SportJelentős vásárhelyi siker a VB-n

2023. június 26., hétfő
 
Jelentős vásárhelyi siker a VB-n

A Hódmezővásárhelyen vasárnap véget ért 3 napos Kettlebell Világbajnokság egyéni összesített pontszáma alapján első helyen Olaszország végzett.

 

 

 

 

 

Sorrendben Ukrajna, az Egyesült Államok és Brazília csapata után az ötödik helyezett lett Magyarország. Ez utóbbi helyezéshez - többek között - hozzájárult Könyves Kitti, aki  30 perces félmaraton snatch, azaz szakítás számban kimagaslóan teljesített és világbajnok lett. A vásárhelyi Spartan Iron Force-ISE Innovatív Sportok Egyesülete tagjaként képviselte hazánkat. Edzője Bartyik Zoltán.

 

A világbajnokság helyszíneként választott Hódmezővásárhely, a Hódtói Sportcsarnok remek szervezésében és lebonyolításában Bartyikné Oláh Gabriella a Pole Tánc Stúdió vezetője és az általa felkért közel 30 önkéntes segített.

Kapcsolódó cikkünk a VB-ről.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Diplomákat adtak a Mezőgazdasági Karon

Diplomákat adtak a Mezőgazdasági Karon

A néhány éve bevezetett plusz féléves gyakorlat miatt most csak a mesterszintű, illetve a szakirányú továbbképzési szakon végzett hallgatók kapták kézhez diplomájukat.
Bejegyezték a Márki-Zay Péter által vezetett pártot

Bejegyezték a Márki-Zay Péter által vezetett pártot

Megalakult Mindenki Magyarországa Néppárt - jelentették be az új párt vezetői szombati online sajtótájékoztatójukon, Budapesten a Kossuth téren.
Új buszok Vásárhely útjain

Új buszok Vásárhely útjain

A járművek alacsony belépésűek, akadálymentesített kialakításúak, légkondicionáltak, elektronikus utastájékoztató rendszerrel, USB-töltőpontokkal rendelkeznek.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 49-52. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 

És ezt már olvasta?

A hőség veszélyei
A hőség veszélyei A tartós hőségnek sokszor van szerepe a balesetek létrejöttében és a hőártalmak kialakulásában, ezért van néhány kiemelten fontos szabály.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 25. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Következik a Pál utcai Óvoda
Következik a Pál utcai Óvoda Az idén immár 276 éves Villeroy&Boch cég támogatásával újabb óvodai mosdó alakul át Vásárhelyen.
 
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán Az új BMX pályával Vásárhely ismét bekerült a sportág országos vérkeringésébe. A BMX Racing Kupa harmadik fordulójával avatták fel.
 
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés Hódmezővásárhely Közszolgálatáért kitüntetést adtak át, valamint Hódmezővásárhely Egészségügyéért elismerést öten kaptak idén.
 
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott A Közgyűlés határozata alapján munkássága elismeréseként részesült a díjban, amelyet a Városháza dísztermében adtak át..