SportKüldöttgyűlésre készül a Kosársuli

2021. április 23., péntek
 
Küldöttgyűlésre készül a Kosársuli

Dr. Elek András elvesztésével nemcsak a Kosársulit, a vásárhelyi sportéletet, hanem az egész magyar kosárlabdasportot óriási veszteség érte.

 

 

 

 

 

 

 

Kosársuli közlemény:


A Vásárhelyi Kosársuli elnöke 27 éve irányította az egyesületet, amelynek működése a jövőre nézve is biztosított. A sportszervezet elnöksége jelenleg is gőzerővel dolgozik, hogy az április 17-én elhunyt sportvezető szellemiségének és akaratának megfelelően a jövőben is a legmagasabb szakmai színvonalon folytatódjon a munka.

 

A Vásárhelyi Kosársuli működése jelenleg biztos anyagi és szakmai alapokon nyugszik, amely alapján a több száz hódmezővásárhelyi utánpótlássportoló jövője is biztosított. Hamarosan zárul a 2020-21-es versenyév, de a háttérben a szezonzáráshoz kapcsolódó teendők mellett a Kosársuli vezetői az új elnök és elnökség felkérésén, megválasztásán és a jövő megalapozásán is munkálkodnak.

 

Dr. Elek András elvei mentén olyan elnökség alakulhat a következő hetekben, amely az eddigi hagyományokat folytatva, a minőségi hódmezővásárhelyi utánpótlás nevelését tűzi ki célul. A szervezet vezetésébe a tervek szerint olyan, a sportághoz ezer szállal kötődő szakértőket és szakembereket vonnánk be, akik az eddig képviselt értékek mellett a jövőben sikeresen és eredményesen működtethetik az alapító elnök által felépített hagyatékot. Az új elnökről és az elnökség tagjairól a következő hetekben dönthet a Kosársuli küldöttgyűlése.

 
 
VH-Nagy Benjamin
 

Olvassa el ezt is!

Hol vannak a fecskéink?

Hol vannak a fecskéink?

Ezek a madarak is több száz kilométeres távolságból érzékelik a frontokat, és mivel idehaza még nem megfelelő az időjárás, letáboroztak.
Utazási szokások változását hozhatja a tram-train

Utazási szokások változását hozhatja a tram-train

Egy tervezet szerint a busz- és a vasúti menetrend is jelentősen változhat a tram-train üzembe állításakor. Ez jócskán növelheti a kapacitás kihasználtságát.
Elkezdődött az idei központi szúnyoggyérítés

Elkezdődött az idei központi szúnyoggyérítés

A program keretében légi és földi biológiai módszerrel összesen legfeljebb 30 ezer, míg földi kémiai módszerrel legfeljebb 770 ezer hektár kezelése történik meg.
Kétszeresen nehéz meccs volt

Kétszeresen nehéz meccs volt

Lejátszotta a Kosársuli a vásárhelyi kosárlabda történetének egyik legnehezebb meccsét. Elhunyt az egyesület alapítója és elnöke: dr. Elek András.
 

És ezt már olvasta?

Parádés játékkal verték a Békést
Parádés játékkal verték a Békést A végéhez közeledik az NB I/B Zöld csoportjának 2020/21-es szezonja. Előnybe került a Kosársuli a párharcban.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 18. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 18. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Tél utáni tragikus füstölgés
Tél utáni tragikus füstölgés Ez a tél sem volt kivétel. Arányaiban Hódmezővásárhely is hozzájárul ahhoz, hogy majdnem annyian halnak meg nálunk évente a légszennyezők miatt, mint Kínában.
 
Gólya fogta nyuszi
Gólya fogta nyuszi Eddig csak a béka, egér, pocok volt terítéken. Most egy különleges fotósorozat szerint egy gólya nyúlra is vadászik. Nincs happy end! Képekkel!
 
Álmainak és képzeletének pillanatai kerülnek a képekre
Álmainak és képzeletének pillanatai kerülnek a képekre Szabó Klára Petra Tornyai-plakettes képzőművész fogadta a látogatókat és tartott gondolatébresztő bemutatót Solo című egyéni kiállításán.
 
Május 4-től látogatható az Őszi tárlat
Május 4-től látogatható az Őszi tárlat Négy új időszaki kiállítás válik (végre) látogathatóvá május 4-étől Hódmezővásárhelyen, a koronavírus-járvány okozta korlátozások feloldását követően.
 
Megvan a háromnapos kiállítás idei dátuma
Megvan a háromnapos kiállítás idei dátuma Ősszel rendezik meg az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napokat, valamint lesz Juhásztalálkozó is.