KözéletBombariadó miatt leállt a Kormányhivatal

2021. február 25., csütörtök
 
Bombariadó miatt leállt a Kormányhivatal

A hét elején megérkezett Hódmezővásárhelyre a Sinopharm kínai gyógyszergyártó cég koronavírus elleni vakcina szállítmánya, amelyet folyamatosan adnak ki a vásárhelyi háziorvosoknak.

 

 

(Fotó: MTI)

 


A február 24-én reggel készült képen Soós Brigitta kormánytisztviselő átadja a vakcinákat Mekkel Gabriella háziorvosnak a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalában. Több háziorvos is átvette a készítményeket, azonban délután egy váratlan esemény miatt már nem tudtak többet kiadni.

 

Szerda délután rendőrök, és katonák jelentek meg a Kormányhivatal épületénél, az Ady utcai Kormányhivatalban és környékén, mert bombariadóról kaptak bejelentést a hatóságok. A Kormányhivatal munkatársait hazaküldték.

 

Mint később kiderült vaklármának bizonyult az ismeretlen által tett bejelentés, azonban – információink szerint – késleltette, pontosabban megcsúsztatta több háziorvos betegeinek oltásra történő időrendi beosztását.   

Arról egyelőre a Csongrád- Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság nem adott ki közleményt, folyik-e nyomozás a bombával fenyegető ismeretlen személye után.

 

Ugyanakkor felmerül a kérdés, van-e összefüggés a vakcina kiadása és a bombariadó között?

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 22. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 22. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
Kettős Kosársuli győzelem Óbudán

Kettős Kosársuli győzelem Óbudán

Felnőtt- és U20-as együttesünk is végletekig kiélezett, a bajnokság szempontjából nagyon értékes meccseket nyert meg a Kaszások Sportcsarnokban.
Még talán 3 évig így marad

Még talán 3 évig így marad

Egyelőre marad a hódmezővásárhelyi Nagyállomás kissé viharvert épülete, de a következő időszakban már kezdődik a felújítás tervezése.
Hódmezővásárhely idei díjazottjai

Hódmezővásárhely idei díjazottjai

Sok évtizedes hagyomány, hogy évente megválasztják a város díszpolgárát, valamint a Signum Urbis Honorantis és a Pro Urbe díjazottakat.
 

És ezt már olvasta?

Szabó (Nikolin) Évára emlékezünk
Szabó (Nikolin) Évára emlékezünk Mindenki ismerte a hangját ebben az országban. Mindig tudta úgy fordítani a szót, hogy a feloldás, a harmónia az öröm felé menjen, az élet felé, afelé, ahogy érdemes.
 
Hódmezővásárhelyi Sportdíjak 2021
Hódmezővásárhelyi Sportdíjak 2021 Ebben az évben is kitüntették azokat, akik tavaly bizonyították rátermettségüket és felkészültségüket mind a tanteremben, mint a sportpályákon. A díjazottak névsora.
 
Hivatalos tanévi menetrend 2021-2022
Hivatalos tanévi menetrend 2021-2022 A hamarosan kezdődő iskolai nyári vakációra készülés mellett is érdemes megnézni, hogyan alakul a 2021 szeptembertől kezdődő tanév. Fontos dátumok!
 
Ó!divat - Öltözködés a 20. században
Ó!divat - Öltözködés a 20. században A kiállításon az érdeklődők megismerhetik, miként változott a divat az elmúlt száz esztendőben, és ez hogyan jelent meg a mindennapi viseletben.
 
A szúnyogcsípés veszélyei emberre, állatra
A szúnyogcsípés veszélyei emberre, állatra A június 7-vel kezdődő héten az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Csongrád-Csanád megyében egyelőre csak a vízközeli területen és az agglomerációban végez légi szúnyogírtást.
 
Jó tanulók és remek sportolók
Jó tanulók és remek sportolók Idén két vásárhelyi sportoló kapott 'Magyarország jó tanulója, jó sportolója' címet. Azok a diákok nyerhetik el, akik az előző tanévben kimagasló tanulmányi és sportteljesítményt nyújtottak.
 
Három az egyben
Három az egyben Ismét nagy átalakításon mennek át Hódmezővásárhely kulturális intézményei. Ősztől egy nagy költségvetési szerv jön létre. Létszámleépítésről nincs információ.