SportKét érmes helyezés Bécsben

2020. február 9., vasárnap
 
Két érmes helyezés Bécsben

Az idei első versenye rögtön egy nagy nemzetközi megmérettetés volt a Máté Taekwondo számára. Erős mezőnnyel február 8-án Bécsben rendezték meg a 6. Austrian Open Poomsae taekwondo versenyt, amelyen a vásárhelyi egyesület 3 tagja vett részt.

 

 

 

 

 

 

Közülük ketten, László Alexa és Máté Mirabella számára a májusi világbajnokságra felkészülő verseny is volt.

Acsai Vivien számára pedig ez volt az első nagy nemzetközi verseny. A nevezési övhatár a piros öv volt, így indulhatott Vivien is hazai színekben.

 

Összesen 1 arany- és 1 bronzérmes helyezést sikerült elérni..

Egyéni versenyszámban:
Junior korosztály 15-17 éves (2003-2005) Acsai Vivien nem jutott tovább 36-ból a 18 közé
Iskolája: Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola

Csapat versenyszámban:
Felnőtt korosztály 18-30 éves (1990-2002)
László Alexa - Máté Mirabella - Polgár Virág III. helyezés

Iskolájuk: Németh László Gimnázium és Általános Iskola - Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar - Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola és Középiskola

Freestyle versenyszámban:
Felnőtt korosztály 18 éves kortól (-2002)
Máté Mirabella I. helyezés
Iskolája: Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Két új gép a földutak karbantartására

Két új gép a földutak karbantartására

Hódmezővásárhely önkormányzatának ingatlanvagyonába több mint 508 hektárnyi külterületi út tartozik. Ezek 75 százaléka földút. Két új gépet kap a HMSZ Nzrt.
Három nap - öt program

Három nap - öt program

Február 14. és 16. között ismét egy teljes hétvége a kulturális sokszínűségről szól majd. Az országos programsorozathoz a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ idén is csatlakozik.
Mindkét siker abszolút megérdemelt

Mindkét siker abszolút megérdemelt

Az NB I/B Zöld csoportjának további alakulása szempontjából különösen érdekes és izgalmas mérkőzést játszott U20-as és felnőttcsapatunk pénteken.
Bemutatták a Tornyai János Múzeum Évkönyvét

Bemutatták a Tornyai János Múzeum Évkönyvét

A kötetben a múzeum legújabb kutatási eredményei olvashatók a régészet, a néprajz, a történelem és a művészettörténet területéről. Képekkel.
 

És ezt már olvasta?

Nyár Mártélyon fotókba örökítve
Nyár Mártélyon fotókba örökítve Varga András fotós Mártélyt járva jó szokása szerint a szíve, az érzelmei parancsolnak az ujjának, amikor 1-1 pillanatot örökít meg a gépével.
 
Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre
Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre 100 éves a világhírű Eötvös Cirkusz! Magyarország legrégebbi utazó cirkusza Centenáriumi Gálaműsorral érkezik Hódmezővásárhelyre.
 
Vásárhelyen volt az országban egyedülálló százméteres medence
Vásárhelyen volt az országban egyedülálló százméteres medence A vásárhelyi fürdőélet 134 éves hagyományra tekint vissza, hiszen a város központjában 1886 óta üzemel fürdő. Kezdetben kb. 3250 köbméter vizet kellett betölteni.
 
Az utolsó fejezet is véget ért – happy end nélkül
Az utolsó fejezet is véget ért – happy end nélkül Stílszerűen egy képzeletbeli, sokfejezetes könyv utolsó lapjaihoz érkeztünk. Nem lesz új könyvtára Vásárhelynek. Összefoglaltuk az elmúlt évek történéseit.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 27. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 27. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét hadüzenet a parlagfű ellen
Ismét hadüzenet a parlagfű ellen Külterületen a földhivatalok, belterületen a helyi önkormányzat jegyzője és a növény- és talajvédelmi feladatkörükben eljáró megyei kormányhivatalok végzik az ellenőrzést.
 
Újabb 4 tram-train szerelvény készül
Újabb 4 tram-train szerelvény készül A 2017-ben a MÁV-START Zrt.-re kiírt közbeszerzési pályázatban 10 milliárd forintot irányoztak elő a 8+4 darab szerelvény beszerzésére. Vagyis négy további szerelvény ára is lehívható.