SportKüldöttgyűlésre készül a Kosársuli

2021. április 23., péntek
 
Küldöttgyűlésre készül a Kosársuli

Dr. Elek András elvesztésével nemcsak a Kosársulit, a vásárhelyi sportéletet, hanem az egész magyar kosárlabdasportot óriási veszteség érte.

 

 

 

 

 

 

 

Kosársuli közlemény:


A Vásárhelyi Kosársuli elnöke 27 éve irányította az egyesületet, amelynek működése a jövőre nézve is biztosított. A sportszervezet elnöksége jelenleg is gőzerővel dolgozik, hogy az április 17-én elhunyt sportvezető szellemiségének és akaratának megfelelően a jövőben is a legmagasabb szakmai színvonalon folytatódjon a munka.

 

A Vásárhelyi Kosársuli működése jelenleg biztos anyagi és szakmai alapokon nyugszik, amely alapján a több száz hódmezővásárhelyi utánpótlássportoló jövője is biztosított. Hamarosan zárul a 2020-21-es versenyév, de a háttérben a szezonzáráshoz kapcsolódó teendők mellett a Kosársuli vezetői az új elnök és elnökség felkérésén, megválasztásán és a jövő megalapozásán is munkálkodnak.

 

Dr. Elek András elvei mentén olyan elnökség alakulhat a következő hetekben, amely az eddigi hagyományokat folytatva, a minőségi hódmezővásárhelyi utánpótlás nevelését tűzi ki célul. A szervezet vezetésébe a tervek szerint olyan, a sportághoz ezer szállal kötődő szakértőket és szakembereket vonnánk be, akik az eddig képviselt értékek mellett a jövőben sikeresen és eredményesen működtethetik az alapító elnök által felépített hagyatékot. Az új elnökről és az elnökség tagjairól a következő hetekben dönthet a Kosársuli küldöttgyűlése.

 
 
VH-Nagy Benjamin
 

Olvassa el ezt is!

Hol vannak a fecskéink?

Hol vannak a fecskéink?

Ezek a madarak is több száz kilométeres távolságból érzékelik a frontokat, és mivel idehaza még nem megfelelő az időjárás, letáboroztak.
Utazási szokások változását hozhatja a tram-train

Utazási szokások változását hozhatja a tram-train

Egy tervezet szerint a busz- és a vasúti menetrend is jelentősen változhat a tram-train üzembe állításakor. Ez jócskán növelheti a kapacitás kihasználtságát.
Elkezdődött az idei központi szúnyoggyérítés

Elkezdődött az idei központi szúnyoggyérítés

A program keretében légi és földi biológiai módszerrel összesen legfeljebb 30 ezer, míg földi kémiai módszerrel legfeljebb 770 ezer hektár kezelése történik meg.
Kétszeresen nehéz meccs volt

Kétszeresen nehéz meccs volt

Lejátszotta a Kosársuli a vásárhelyi kosárlabda történetének egyik legnehezebb meccsét. Elhunyt az egyesület alapítója és elnöke: dr. Elek András.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022. 31. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért Újabb mosdófelújítást segít a világcég. Ezúttal a vásárhelyi Szeremlei Sámuel Református Óvodában kezdődnek a munkálatok.
 
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
99 éves korában lett ágyban fekvő beteg, addig nagyon tevékeny életet élt. A hosszú élet titka Pista bácsi szerint: a munka.
 
A Mártélyi Kavalkád programja
A Mártélyi Kavalkád programja

Augusztus 5. és 7-e között ismét lesz egy fergeteges rendezvénysorozat a Mártélyi Holtágnál. A szórakoztató műfajok teljes palettájával. Részletes program.

 
Az ország Imruskája 87 éves lenne
Az ország Imruskája 87 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 87 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Tanévi menetrend szeptembertől
Tanévi menetrend szeptembertől A hamarosan ismét megtelnek az iskolapadok, érdemes megnézni, hogyan alakul a 2022 szeptembertől kezdődő tanév. Fontos dátumok!
 
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen Négynapos ünneppel készül az önkormányzat. Két színpad lesz, az egyik a Dr. Rapcsák András sétálóutcán, a nagy színpad pedig a Kossuth téren. Részletes program.