SportIsmét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC

2021. április 13., kedd
 
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC

A hétvégén ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó csapata.

 

 

 

 

 


A Dabas-Gyónnal találkozott vasárnap a harmadosztályú focibajnokságban szereplő HFC. Előzetesen is nehéz összecsapásra számítottunk a jó erőkből álló és szervezett vendégek ellen, a várakozásaink pedig beigazolódtak. A Dabas-Gyón többet birtokolta kicsivel a labdát és sikerült több lehetőséget is kidolgozniuk, ráadásul két alkalommal is büntetőhöz jutottak. A mérkőzésen azonban Weszelovszky Gábor ihletett formában védett, a büntetőket védeni tudta, de több bravúrt is bemutatott, amelyekkel sikerült megőrizni a hálónk érintetlenségét.

 

Lehetőségből ez alkalommal kevesebb adódott előttünk, ugyanakkor a hajrában az igazán elemében lévő Bata Kristóf szolgálta ki remekül Bojtos Tamást, átemelve a vendégek kapusát, a jól érkező Bojtos pedig könnyedén tudott a hálóba fejelni, megszerezve a győztes gólt.

 

Fontos pontokat zsebeltünk így be, habár a kieső helyekről még nem sikerült elmozdulni, az előttünk lévő csapatok közvetlen közelébe értünk. Ünneplésre viszont nincs idő, hiszen a héten két újabb bajnokit játszunk. Szerdán a Körösladánnyal, vasárnap pedig a Taksonyt fogadjuk, mindkét mérkőzés rendkívül fontos, hiszen mindkét csapat közvetlen ellenfélnek számít a bajnokságban és a tabellán.

 

NB III Közép csoport, 28. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Dabas-Gyón FC 1-0 (0-0)

HFC: Weszelovszky, Zahorán, Bata, Orovecz, Molnár, Mezei, Orosz, Ludánszki, Katona, Forró, Bojtos
Csere: Tóth M., Tóth J., Gyüre, Váradi, Győrfi, Rau
Edző: Kandó Róbert

Gólszerző: Bojtos

 

Nyilatkozat: „Nagyon nehéz mérkőzés volt a hétvégi. A Dabas-Gyón egy szép focit játszó csapat, jó játékosállománnyal. Fortuna most mögénk is állt, jó pár lehetősége volt az ellenfélnek, de a kapusunk két büntetőt is védett és habár nekünk kevesebb lehetőségünk volt, de a csapat szíve a helyén volt és sikerült itthon tartani a három pontot.”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Újabb nagyarányú tram-train beruházás Hódmezővásárhelyen

Újabb nagyarányú tram-train beruházás Hódmezővásárhelyen

A kiépült tram-train végállomáshoz kapcsolódva a Nagyállomás mellett 8 db. jármű tárolására alkalmas csarnokot kell tervezni.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 18. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 18. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
A hallás öröme

A hallás öröme

Rendszeresen visszakérdez? Az átlagosnál hangosabban beszél, sokszor kiabál? Akkor lehet, hogy Ön is halláscsökkenéssel, ismertebb nevén nagyothallással küzd.
Jön a mindent eldöntő harmadik meccs

Jön a mindent eldöntő harmadik meccs

Ezen a meccsen a Kosársuli szerette volna lezárni ezt a párharcot, de kevesen voltak hozzá, megérdemelten győzött a Pápa.
 

És ezt már olvasta?

Parádés játékkal verték a Békést
Parádés játékkal verték a Békést A végéhez közeledik az NB I/B Zöld csoportjának 2020/21-es szezonja. Előnybe került a Kosársuli a párharcban.
 
Tél utáni tragikus füstölgés
Tél utáni tragikus füstölgés Ez a tél sem volt kivétel. Arányaiban Hódmezővásárhely is hozzájárul ahhoz, hogy majdnem annyian halnak meg nálunk évente a légszennyezők miatt, mint Kínában.
 
Gólya fogta nyuszi
Gólya fogta nyuszi Eddig csak a béka, egér, pocok volt terítéken. Most egy különleges fotósorozat szerint egy gólya nyúlra is vadászik. Nincs happy end! Képekkel!
 
Álmainak és képzeletének pillanatai kerülnek a képekre
Álmainak és képzeletének pillanatai kerülnek a képekre Szabó Klára Petra Tornyai-plakettes képzőművész fogadta a látogatókat és tartott gondolatébresztő bemutatót Solo című egyéni kiállításán.
 
Május 4-től látogatható az Őszi tárlat
Május 4-től látogatható az Őszi tárlat Négy új időszaki kiállítás válik (végre) látogathatóvá május 4-étől Hódmezővásárhelyen, a koronavírus-járvány okozta korlátozások feloldását követően.
 
Megvan a háromnapos kiállítás idei dátuma
Megvan a háromnapos kiállítás idei dátuma Ősszel rendezik meg az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napokat, valamint lesz Juhásztalálkozó is.
 
Hol vannak a fecskéink?
Hol vannak a fecskéink? Ezek a madarak is több száz kilométeres távolságból érzékelik a frontokat, és mivel idehaza még nem megfelelő az időjárás, letáboroztak.