SportKüldöttgyűlésre készül a Kosársuli

2021. április 23., péntek
 
Küldöttgyűlésre készül a Kosársuli

Dr. Elek András elvesztésével nemcsak a Kosársulit, a vásárhelyi sportéletet, hanem az egész magyar kosárlabdasportot óriási veszteség érte.

 

 

 

 

 

 

 

Kosársuli közlemény:


A Vásárhelyi Kosársuli elnöke 27 éve irányította az egyesületet, amelynek működése a jövőre nézve is biztosított. A sportszervezet elnöksége jelenleg is gőzerővel dolgozik, hogy az április 17-én elhunyt sportvezető szellemiségének és akaratának megfelelően a jövőben is a legmagasabb szakmai színvonalon folytatódjon a munka.

 

A Vásárhelyi Kosársuli működése jelenleg biztos anyagi és szakmai alapokon nyugszik, amely alapján a több száz hódmezővásárhelyi utánpótlássportoló jövője is biztosított. Hamarosan zárul a 2020-21-es versenyév, de a háttérben a szezonzáráshoz kapcsolódó teendők mellett a Kosársuli vezetői az új elnök és elnökség felkérésén, megválasztásán és a jövő megalapozásán is munkálkodnak.

 

Dr. Elek András elvei mentén olyan elnökség alakulhat a következő hetekben, amely az eddigi hagyományokat folytatva, a minőségi hódmezővásárhelyi utánpótlás nevelését tűzi ki célul. A szervezet vezetésébe a tervek szerint olyan, a sportághoz ezer szállal kötődő szakértőket és szakembereket vonnánk be, akik az eddig képviselt értékek mellett a jövőben sikeresen és eredményesen működtethetik az alapító elnök által felépített hagyatékot. Az új elnökről és az elnökség tagjairól a következő hetekben dönthet a Kosársuli küldöttgyűlése.

 
 
VH-Nagy Benjamin
 

Olvassa el ezt is!

Hol vannak a fecskéink?

Hol vannak a fecskéink?

Ezek a madarak is több száz kilométeres távolságból érzékelik a frontokat, és mivel idehaza még nem megfelelő az időjárás, letáboroztak.
Utazási szokások változását hozhatja a tram-train

Utazási szokások változását hozhatja a tram-train

Egy tervezet szerint a busz- és a vasúti menetrend is jelentősen változhat a tram-train üzembe állításakor. Ez jócskán növelheti a kapacitás kihasználtságát.
Elkezdődött az idei központi szúnyoggyérítés

Elkezdődött az idei központi szúnyoggyérítés

A program keretében légi és földi biológiai módszerrel összesen legfeljebb 30 ezer, míg földi kémiai módszerrel legfeljebb 770 ezer hektár kezelése történik meg.
Kétszeresen nehéz meccs volt

Kétszeresen nehéz meccs volt

Lejátszotta a Kosársuli a vásárhelyi kosárlabda történetének egyik legnehezebb meccsét. Elhunyt az egyesület alapítója és elnöke: dr. Elek András.
 

És ezt már olvasta?

Családi események 2021. 30. hét
Családi események 2021. 30. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Fontos tudnivalók lakásbérlés előtt
Fontos tudnivalók lakásbérlés előtt Nemrég kiderültek a felvételi ponthatárok, így kezdetét vette az őrült hajsza a jobbnál jobb albérletekért. Vásárhelyről és környékéről is több százan vadásznak.
 
Bízzunk az állatok megérzéseiben
Bízzunk az állatok megérzéseiben Gyanúsnak kell tekinteni például, ha a csirkék ahelyett, hogy csipegetnék élelmüket, a fák tetejére repülnek, a varangyos békák pedig csoportosan vonulni kezdenek.

 
Ártalmas a gyerekeknek az okostelefon?
Ártalmas a gyerekeknek az okostelefon? Problémát jelenthet az is, hogy a szülők elhanyagolják a csemetéiket, mert számukra fontosabb a saját okostelefonjuk, s természetesen mindezt látják, érzékelik a gyermekek.
 
Hűségért kedvezményes illúzió
Hűségért kedvezményes illúzió Azt is tudják, mi az alsógatyánk mérete, cserébe sokszor azt a terméket kapja, amit egy szimpla leárazás eredményeként egyébként is megkapna.
 
Hőség! Az árnyékunk segít megelőzni a bőrrákot!
Hőség! Az árnyékunk segít megelőzni a bőrrákot! Évente közel 1000 melanomás megbetegedést regisztrálnak hazánkban. Köztudott, hogy az UV sugárzás nagymértékben növeli a betegség kialakulásának lehetőségét.
 
Néha otthon is lehetne szmogriadót elrendelni
Néha otthon is lehetne szmogriadót elrendelni Közel annyi halálos áldozatot követel az otthonainkban lévő szennyezett levegő, mint ahányan az utakon életüket vesztik. A kutatók harci ideggázként használt vegyületet is találtak már a konyhák levegőjében.