Kék hírekMegtámadtak Vásárhelyen egy fiatal nőt

2013. január 4., péntek
 
Megtámadtak Vásárhelyen egy fiatal nőt

Megkezdte a nyomozást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság abban az ügyben, amelynek sértettjét egy szolgálaton kívüli egyenruhás észlelt egy közösségi portálon.

 

 

A képen látható nő karján a dulakodás nyomai láthatók

 

 

Frissítés!

Négy óra alatt azonosította és elfogta a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság D. Á. 20 éves  fiatalembert, aki 2013. január elsején hajnalban megtámadott egy nőt a Liszt Ferenc utca egyik panelháza előtt.

A 20 éves büntetlen előéletű férfi kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elismerte, hogy aznap éjjel egy másik nő sérelmére is hasonló bűncselekményt követett el Hódmezővásárhelyen. A rendőrök ez utóbbi sértettet is felkutatták, aki így szintén feljelentést tett.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a 20 éves D.Á.  hódmezővásárhelyi lakost őrizetbe vette és szemérem elleni erőszak bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A rendőrség ezúton is kéri a lakosságot, hogy amennyiben sérelmükre bűncselekményt követnek el, a közösségi portálon történő megosztás helyett vagy mellett, haladéktalanul tegyenek feljelentést, hogy a nyomozó hatósága szükséges intézkedéseket mielőbb megtehesse.

 


A fotókkal illusztrált bejegyzés szerint egy nőt bántalmaztak Hódmezővásárhely területén. Mivel a sértett nem tett feljelentést az ügyben, a rendőrség azonnal felkutatta a hölgyet és arról tájékoztatta, hogy a sérelmére elkövetett cselekmény magánvádra üldözendő, tehát szükséges a nő magánindítványa. A sértett feljelentése alapján a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság szemérem elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen, továbbá megtette a szükséges intézkedéseket az esetleges további sértettek felkutatására.

A Vásárhelyi Hírek megkereste a sértettet, aki elmondta, a város Hódtó negyedében követte egy férfi, majd egy ház előtt dulakodni kezdtek. Az E. keresztnevű nő elmondása szerint, heves ellenállására a fiatal, fekete rövid kabátos szőrme kapucnis férfi elmenekült. A nyomozás érdekében sem a hölgy sem a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nem kíván több részletet nyilvánosságra hozni az üggyel kapcsolatban. Jászai Linda sajtószóvivő elmondta, büntetőeljárást indítottak ismeretlen tettes ellen.

 

A Vásárhelyi Híreknek több helyről jelezték, hogy az utóbbi időszakban valószínű nem ez az első ilyen jellegű támadás.

 
 
Forrás: CSMRFK - VH
 

Olvassa el ezt is!

Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon

Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon

Női fodrász, Férfi Fodrász, Smink és Körmös szakágakban várták a felnőttek és tanulók jelentkezését. Idén is több, mint 200 versenyző vett részt.
Jelentős hasznot hozott a Batidai kastély

Jelentős hasznot hozott a Batidai kastély

Grosswiese Befektetési Zrt. éves beszámolója szerint cég árbevétele és profitja egyre növekedett az utóbbi években. Tavaly 123 millió volt a nyereség.
Nagy Márton Hódmezővásárhelyen

Nagy Márton Hódmezővásárhelyen

A nemzetgazdasági miniszter szerint, cél a fogyasztás helyreállítása, a beruházások növelése, az exportaktivitás fenntartása, a munkaerőpiac és a hitelpiac megerősítése.
VI. Őz-ŐSök találkozója

VI. Őz-ŐSök találkozója

A Hódmezővásárhelyi Levéltár előadótermében az Őz-ŐSök találkozóján, a pályázati eredmények mellett, a bemutatják beérkezett pályaművekből készült hangfelvételeket is.
 

És ezt már olvasta?

Befürödhetünk a szökőkutakkal
Befürödhetünk a szökőkutakkal A napokban várható kánikula miatt a szülőknek érdemes jobban figyelni a szökőkutainkra, amelyeket eredetileg nem fürdésre tervezték.
 
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja 1944-ben ezen a napon elhurcolták a város 737 zsidó polgárát. A vásárhelyi zsinagóga órája a mai nap is azt az időpontot – tíz óra tíz percet – mutatja
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 21. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon Június 8-9-én a Magyar Vívó Szövetség megbízásából a Zalaegerszegi Vívó Egylet Tőr utánpótlás Vidék bajnokságot rendezett. Eredmények.
 
Választás 2024
Választás 2024 A június 9-én megtartott választás eredményeként ismét Márki-Zay Péter lett a polgármester. Ezúttal mind a 10 választókerületben a Mindenki Magyarországa nyert.
 
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés Emlékezés más szemmel, Fekete Párduc, vagyis Grosics Gyula és a Vásárhelyi Hírek főszerkesztőjének személyes barátsága okán.
 
Beindult a Deja Vu
Beindult a Deja Vu Június 6-án délután 5-től nyíltak meg a kapuk az Újszegedi Partfürdőn. Még két napig két helyszínen egymást váltják az előadók, DJ-k.