SportKét érmes helyezés Bécsben

2020. február 9., vasárnap
 
Két érmes helyezés Bécsben

Az idei első versenye rögtön egy nagy nemzetközi megmérettetés volt a Máté Taekwondo számára. Erős mezőnnyel február 8-án Bécsben rendezték meg a 6. Austrian Open Poomsae taekwondo versenyt, amelyen a vásárhelyi egyesület 3 tagja vett részt.

 

 

 

 

 

 

Közülük ketten, László Alexa és Máté Mirabella számára a májusi világbajnokságra felkészülő verseny is volt.

Acsai Vivien számára pedig ez volt az első nagy nemzetközi verseny. A nevezési övhatár a piros öv volt, így indulhatott Vivien is hazai színekben.

 

Összesen 1 arany- és 1 bronzérmes helyezést sikerült elérni..

Egyéni versenyszámban:
Junior korosztály 15-17 éves (2003-2005) Acsai Vivien nem jutott tovább 36-ból a 18 közé
Iskolája: Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola

Csapat versenyszámban:
Felnőtt korosztály 18-30 éves (1990-2002)
László Alexa - Máté Mirabella - Polgár Virág III. helyezés

Iskolájuk: Németh László Gimnázium és Általános Iskola - Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar - Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola és Középiskola

Freestyle versenyszámban:
Felnőtt korosztály 18 éves kortól (-2002)
Máté Mirabella I. helyezés
Iskolája: Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Két új gép a földutak karbantartására

Két új gép a földutak karbantartására

Hódmezővásárhely önkormányzatának ingatlanvagyonába több mint 508 hektárnyi külterületi út tartozik. Ezek 75 százaléka földút. Két új gépet kap a HMSZ Nzrt.
Három nap - öt program

Három nap - öt program

Február 14. és 16. között ismét egy teljes hétvége a kulturális sokszínűségről szól majd. Az országos programsorozathoz a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ idén is csatlakozik.
Mindkét siker abszolút megérdemelt

Mindkét siker abszolút megérdemelt

Az NB I/B Zöld csoportjának további alakulása szempontjából különösen érdekes és izgalmas mérkőzést játszott U20-as és felnőttcsapatunk pénteken.
Bemutatták a Tornyai János Múzeum Évkönyvét

Bemutatták a Tornyai János Múzeum Évkönyvét

A kötetben a múzeum legújabb kutatási eredményei olvashatók a régészet, a néprajz, a történelem és a művészettörténet területéről. Képekkel.
 

És ezt már olvasta?

Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián Február 22-én Szegeden rendezték meg a Megyei Sakk Diákolimpiát, melyet a 12 főből álló vásárhelyi csapat 11 éremmel fejezett be. Eredmények.
 
Máris itt egy ütős névsor!
Máris itt egy ütős névsor! A hazai fesztiválszcéna legnagyobb hagyományokkal bíró buliján, a Szegedi Ifjúsági Napokon szokás szerint nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl.
 
A Deszkkel szemben is ellenállhatatlan volt a csapat
A Deszkkel szemben is ellenállhatatlan volt a csapat Továbbra is remekül játszik a tavaszi szezonban a HLKC NB II-es felnőtt csapata. A lányok szombaton a Deszk vendégeként léptek pályára.
 
Az első kattintástól napjainkig
Az első kattintástól napjainkig Eifert János vásárhelyiségéhez és munkásságának egyetemes értékéhez kétség nem férhet. Hódmezővásárhely díszpolgárának megnyílt az életmű kiállítása. Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 8. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 8. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Tornyai Szabadkán
Tornyai Szabadkán Több mint száz év után láthatja újra az újvidéki közönség Tornyai János festőművész alkotásait.
 
Új fegyverek a Helyőrségnél
Új fegyverek a Helyőrségnél A kiképzések érdekességét az adta, hogy a vásárhelyi katonák az újonnan rendszeresített gépkarabélyokkal hajtottak végre.