SportEzzel a győzelemmel feltették a koronát a teljesítményükre

2020. december 14., hétfő
 
Ezzel a győzelemmel feltették a koronát a teljesítményükre

Szombaton pótolhatta a Szeghalom ellen korábban elmaradt NB II-es kézilabda meccsét a HLKC felnőtt csapata. A lányok hozták a kötelezőt, kiváló egyéni teljesítményekkel és remek csapatjátékkal megnyerték a találkozót.

 

 

 

 

 

 


Török Gabó góljával indult az összecsapás, amire a vendégek hamar válaszolni tudtak, ám aztán zsinórban három vásárhelyi gól következett, innentől kezdve pedig a csapat nem engedett az előnyből, sőt csak tovább növelte azt. Akcióból és hetesekből is potyogtak a HLKC-s gólok, negyed óra után 9-6, 20 percet követően már 13-7 állt az eredményjelzőn, a játékrész végére pedig 21 találatig jutott a hazai csapat.

 

A játék képe pedig a fordulás után sem változott, a cserék remekül szálltak be, a csapat összhang a szezon egyik legjobbja volt. Külön öröm, hogy a kapuban élete első felnőtt mérkőzésén Jován Édua is bemutatkozhatott, aki megmutatta, hogy a jövőben bizony rá is lehet majd számítani a kapuban. Míg Bugnó Gréta első NB II-es felnőtt gólját szerezte meg.

 

A győzelemhez kétség nem fért, inkább a különbség volt a kérdés, a lányok végül 19 gólt tettek közé és 45-26-ra nyertek, ami ebben az arányban is igazán megérdemeltnek nevezhető.

 

Női kézilabda, NB II, Dél-keleti csoport

Hódmezővásárhelyi LKC – Szeghalmi NKC 45-26 (21-11)

 

HLKC: Rácz G., Jován, Áncsán, Kovács A. 1, Csáki 4, Szabó 1, Lukács 6, Petróczi, Török 2, Dankó 8, Baráth 3, Vörös 2, Földesi 1, Bugnó 1, Farkas 1, Kovács Sz. 15.
Edző:
Dankó Ervin

 

Nyilatkozat: „Habár nem sikerült minden elmaradt mérkőzésünket pótolni, azt gondolom, ezzel a győzelemmel feltettük a koronát a teljesítményünkre. Sok gólt lőttünk, szellemesen játszottunk és nagyon jó a csapatközösség, ami különösen jó érzés! Gratulálok a lányoknak!”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
Ennivaló receptjeink - Angélától - Mákos omlós Karácsonyra

Ennivaló receptjeink - Angélától - Mákos omlós Karácsonyra

A Vásárhelyi Hírek háziasszonya Baracskay Angéla: "'Karácsonyra mindig vállalom a nemes feladatot, de a sütinek mindig van apropója. Okot pedig mindig találok rá. Leginkább azért, mert édességfüggő vagyok."
Még halálukban is összetartoznak

Még halálukban is összetartoznak

Vajon a sírban miért van egymás felé fordított fejjel a nő és a férfi? Szenzációs és nagyjelentőségű leletek Kopáncsnál. Nézze meg a feltárás képeit!

Remek Kosársuli meccsek, sajnos zárt kapukkal

Remek Kosársuli meccsek, sajnos zárt kapukkal

Kettős győzelem született az NB I/B Zöld csoportjában. Mostani ellenfelüket megelőzve holtversenyben harmadikok  a tabellán!
 

És ezt már olvasta?

Családi események 2021. 30. hét
Családi események 2021. 30. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Fontos tudnivalók lakásbérlés előtt
Fontos tudnivalók lakásbérlés előtt Nemrég kiderültek a felvételi ponthatárok, így kezdetét vette az őrült hajsza a jobbnál jobb albérletekért. Vásárhelyről és környékéről is több százan vadásznak.
 
Bízzunk az állatok megérzéseiben
Bízzunk az állatok megérzéseiben Gyanúsnak kell tekinteni például, ha a csirkék ahelyett, hogy csipegetnék élelmüket, a fák tetejére repülnek, a varangyos békák pedig csoportosan vonulni kezdenek.

 
Ártalmas a gyerekeknek az okostelefon?
Ártalmas a gyerekeknek az okostelefon? Problémát jelenthet az is, hogy a szülők elhanyagolják a csemetéiket, mert számukra fontosabb a saját okostelefonjuk, s természetesen mindezt látják, érzékelik a gyermekek.
 
Hűségért kedvezményes illúzió
Hűségért kedvezményes illúzió Azt is tudják, mi az alsógatyánk mérete, cserébe sokszor azt a terméket kapja, amit egy szimpla leárazás eredményeként egyébként is megkapna.
 
Hőség! Az árnyékunk segít megelőzni a bőrrákot!
Hőség! Az árnyékunk segít megelőzni a bőrrákot! Évente közel 1000 melanomás megbetegedést regisztrálnak hazánkban. Köztudott, hogy az UV sugárzás nagymértékben növeli a betegség kialakulásának lehetőségét.
 
Néha otthon is lehetne szmogriadót elrendelni
Néha otthon is lehetne szmogriadót elrendelni Közel annyi halálos áldozatot követel az otthonainkban lévő szennyezett levegő, mint ahányan az utakon életüket vesztik. A kutatók harci ideggázként használt vegyületet is találtak már a konyhák levegőjében.