KözéletElnökváltás a vásárhelyi Rotary Club élén

2022. június 19., vasárnap
 
Elnökváltás a vásárhelyi Rotary Club élén

Mint ismeretes a Rotary egy humanitárius szervezet, baráti társaság. A céljuk, hogy terjedjen a világban a megértés és a jóakarat. 

 

 

 

 

 

 

 

Kissné Urgyán Mária váltotta Antalóczy Tibort a Hódmezővásárhelyi Rotary Club elnöki székében

A szervezet összejövetelén összegezték az elmúlt időszakot. A jövőre újjáalakulásának jubileumát ünneplő vásárhelyi Club idén karitatív tevékenységéről ismert helyi csoport finanszírozásában elkészült a Szőnyi utcától a Szentkirály utcáig tartó Rotary-sétány.

A növényekkel és fákkal beültetett sétányon mintegy másfél millió forint értékben padokak helyeztek el, valamint információs táblák mutatják be a növényvilágot.

Az új sétány nemcsak esztétikája miatt érdemel figyelmet, hanem a környezetvédelemis hangsúlyt helyez.

 

Az összejövetelen Kissné Urgyán Mária átvette a soros elnöki tisztet, aki elmondta elkezdik a felkészülést a 25 éves évforduló méltó megünneplésére.

 

Mint minden évben a Rotary Alapítvány Hódmezővásárhely középiskolások részére ír ki pályázatot hátrányos helyzetű tanulók részére. Idén 100-100 ezer forint az ösztöndíj.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Gyarapodott az állomány

Gyarapodott az állomány

A napokban a megszokott módon, három darabban kamionon megérkezett a Stadler valenciai gyárából a kilencedik szerelvény. Ez az első szállítás az idei évben.
A kevesebb is elegendő

A kevesebb is elegendő

Úgy tűnik, hogy a kormány már nem szórja a pénzt még az őt támogató sajtónak sem. A Délmagyarország után Promenad24 munkatársai is fogyatkoznak.
Lehangoló eredmények a vásárhelyi rákszűrésen

Lehangoló eredmények a vásárhelyi rákszűrésen

Már több, mint száz - 50 és 74 közötti életkorú - hosszú ideje dohányzó páciens vett részt tüdőrákszűrésen a hódmezővásárhelyi kórházban.

A babakocsi se zötykölődjön

A babakocsi se zötykölődjön

Idén is felpörgött az önerős járdaépítés Vásárhelyen. 101 ingatlantulajdonos pályázott építőanyagra. Július elején születik döntés a támogatásban részesülőkről.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.
 
Máté Taekwondo sikerek az OB-n
Máté Taekwondo sikerek az OB-n A Dunaharaszti Sportcsarnok adott otthont a Taekwondo Országos Bajnokságnak. 26 egyesület közel négyszáz versenyzője lépett pástra.