szerdán a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó csapatára. A szintén a kiesés elől menekülő Körösladány otthonában játszottunk. Az elmúlt hetek formája alapján azonban volt okunk bizakodni, az elmúlt két meccsünket sikerrel vívtuk meg, míg a hazaiak legutóbb decemberben tudtak nyerni.

 

Jól is kezdődött a találkozó, a 17. percben Tapiska Géza tudott kiugrani a jobb oldalon és a kapu felé iramodott, majd kilőtte a hosszút a kicsit teketóriázó védők között megszerezve a vezetést. 5 perc múlva pedig sikerült növelni az előnyt, ekkor Molnár Ádin ment el a bal oldalon, majd jól passzolt középre, ahol Bata Kristóf érkezett mintaszerűen és a befejezésébe sem csúszott hiba. Újabb 5 perc múlva pedig háromgólosra hízott az előny, remek támadást követően tudott góllal zárni Tapiska, sikerült megkavarni a védőket és egy visszacselt követően újból bevennie a ladányi kaput.

 

A fordulás után valamelyest visszavettünk a tempóból, nem hiába, hiszen a hétvégén is fontos bajnoki vár ránk. Ennek ellenére még összejött két újabb találat. A 60. percben Molnár Ádin ugrott ki ügyesen és megszerezte első NB III-as gólját, majd Kemény Oszkár követte a példáját a hajrában, ő is első HFC-s NB III-as gólját lőtte meg.

Magabiztos sikerrel zártuk tehát a körösladányi túrát, vasárnap pedig már hazai pályán játszunk a Taksonnyal, amely mérkőzést a tervek szerint a VTV élőben közvetít majd.

 

NB III Közép csoport, 29. forduló

Körösladányi MSK – Hódmezővásárhelyi FC 0-5 (0-3)

HFC: Weszelovszky, Zahorán, Huszár, Váradi, Bata, Molnár, Orosz, Katona, Forró, Tapiska, Bojtos
Csere: Tóth M., Tóth J., Gyüre, Orovecz, Mezei, Ludánszki, Győrfi, Kemény, Rau
Edző: Kandó Róbert

Vásárhelyi gólszerző: Tapiska (2), Bata, Molnár, Kemény

 

Nyilatkozat: „Gratulálok a csapatnak. Azt gondolom, egy vendégsikert soha nem kell megmagyarázni. Ez a lendület ki fog tartani a további mérkőzéseken is.”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Kétszeresen nehéz meccs volt

Kétszeresen nehéz meccs volt

Lejátszotta a Kosársuli a vásárhelyi kosárlabda történetének egyik legnehezebb meccsét. Elhunyt az egyesület alapítója és elnöke: dr. Elek András.
470 vásárhelyi mártír

470 vásárhelyi mártír

Április 16-a a holokauszt magyar áldozatainak emléknapja. Azokra emlékezünk ezen a napon, akiket a nácizmus zászlaja alatt 77 évvel ezelőtt megfosztottak jogaiktól.
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC

Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC

Habár a HFC-nek kevesebb lehetősége volt, de a csapat szíve a helyén volt és sikerült itthon tartani a három pontot.
A hallás öröme

A hallás öröme

Rendszeresen visszakérdez? Az átlagosnál hangosabban beszél, sokszor kiabál? Akkor lehet, hogy Ön is halláscsökkenéssel, ismertebb nevén nagyothallással küzd.
 

És ezt már olvasta?

Parádés játékkal verték a Békést
Parádés játékkal verték a Békést A végéhez közeledik az NB I/B Zöld csoportjának 2020/21-es szezonja. Előnybe került a Kosársuli a párharcban.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 18. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 18. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Tél utáni tragikus füstölgés
Tél utáni tragikus füstölgés Ez a tél sem volt kivétel. Arányaiban Hódmezővásárhely is hozzájárul ahhoz, hogy majdnem annyian halnak meg nálunk évente a légszennyezők miatt, mint Kínában.
 
Gólya fogta nyuszi
Gólya fogta nyuszi Eddig csak a béka, egér, pocok volt terítéken. Most egy különleges fotósorozat szerint egy gólya nyúlra is vadászik. Nincs happy end! Képekkel!
 
Álmainak és képzeletének pillanatai kerülnek a képekre
Álmainak és képzeletének pillanatai kerülnek a képekre Szabó Klára Petra Tornyai-plakettes képzőművész fogadta a látogatókat és tartott gondolatébresztő bemutatót Solo című egyéni kiállításán.
 
Május 4-től látogatható az Őszi tárlat
Május 4-től látogatható az Őszi tárlat Négy új időszaki kiállítás válik (végre) látogathatóvá május 4-étől Hódmezővásárhelyen, a koronavírus-járvány okozta korlátozások feloldását követően.
 
Megvan a háromnapos kiállítás idei dátuma
Megvan a háromnapos kiállítás idei dátuma Ősszel rendezik meg az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napokat, valamint lesz Juhásztalálkozó is.