Kék hírekMegtámadtak Vásárhelyen egy fiatal nőt

2013. január 4., péntek
 
Megtámadtak Vásárhelyen egy fiatal nőt

Megkezdte a nyomozást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság abban az ügyben, amelynek sértettjét egy szolgálaton kívüli egyenruhás észlelt egy közösségi portálon.

 

 

A képen látható nő karján a dulakodás nyomai láthatók

 

 

Frissítés!

Négy óra alatt azonosította és elfogta a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság D. Á. 20 éves  fiatalembert, aki 2013. január elsején hajnalban megtámadott egy nőt a Liszt Ferenc utca egyik panelháza előtt.

A 20 éves büntetlen előéletű férfi kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elismerte, hogy aznap éjjel egy másik nő sérelmére is hasonló bűncselekményt követett el Hódmezővásárhelyen. A rendőrök ez utóbbi sértettet is felkutatták, aki így szintén feljelentést tett.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a 20 éves D.Á.  hódmezővásárhelyi lakost őrizetbe vette és szemérem elleni erőszak bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A rendőrség ezúton is kéri a lakosságot, hogy amennyiben sérelmükre bűncselekményt követnek el, a közösségi portálon történő megosztás helyett vagy mellett, haladéktalanul tegyenek feljelentést, hogy a nyomozó hatósága szükséges intézkedéseket mielőbb megtehesse.

 


A fotókkal illusztrált bejegyzés szerint egy nőt bántalmaztak Hódmezővásárhely területén. Mivel a sértett nem tett feljelentést az ügyben, a rendőrség azonnal felkutatta a hölgyet és arról tájékoztatta, hogy a sérelmére elkövetett cselekmény magánvádra üldözendő, tehát szükséges a nő magánindítványa. A sértett feljelentése alapján a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság szemérem elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen, továbbá megtette a szükséges intézkedéseket az esetleges további sértettek felkutatására.

A Vásárhelyi Hírek megkereste a sértettet, aki elmondta, a város Hódtó negyedében követte egy férfi, majd egy ház előtt dulakodni kezdtek. Az E. keresztnevű nő elmondása szerint, heves ellenállására a fiatal, fekete rövid kabátos szőrme kapucnis férfi elmenekült. A nyomozás érdekében sem a hölgy sem a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nem kíván több részletet nyilvánosságra hozni az üggyel kapcsolatban. Jászai Linda sajtószóvivő elmondta, büntetőeljárást indítottak ismeretlen tettes ellen.

 

A Vásárhelyi Híreknek több helyről jelezték, hogy az utóbbi időszakban valószínű nem ez az első ilyen jellegű támadás.

 
 
Forrás: CSMRFK - VH
 

Olvassa el ezt is!

Remek teljesítmény - szép végeredmény

Remek teljesítmény - szép végeredmény

Nehéz helyzetben, csodálatos játékkal szerezte meg első győzelmét vendégként az NB I/B Zöld csoportjában a Vásárhelyi Kosársuli.
Létszámleépítés valódi számokkal

Létszámleépítés valódi számokkal

Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
Hódmezővásárhelyi szociális dolgozók kitüntetése

Hódmezővásárhelyi szociális dolgozók kitüntetése

November 8-án díszközgyűlésen adták át a Hódmezővásárhely Szociális Ügyének Szolgálatáért díjakat. Idén hárman kapták meg.
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán

Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán

A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Máté Taekwondo sikerek az OB-n
Máté Taekwondo sikerek az OB-n A Dunaharaszti Sportcsarnok adott otthont a Taekwondo Országos Bajnokságnak. 26 egyesület közel négyszáz versenyzője lépett pástra.