SportMozgás éjszakája idén is

2020. augusztus 5., szerda
 
Mozgás éjszakája idén is

Hatodik alkalommal rendezi meg a Mozgás Éjszakáját az EVP és a Makói Egészségfejlesztési Iroda Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.

 

 

 

 

 


Augusztus 7-én, pénteken, a délutáni óráktól kezdve tehát ismét közös éjszakai sportolásra invitálja a lakosságot a két Egészségfejlesztési Iroda a helyi sportegyesületekkel és civil szervezetekkel partnerségben.

A rendezvény népszerűsége évek óta töretlen, amely a résztvevő egyesületek és az érdeklődők számában is megmutatkozik. Csak tavaly a Hódmezővásárhelyi és Makói járásban összesen 27 sportklub illetve egyéni tréner 40 mozgásformát kínált.

Idén a Hódmezővásárhelyi Járásban 16 ponton 35, a Makói Járásban pedig 7 ponton 17 mozgásprogram várja a sportolni vágyókat, sőt az idei Mozgás Éjszakájához Székkutas valamint Mindszent is csatlakozott a Hódmezővásárhelyi járásból, a Makói járásból pedig Kiszombor kapcsolódott be.

 

A programban lesz többek között Spinning, SpinRacing zumba, Bungee Fitt, TRX-Cross, Full Body, NMPT gerinc és mozgáskorrekció, úszás, Step Aerobik, fallabda, Nordic Walking, Brazil Jiu Jitsu, trambulinos edzés, mazsorett, Fat Burning Jumping, légtorna, pole fitness, Wing Tsun, pilates és Spine Up Gerinctréning, stresszoldó jóga, tájfutás, túrázás, nyújtás, kerékpártúra Bombody alakformáló, Spartan girja kettlebell, Iron Warrior valamint ITF Taekwon-do.

 

Hódmezővásárhelyen a Kossuth tér mellett lehet majd sportolni a Mozgás Központban, a Kása erdőben, a Vívócentrumban, a Gyarmati Dezső Sportuszoda és Török Sándor Strandfürdőben, a Kriko-Gym-ben, a Mária Valéria u.1. szám alatt, a Tisza István utcai szánkózó domb környékén, a mártélyi kerékpárúton, valamint a BFMK előtt, a népkerti kosárlabdapályán és a Somogyi dombon is.

Az élmények mellett ajándékot is kapnak majd a résztvevők. Egy Mozgás Éjszakája felirattal ellátott hátizsák, karkötő vagy hűtőmágnes lesz a jutalom az izzadtságcseppekért cserébe, és természetesen maga az élmény.

A rendezvények ingyenesen látogathatók!

 

Részletes program:

 
 
VH-EFI
 

Olvassa el ezt is!

Hullámverés

Hullámverés

Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is

Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is

Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak

Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak

Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.
Leletmentés a tram-train vonalán

Leletmentés a tram-train vonalán

Bár kimagaslóan jelentős leletek nem kerültek elő, de a feltárás megerősítette, hogy itt az Árpád-kor végétől egészen az Anjou-korig egy település működött.

 

És ezt már olvasta?

Szabó (Nikolin) Évára emlékezünk
Szabó (Nikolin) Évára emlékezünk Mindenki ismerte a hangját ebben az országban. Mindig tudta úgy fordítani a szót, hogy a feloldás, a harmónia az öröm felé menjen, az élet felé, afelé, ahogy érdemes.
 
Hódmezővásárhelyi Sportdíjak 2021
Hódmezővásárhelyi Sportdíjak 2021 Ebben az évben is kitüntették azokat, akik tavaly bizonyították rátermettségüket és felkészültségüket mind a tanteremben, mint a sportpályákon. A díjazottak névsora.
 
Hivatalos tanévi menetrend 2021-2022
Hivatalos tanévi menetrend 2021-2022 A hamarosan kezdődő iskolai nyári vakációra készülés mellett is érdemes megnézni, hogyan alakul a 2021 szeptembertől kezdődő tanév. Fontos dátumok!
 
Ó!divat - Öltözködés a 20. században
Ó!divat - Öltözködés a 20. században A kiállításon az érdeklődők megismerhetik, miként változott a divat az elmúlt száz esztendőben, és ez hogyan jelent meg a mindennapi viseletben.
 
A szúnyogcsípés veszélyei emberre, állatra
A szúnyogcsípés veszélyei emberre, állatra A június 7-vel kezdődő héten az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Csongrád-Csanád megyében egyelőre csak a vízközeli területen és az agglomerációban végez légi szúnyogírtást.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 22. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 22. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Jó tanulók és remek sportolók
Jó tanulók és remek sportolók Idén két vásárhelyi sportoló kapott 'Magyarország jó tanulója, jó sportolója' címet. Azok a diákok nyerhetik el, akik az előző tanévben kimagasló tanulmányi és sportteljesítményt nyújtottak.