SportÖt gólos siker a Körösladány ellen

2021. április 16., péntek
 
Öt gólos siker a Körösladány ellen

Hétközi bajnokit játszott a Hódmezővásárhelyi FC, a csapat zsinórban harmadik győzelmét szerezte meg.

 

 

 

 

 


Fontos meccs várt szerdán a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó csapatára. A szintén a kiesés elől menekülő Körösladány otthonában játszottunk. Az elmúlt hetek formája alapján azonban volt okunk bizakodni, az elmúlt két meccsünket sikerrel vívtuk meg, míg a hazaiak legutóbb decemberben tudtak nyerni.

 

Jól is kezdődött a találkozó, a 17. percben Tapiska Géza tudott kiugrani a jobb oldalon és a kapu felé iramodott, majd kilőtte a hosszút a kicsit teketóriázó védők között megszerezve a vezetést. 5 perc múlva pedig sikerült növelni az előnyt, ekkor Molnár Ádin ment el a bal oldalon, majd jól passzolt középre, ahol Bata Kristóf érkezett mintaszerűen és a befejezésébe sem csúszott hiba. Újabb 5 perc múlva pedig háromgólosra hízott az előny, remek támadást követően tudott góllal zárni Tapiska, sikerült megkavarni a védőket és egy visszacselt követően újból bevennie a ladányi kaput.

 

A fordulás után valamelyest visszavettünk a tempóból, nem hiába, hiszen a hétvégén is fontos bajnoki vár ránk. Ennek ellenére még összejött két újabb találat. A 60. percben Molnár Ádin ugrott ki ügyesen és megszerezte első NB III-as gólját, majd Kemény Oszkár követte a példáját a hajrában, ő is első HFC-s NB III-as gólját lőtte meg.

Magabiztos sikerrel zártuk tehát a körösladányi túrát, vasárnap pedig már hazai pályán játszunk a Taksonnyal, amely mérkőzést a tervek szerint a VTV élőben közvetít majd.

 

NB III Közép csoport, 29. forduló

Körösladányi MSK – Hódmezővásárhelyi FC 0-5 (0-3)

HFC: Weszelovszky, Zahorán, Huszár, Váradi, Bata, Molnár, Orosz, Katona, Forró, Tapiska, Bojtos
Csere: Tóth M., Tóth J., Gyüre, Orovecz, Mezei, Ludánszki, Győrfi, Kemény, Rau
Edző: Kandó Róbert

Vásárhelyi gólszerző: Tapiska (2), Bata, Molnár, Kemény

 

Nyilatkozat: „Gratulálok a csapatnak. Azt gondolom, egy vendégsikert soha nem kell megmagyarázni. Ez a lendület ki fog tartani a további mérkőzéseken is.”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Kétszeresen nehéz meccs volt

Kétszeresen nehéz meccs volt

Lejátszotta a Kosársuli a vásárhelyi kosárlabda történetének egyik legnehezebb meccsét. Elhunyt az egyesület alapítója és elnöke: dr. Elek András.
470 vásárhelyi mártír

470 vásárhelyi mártír

Április 16-a a holokauszt magyar áldozatainak emléknapja. Azokra emlékezünk ezen a napon, akiket a nácizmus zászlaja alatt 77 évvel ezelőtt megfosztottak jogaiktól.
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC

Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC

Habár a HFC-nek kevesebb lehetősége volt, de a csapat szíve a helyén volt és sikerült itthon tartani a három pontot.
A hallás öröme

A hallás öröme

Rendszeresen visszakérdez? Az átlagosnál hangosabban beszél, sokszor kiabál? Akkor lehet, hogy Ön is halláscsökkenéssel, ismertebb nevén nagyothallással küzd.
 

És ezt már olvasta?

Családi események 2021. 30. hét
Családi események 2021. 30. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Fontos tudnivalók lakásbérlés előtt
Fontos tudnivalók lakásbérlés előtt Nemrég kiderültek a felvételi ponthatárok, így kezdetét vette az őrült hajsza a jobbnál jobb albérletekért. Vásárhelyről és környékéről is több százan vadásznak.
 
Bízzunk az állatok megérzéseiben
Bízzunk az állatok megérzéseiben Gyanúsnak kell tekinteni például, ha a csirkék ahelyett, hogy csipegetnék élelmüket, a fák tetejére repülnek, a varangyos békák pedig csoportosan vonulni kezdenek.

 
Ártalmas a gyerekeknek az okostelefon?
Ártalmas a gyerekeknek az okostelefon? Problémát jelenthet az is, hogy a szülők elhanyagolják a csemetéiket, mert számukra fontosabb a saját okostelefonjuk, s természetesen mindezt látják, érzékelik a gyermekek.
 
Hűségért kedvezményes illúzió
Hűségért kedvezményes illúzió Azt is tudják, mi az alsógatyánk mérete, cserébe sokszor azt a terméket kapja, amit egy szimpla leárazás eredményeként egyébként is megkapna.
 
Hőség! Az árnyékunk segít megelőzni a bőrrákot!
Hőség! Az árnyékunk segít megelőzni a bőrrákot! Évente közel 1000 melanomás megbetegedést regisztrálnak hazánkban. Köztudott, hogy az UV sugárzás nagymértékben növeli a betegség kialakulásának lehetőségét.
 
Néha otthon is lehetne szmogriadót elrendelni
Néha otthon is lehetne szmogriadót elrendelni Közel annyi halálos áldozatot követel az otthonainkban lévő szennyezett levegő, mint ahányan az utakon életüket vesztik. A kutatók harci ideggázként használt vegyületet is találtak már a konyhák levegőjében.