SportEzzel a győzelemmel feltették a koronát a teljesítményükre

2020. december 14., hétfő
 
Ezzel a győzelemmel feltették a koronát a teljesítményükre

Szombaton pótolhatta a Szeghalom ellen korábban elmaradt NB II-es kézilabda meccsét a HLKC felnőtt csapata. A lányok hozták a kötelezőt, kiváló egyéni teljesítményekkel és remek csapatjátékkal megnyerték a találkozót.

 

 

 

 

 

 


Török Gabó góljával indult az összecsapás, amire a vendégek hamar válaszolni tudtak, ám aztán zsinórban három vásárhelyi gól következett, innentől kezdve pedig a csapat nem engedett az előnyből, sőt csak tovább növelte azt. Akcióból és hetesekből is potyogtak a HLKC-s gólok, negyed óra után 9-6, 20 percet követően már 13-7 állt az eredményjelzőn, a játékrész végére pedig 21 találatig jutott a hazai csapat.

 

A játék képe pedig a fordulás után sem változott, a cserék remekül szálltak be, a csapat összhang a szezon egyik legjobbja volt. Külön öröm, hogy a kapuban élete első felnőtt mérkőzésén Jován Édua is bemutatkozhatott, aki megmutatta, hogy a jövőben bizony rá is lehet majd számítani a kapuban. Míg Bugnó Gréta első NB II-es felnőtt gólját szerezte meg.

 

A győzelemhez kétség nem fért, inkább a különbség volt a kérdés, a lányok végül 19 gólt tettek közé és 45-26-ra nyertek, ami ebben az arányban is igazán megérdemeltnek nevezhető.

 

Női kézilabda, NB II, Dél-keleti csoport

Hódmezővásárhelyi LKC – Szeghalmi NKC 45-26 (21-11)

 

HLKC: Rácz G., Jován, Áncsán, Kovács A. 1, Csáki 4, Szabó 1, Lukács 6, Petróczi, Török 2, Dankó 8, Baráth 3, Vörös 2, Földesi 1, Bugnó 1, Farkas 1, Kovács Sz. 15.
Edző:
Dankó Ervin

 

Nyilatkozat: „Habár nem sikerült minden elmaradt mérkőzésünket pótolni, azt gondolom, ezzel a győzelemmel feltettük a koronát a teljesítményünkre. Sok gólt lőttünk, szellemesen játszottunk és nagyon jó a csapatközösség, ami különösen jó érzés! Gratulálok a lányoknak!”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
Ennivaló receptjeink - Angélától - Mákos omlós Karácsonyra

Ennivaló receptjeink - Angélától - Mákos omlós Karácsonyra

A Vásárhelyi Hírek háziasszonya Baracskay Angéla: "'Karácsonyra mindig vállalom a nemes feladatot, de a sütinek mindig van apropója. Okot pedig mindig találok rá. Leginkább azért, mert édességfüggő vagyok."
Még halálukban is összetartoznak

Még halálukban is összetartoznak

Vajon a sírban miért van egymás felé fordított fejjel a nő és a férfi? Szenzációs és nagyjelentőségű leletek Kopáncsnál. Nézze meg a feltárás képeit!

Remek Kosársuli meccsek, sajnos zárt kapukkal

Remek Kosársuli meccsek, sajnos zárt kapukkal

Kettős győzelem született az NB I/B Zöld csoportjában. Mostani ellenfelüket megelőzve holtversenyben harmadikok  a tabellán!
 

És ezt már olvasta?

Csapatban sokkal erősebbek
Csapatban sokkal erősebbek Hódmezővásárhelyen a rászorulók megsegítésében több szervezetre is lehet számítani. Mint bárhol az országban, Vásárhelyen is szükség van rájuk.
 
Új beruházás munkahely megőrzéssel
Új beruházás munkahely megőrzéssel A vásárhelyi Villeroy & Boch 810 milliós beruházásba kezdett, amelynek 35%-át átvállalta a magyar álam, a Koronavírus Okozta Károk Kompenzálására Kiírt Program keretében.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza
133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza A magyar történelem legtöbb áldozatott követelő vereségének részleteit mind a háború alatt, mind az azt követő kommunista diktatúra alatt el elhallgatták.
 
Az országos oltási terv részletei
Az országos oltási terv részletei Az oltás nem a regisztráció sorrendjében fog történni. A Nemzeti Népegészségügyi Központ közleménye a következő időszak oltási menetrendjéről.
 
Vége és kezdete az évnek
Vége és kezdete az évnek Tiltás is kötődik január elsejéhez, a legismertebb, hogy ezen a napon semmit nem adnak ki a házból, mert akkor egész éven át minden kimegy onnan.
 
Tanodásnak lenni - továbbra is - jó
Tanodásnak lenni - továbbra is - jó Tavaly óta a kormány döntésével a tanodák eltávolodtak a köznevelési rendszertől. A vásárhelyi Gastro-Ker Tanoda működése is nyertes pályázatokon múlik.