SportIsmét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC

2021. április 13., kedd
 
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC

A hétvégén ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó csapata.

 

 

 

 

 


A Dabas-Gyónnal találkozott vasárnap a harmadosztályú focibajnokságban szereplő HFC. Előzetesen is nehéz összecsapásra számítottunk a jó erőkből álló és szervezett vendégek ellen, a várakozásaink pedig beigazolódtak. A Dabas-Gyón többet birtokolta kicsivel a labdát és sikerült több lehetőséget is kidolgozniuk, ráadásul két alkalommal is büntetőhöz jutottak. A mérkőzésen azonban Weszelovszky Gábor ihletett formában védett, a büntetőket védeni tudta, de több bravúrt is bemutatott, amelyekkel sikerült megőrizni a hálónk érintetlenségét.

 

Lehetőségből ez alkalommal kevesebb adódott előttünk, ugyanakkor a hajrában az igazán elemében lévő Bata Kristóf szolgálta ki remekül Bojtos Tamást, átemelve a vendégek kapusát, a jól érkező Bojtos pedig könnyedén tudott a hálóba fejelni, megszerezve a győztes gólt.

 

Fontos pontokat zsebeltünk így be, habár a kieső helyekről még nem sikerült elmozdulni, az előttünk lévő csapatok közvetlen közelébe értünk. Ünneplésre viszont nincs idő, hiszen a héten két újabb bajnokit játszunk. Szerdán a Körösladánnyal, vasárnap pedig a Taksonyt fogadjuk, mindkét mérkőzés rendkívül fontos, hiszen mindkét csapat közvetlen ellenfélnek számít a bajnokságban és a tabellán.

 

NB III Közép csoport, 28. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Dabas-Gyón FC 1-0 (0-0)

HFC: Weszelovszky, Zahorán, Bata, Orovecz, Molnár, Mezei, Orosz, Ludánszki, Katona, Forró, Bojtos
Csere: Tóth M., Tóth J., Gyüre, Váradi, Győrfi, Rau
Edző: Kandó Róbert

Gólszerző: Bojtos

 

Nyilatkozat: „Nagyon nehéz mérkőzés volt a hétvégi. A Dabas-Gyón egy szép focit játszó csapat, jó játékosállománnyal. Fortuna most mögénk is állt, jó pár lehetősége volt az ellenfélnek, de a kapusunk két büntetőt is védett és habár nekünk kevesebb lehetőségünk volt, de a csapat szíve a helyén volt és sikerült itthon tartani a három pontot.”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Újabb nagyarányú tram-train beruházás Hódmezővásárhelyen

Újabb nagyarányú tram-train beruházás Hódmezővásárhelyen

A kiépült tram-train végállomáshoz kapcsolódva a Nagyállomás mellett 8 db. jármű tárolására alkalmas csarnokot kell tervezni.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 29. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 29. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
A hallás öröme

A hallás öröme

Rendszeresen visszakérdez? Az átlagosnál hangosabban beszél, sokszor kiabál? Akkor lehet, hogy Ön is halláscsökkenéssel, ismertebb nevén nagyothallással küzd.
Jön a mindent eldöntő harmadik meccs

Jön a mindent eldöntő harmadik meccs

Ezen a meccsen a Kosársuli szerette volna lezárni ezt a párharcot, de kevesen voltak hozzá, megérdemelten győzött a Pápa.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022. 31. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért Újabb mosdófelújítást segít a világcég. Ezúttal a vásárhelyi Szeremlei Sámuel Református Óvodában kezdődnek a munkálatok.
 
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
99 éves korában lett ágyban fekvő beteg, addig nagyon tevékeny életet élt. A hosszú élet titka Pista bácsi szerint: a munka.
 
A Mártélyi Kavalkád programja
A Mártélyi Kavalkád programja

Augusztus 5. és 7-e között ismét lesz egy fergeteges rendezvénysorozat a Mártélyi Holtágnál. A szórakoztató műfajok teljes palettájával. Részletes program.

 
Az ország Imruskája 87 éves lenne
Az ország Imruskája 87 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 87 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Tanévi menetrend szeptembertől
Tanévi menetrend szeptembertől A hamarosan ismét megtelnek az iskolapadok, érdemes megnézni, hogyan alakul a 2022 szeptembertől kezdődő tanév. Fontos dátumok!
 
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen Négynapos ünneppel készül az önkormányzat. Két színpad lesz, az egyik a Dr. Rapcsák András sétálóutcán, a nagy színpad pedig a Kossuth téren. Részletes program.