SportMozgás éjszakája idén is

2020. augusztus 5., szerda
 
Mozgás éjszakája idén is

Hatodik alkalommal rendezi meg a Mozgás Éjszakáját az EVP és a Makói Egészségfejlesztési Iroda Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.

 

 

 

 

 


Augusztus 7-én, pénteken, a délutáni óráktól kezdve tehát ismét közös éjszakai sportolásra invitálja a lakosságot a két Egészségfejlesztési Iroda a helyi sportegyesületekkel és civil szervezetekkel partnerségben.

A rendezvény népszerűsége évek óta töretlen, amely a résztvevő egyesületek és az érdeklődők számában is megmutatkozik. Csak tavaly a Hódmezővásárhelyi és Makói járásban összesen 27 sportklub illetve egyéni tréner 40 mozgásformát kínált.

Idén a Hódmezővásárhelyi Járásban 16 ponton 35, a Makói Járásban pedig 7 ponton 17 mozgásprogram várja a sportolni vágyókat, sőt az idei Mozgás Éjszakájához Székkutas valamint Mindszent is csatlakozott a Hódmezővásárhelyi járásból, a Makói járásból pedig Kiszombor kapcsolódott be.

 

A programban lesz többek között Spinning, SpinRacing zumba, Bungee Fitt, TRX-Cross, Full Body, NMPT gerinc és mozgáskorrekció, úszás, Step Aerobik, fallabda, Nordic Walking, Brazil Jiu Jitsu, trambulinos edzés, mazsorett, Fat Burning Jumping, légtorna, pole fitness, Wing Tsun, pilates és Spine Up Gerinctréning, stresszoldó jóga, tájfutás, túrázás, nyújtás, kerékpártúra Bombody alakformáló, Spartan girja kettlebell, Iron Warrior valamint ITF Taekwon-do.

 

Hódmezővásárhelyen a Kossuth tér mellett lehet majd sportolni a Mozgás Központban, a Kása erdőben, a Vívócentrumban, a Gyarmati Dezső Sportuszoda és Török Sándor Strandfürdőben, a Kriko-Gym-ben, a Mária Valéria u.1. szám alatt, a Tisza István utcai szánkózó domb környékén, a mártélyi kerékpárúton, valamint a BFMK előtt, a népkerti kosárlabdapályán és a Somogyi dombon is.

Az élmények mellett ajándékot is kapnak majd a résztvevők. Egy Mozgás Éjszakája felirattal ellátott hátizsák, karkötő vagy hűtőmágnes lesz a jutalom az izzadtságcseppekért cserébe, és természetesen maga az élmény.

A rendezvények ingyenesen látogathatók!

 

Részletes program:

 
 
VH-EFI
 

Olvassa el ezt is!

Hullámverés

Hullámverés

Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is

Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is

Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak

Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak

Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.
Leletmentés a tram-train vonalán

Leletmentés a tram-train vonalán

Bár kimagaslóan jelentős leletek nem kerültek elő, de a feltárás megerősítette, hogy itt az Árpád-kor végétől egészen az Anjou-korig egy település működött.

 

És ezt már olvasta?

Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél
Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél

A nyári szünet utáni első versenyen mindkét vásárhelyi úszóegyesület remekelt. A Hód Úszó SE tagjai 26 érmet, a NICS-HSÚVC 28 érmet szerzett.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Jól kerestek lányok futtatásából
Jól kerestek lányok futtatásából Három mindszenti lakost fogtak el, akik lányokat kényszerítettek prostitúcióra. A házkutatások során több bizonyíték is előkerült.
 
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból Elülni látszik az a vihar, amely egy, a város zenei életében köztiszteletnek örvendő pedagógus jelölése, illetve a színész özvegyének bejelentése nyomán keletkezett.
 
Lendületben a HLKC NB II-es csapata
Lendületben a HLKC NB II-es csapata Szeptember 12-én elrajtol az NB II-es női kézilabda bajnokság, amelyre a Hódmezővásárhelyi LKC már hetek óta készül. Interjú Dankó Leával.
 
Régészeti pillanatképek
Régészeti pillanatképek Vásárhely és környéke régészeti feltárásainak eredményeiből ad ízelítőt a Tornyai János Múzeum szeptember 10-én megnyílt kiállítása.
 
Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet
Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet Lezárult a mártélyi, mindszenti szülők között nagy vihart kavart ügy. Jogerős lett a hirdető újságban nemcsak munkára fiúkat kereső férfi elleni ítélet.