Kultúra, oktatásÓriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon

2024. május 28., kedd
 
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon

Május 25-26-án Balatonfüreden rendezték meg a már sok éve nagy sikert arató Magyar Bajnokságot , a Magyar Fodrász-Kozmetikus-Körmös Egyesülettel és Balatonfüred Önkormányzatával közösen.

 

 

 

 

 


Női fodrász, Férfi Fodrász, Smink és Körmös szakágakban várták a felnőttek és tanulók jelentkezését. Idén is több, mint 200 versenyző vett részt a Magyar Bajnokságon.

A versenyre a HSZC Eötvös József Technikum tanulói több versenyszámban nevezetek be.

A kétnapos bajnokság végeredményeként az iskolák versenyén a Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum diákjai az I. helyezést érték el.

Melisik Petra Felnőtt Magyar Bajnok lett kontyfésülés kategóriában. Kovács Áron pedig megszerezte a férfi hajvágás kategóriában 2. helyezést ért el.

 

Eredmények:

Felkészítő: Meszlényi Tamásné

Nappali Hosszú haj szárítás tanuló kategória

1. Nagypál Dóra

2. Damjanov Dominika

3. Tamás Hanna Gréta

4. Kovács Kitti

 

Klasszikus frizura szárítás kategória

5. Halász Kamilla

 

Romantikus tanuló konty kategória

1. Horváth Evelin

 

Kereskedelmi tanuló szárítás kategória

1. Nagypál Dóra

3. Halász Kamilla

 

Rövid nappali tanuló hajszárítás kategória

1. Kovács Kitti

2. Nagypál Dóra

3. Nagy Szilvia Valentina

5. Nagy Enikő

 

 

Tanuló nappali fonás kategória

5. Sóki Beáta    

Felkészítő: Labádi Ilona

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

A közgyűlés elfogadta a zárszámadást

A közgyűlés elfogadta a zárszámadást

Mintegy 13 milliárd forint bevétellel zárta a tavalyi évet a hódmezővásárhelyi önkormányzat, 1,5 milliárd forint tartalékkal kezdte a 2024-es évet a város.
Módszertani nap helyettes államtitkárral

Módszertani nap helyettes államtitkárral

A Németh László Gimnázium és Általános Iskolában rendeztek szakterületi módszertani napot. A népi kultúra oktatásban betöltött szerepe volt a téma.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024

Családi események Hódmezővásárhelyen 2024

2024. 21. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Magyar Péter Vásárhelyen

Magyar Péter Vásárhelyen

Május 20-án országjáró körútja során Hódmezővásárhelyen járt Magyar Péter, aki a Kossuth téren összegyűlt nagyszámú érdeklődő előtt mondott beszédet.
 

És ezt már olvasta?

Befürödhetünk a szökőkutakkal
Befürödhetünk a szökőkutakkal A napokban várható kánikula miatt a szülőknek érdemes jobban figyelni a szökőkutainkra, amelyeket eredetileg nem fürdésre tervezték.
 
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja 1944-ben ezen a napon elhurcolták a város 737 zsidó polgárát. A vásárhelyi zsinagóga órája a mai nap is azt az időpontot – tíz óra tíz percet – mutatja
 
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon Június 8-9-én a Magyar Vívó Szövetség megbízásából a Zalaegerszegi Vívó Egylet Tőr utánpótlás Vidék bajnokságot rendezett. Eredmények.
 
Választás 2024
Választás 2024 A június 9-én megtartott választás eredményeként ismét Márki-Zay Péter lett a polgármester. Ezúttal mind a 10 választókerületben a Mindenki Magyarországa nyert.
 
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés Emlékezés más szemmel, Fekete Párduc, vagyis Grosics Gyula és a Vásárhelyi Hírek főszerkesztőjének személyes barátsága okán.
 
Beindult a Deja Vu
Beindult a Deja Vu Június 6-án délután 5-től nyíltak meg a kapuk az Újszegedi Partfürdőn. Még két napig két helyszínen egymást váltják az előadók, DJ-k.
 
VI. Őz-ŐSök találkozója
VI. Őz-ŐSök találkozója A Hódmezővásárhelyi Levéltár előadótermében az Őz-ŐSök találkozóján, a pályázati eredmények mellett, a bemutatják beérkezett pályaművekből készült hangfelvételeket is.