SportIsmét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC

2021. április 13., kedd
 
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC

A hétvégén ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó csapata.

 

 

 

 

 


A Dabas-Gyónnal találkozott vasárnap a harmadosztályú focibajnokságban szereplő HFC. Előzetesen is nehéz összecsapásra számítottunk a jó erőkből álló és szervezett vendégek ellen, a várakozásaink pedig beigazolódtak. A Dabas-Gyón többet birtokolta kicsivel a labdát és sikerült több lehetőséget is kidolgozniuk, ráadásul két alkalommal is büntetőhöz jutottak. A mérkőzésen azonban Weszelovszky Gábor ihletett formában védett, a büntetőket védeni tudta, de több bravúrt is bemutatott, amelyekkel sikerült megőrizni a hálónk érintetlenségét.

 

Lehetőségből ez alkalommal kevesebb adódott előttünk, ugyanakkor a hajrában az igazán elemében lévő Bata Kristóf szolgálta ki remekül Bojtos Tamást, átemelve a vendégek kapusát, a jól érkező Bojtos pedig könnyedén tudott a hálóba fejelni, megszerezve a győztes gólt.

 

Fontos pontokat zsebeltünk így be, habár a kieső helyekről még nem sikerült elmozdulni, az előttünk lévő csapatok közvetlen közelébe értünk. Ünneplésre viszont nincs idő, hiszen a héten két újabb bajnokit játszunk. Szerdán a Körösladánnyal, vasárnap pedig a Taksonyt fogadjuk, mindkét mérkőzés rendkívül fontos, hiszen mindkét csapat közvetlen ellenfélnek számít a bajnokságban és a tabellán.

 

NB III Közép csoport, 28. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Dabas-Gyón FC 1-0 (0-0)

HFC: Weszelovszky, Zahorán, Bata, Orovecz, Molnár, Mezei, Orosz, Ludánszki, Katona, Forró, Bojtos
Csere: Tóth M., Tóth J., Gyüre, Váradi, Győrfi, Rau
Edző: Kandó Róbert

Gólszerző: Bojtos

 

Nyilatkozat: „Nagyon nehéz mérkőzés volt a hétvégi. A Dabas-Gyón egy szép focit játszó csapat, jó játékosállománnyal. Fortuna most mögénk is állt, jó pár lehetősége volt az ellenfélnek, de a kapusunk két büntetőt is védett és habár nekünk kevesebb lehetőségünk volt, de a csapat szíve a helyén volt és sikerült itthon tartani a három pontot.”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Újabb nagyarányú tram-train beruházás Hódmezővásárhelyen

Újabb nagyarányú tram-train beruházás Hódmezővásárhelyen

A kiépült tram-train végállomáshoz kapcsolódva a Nagyállomás mellett 8 db. jármű tárolására alkalmas csarnokot kell tervezni.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 29. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 29. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
A hallás öröme

A hallás öröme

Rendszeresen visszakérdez? Az átlagosnál hangosabban beszél, sokszor kiabál? Akkor lehet, hogy Ön is halláscsökkenéssel, ismertebb nevén nagyothallással küzd.
Jön a mindent eldöntő harmadik meccs

Jön a mindent eldöntő harmadik meccs

Ezen a meccsen a Kosársuli szerette volna lezárni ezt a párharcot, de kevesen voltak hozzá, megérdemelten győzött a Pápa.
 

És ezt már olvasta?

Családi események 2021. 30. hét
Családi események 2021. 30. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Fontos tudnivalók lakásbérlés előtt
Fontos tudnivalók lakásbérlés előtt Nemrég kiderültek a felvételi ponthatárok, így kezdetét vette az őrült hajsza a jobbnál jobb albérletekért. Vásárhelyről és környékéről is több százan vadásznak.
 
Bízzunk az állatok megérzéseiben
Bízzunk az állatok megérzéseiben Gyanúsnak kell tekinteni például, ha a csirkék ahelyett, hogy csipegetnék élelmüket, a fák tetejére repülnek, a varangyos békák pedig csoportosan vonulni kezdenek.

 
Ártalmas a gyerekeknek az okostelefon?
Ártalmas a gyerekeknek az okostelefon? Problémát jelenthet az is, hogy a szülők elhanyagolják a csemetéiket, mert számukra fontosabb a saját okostelefonjuk, s természetesen mindezt látják, érzékelik a gyermekek.
 
Hűségért kedvezményes illúzió
Hűségért kedvezményes illúzió Azt is tudják, mi az alsógatyánk mérete, cserébe sokszor azt a terméket kapja, amit egy szimpla leárazás eredményeként egyébként is megkapna.
 
Hőség! Az árnyékunk segít megelőzni a bőrrákot!
Hőség! Az árnyékunk segít megelőzni a bőrrákot! Évente közel 1000 melanomás megbetegedést regisztrálnak hazánkban. Köztudott, hogy az UV sugárzás nagymértékben növeli a betegség kialakulásának lehetőségét.
 
Néha otthon is lehetne szmogriadót elrendelni
Néha otthon is lehetne szmogriadót elrendelni Közel annyi halálos áldozatot követel az otthonainkban lévő szennyezett levegő, mint ahányan az utakon életüket vesztik. A kutatók harci ideggázként használt vegyületet is találtak már a konyhák levegőjében.