SportKét érmes helyezés Bécsben

2020. február 9., vasárnap
 
Két érmes helyezés Bécsben

Az idei első versenye rögtön egy nagy nemzetközi megmérettetés volt a Máté Taekwondo számára. Erős mezőnnyel február 8-án Bécsben rendezték meg a 6. Austrian Open Poomsae taekwondo versenyt, amelyen a vásárhelyi egyesület 3 tagja vett részt.

 

 

 

 

 

 

Közülük ketten, László Alexa és Máté Mirabella számára a májusi világbajnokságra felkészülő verseny is volt.

Acsai Vivien számára pedig ez volt az első nagy nemzetközi verseny. A nevezési övhatár a piros öv volt, így indulhatott Vivien is hazai színekben.

 

Összesen 1 arany- és 1 bronzérmes helyezést sikerült elérni..

Egyéni versenyszámban:
Junior korosztály 15-17 éves (2003-2005) Acsai Vivien nem jutott tovább 36-ból a 18 közé
Iskolája: Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola

Csapat versenyszámban:
Felnőtt korosztály 18-30 éves (1990-2002)
László Alexa - Máté Mirabella - Polgár Virág III. helyezés

Iskolájuk: Németh László Gimnázium és Általános Iskola - Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar - Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola és Középiskola

Freestyle versenyszámban:
Felnőtt korosztály 18 éves kortól (-2002)
Máté Mirabella I. helyezés
Iskolája: Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Két új gép a földutak karbantartására

Két új gép a földutak karbantartására

Hódmezővásárhely önkormányzatának ingatlanvagyonába több mint 508 hektárnyi külterületi út tartozik. Ezek 75 százaléka földút. Két új gépet kap a HMSZ Nzrt.
Három nap - öt program

Három nap - öt program

Február 14. és 16. között ismét egy teljes hétvége a kulturális sokszínűségről szól majd. Az országos programsorozathoz a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ idén is csatlakozik.
Mindkét siker abszolút megérdemelt

Mindkét siker abszolút megérdemelt

Az NB I/B Zöld csoportjának további alakulása szempontjából különösen érdekes és izgalmas mérkőzést játszott U20-as és felnőttcsapatunk pénteken.
Bemutatták a Tornyai János Múzeum Évkönyvét

Bemutatták a Tornyai János Múzeum Évkönyvét

A kötetben a múzeum legújabb kutatási eredményei olvashatók a régészet, a néprajz, a történelem és a művészettörténet területéről. Képekkel.
 

És ezt már olvasta?

Téli Mártély - fotókba örökítve
Téli Mártély - fotókba örökítve Az elmúlt napokban volt egy kis tél, Varga András fotós, aki - mint köztudott - Mártély szerelmese, évek óta fotókba örökíti a táj apró rezdüléseit is. Galéria.
 
Gázolás a zebrán
Gázolás a zebrán Az úttestre lelépve a neki balról érkező személyautó vezetője későn észlelte és a zebra felénél elütötte a férfit.
 
Vasút-villamos - ami összeköt
Vasút-villamos - ami összeköt A január 20-án Szentesen tartott sajtótájékoztatón elhangzott, a szeptemberi iskolakezdésre forgalomba állhat az első 6-8 jármű, amennyiben a járványhelyzet nem romlik.
 
Elbúcsúzott a Hepp Kupától a Kosársuli
Elbúcsúzott a Hepp Kupától a Kosársuli Egy félidőt tudtak az Újpest ritmusában játszani. Várható volt, hogy a végére bedarálja a vásárhelyieket a fizikálisabb hazai társaság, de küzdöttek az utolsó percig,
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 2. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 2. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Csapatban sokkal erősebbek
Csapatban sokkal erősebbek Hódmezővásárhelyen a rászorulók megsegítésében több szervezetre is lehet számítani. Mint bárhol az országban, Vásárhelyen is szükség van rájuk.
 
Új beruházás munkahely megőrzéssel
Új beruházás munkahely megőrzéssel A vásárhelyi Villeroy & Boch 810 milliós beruházásba kezdett, amelynek 35%-át átvállalta a magyar álam, a Koronavírus Okozta Károk Kompenzálására Kiírt Program keretében.