Kultúra, oktatásCorvin Bál 2015.

2015. január 31., szombat
 

Január 31-én a Hódmezővásárhelyi Corvin Mátyás Szakképző Iskola báljával folytatódott a szezon a Fekete Sasban.  

 

 

 

Fotó: Damó Adrienn (VH©)

 

Január 31-én a Hódmezővásárhelyi Corvin Mátyás Szakképző Iskola báljával folytatódott a szezon a Fekete Sasban.  

 

A szentesi Silver Táncsport Egyesület tánctanára, a vásárhelyi Török László vette kézbe idén is a Corvin Bál táncosait.

A két elmaradhatatlan klasszikus, a bécsi és az angol keringő után az igazi pörgéshez a lányoknak - a tavalyi színes pöttyös után - idén vöröses rózsaszínű tüllszoknya dukált és egy kis latinos ritmusokkal oldódott a hangulat. 47 pár tette emlékezetessé a Corvin Mátyás Szakképző bálját.

 

Akinek nosztalgiázni van kedve, olvassa el az elmúlt évek báli tudósításait és nézegessen báli képeket:

 

Szép emlékek útravalónak (2014)

 

Limbózó Hamupipőkék (2013)

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Pisztoly és marihuana

Pisztoly és marihuana

Négy fiatalember került a rendőrség látókörébe. A házkutatás során több mint egy kilogramm kábítószernek minősülő zöld növényi törmeléket foglaltak le.
Egy lehangoló tanulmány

Egy lehangoló tanulmány

A mai 15-29 évesek életmódja, élethelyzete régiónként alapvetően eltérő. A dél-alföldi régióban éles a gazdasági és szociális helyzetbeli különbség.
Halálos baleset Vásárhelynél a 47-esen

Halálos baleset Vásárhelynél a 47-esen

50 év körüli férfi vezette azt a személyautót, amely kisodródott, majd felborult Vásárhely határában a motocross pályához vezető bekötőút közelében.
Nyár Mártélyon fotókba örökítve

Nyár Mártélyon fotókba örökítve

Varga András fotós Mártélyt járva jó szokása szerint a szíve, az érzelmei parancsolnak az ujjának, amikor 1-1 pillanatot örökít meg a gépével.
 

És ezt már olvasta?

Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor
Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor A táborozás végén szakmai zsűri válogatta ki azt a mintegy hatvan művet, melyeket az idei alkotótábor jövő évi beszámoló kiállításán állítják ki az Alföldi Galériában.
 
Mozgás éjszakája idén is
Mozgás éjszakája idén is Hatodik alkalommal rendezik meg a Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.
 
Hullámverés
Hullámverés Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
 
Az ország Imruskája 85 éves lenne
Az ország Imruskája 85 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 85 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.