KözéletBombariadó miatt leállt a Kormányhivatal

2021. február 25., csütörtök
 
Bombariadó miatt leállt a Kormányhivatal

A hét elején megérkezett Hódmezővásárhelyre a Sinopharm kínai gyógyszergyártó cég koronavírus elleni vakcina szállítmánya, amelyet folyamatosan adnak ki a vásárhelyi háziorvosoknak.

 

 

(Fotó: MTI)

 


A február 24-én reggel készült képen Soós Brigitta kormánytisztviselő átadja a vakcinákat Mekkel Gabriella háziorvosnak a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalában. Több háziorvos is átvette a készítményeket, azonban délután egy váratlan esemény miatt már nem tudtak többet kiadni.

 

Szerda délután rendőrök, és katonák jelentek meg a Kormányhivatal épületénél, az Ady utcai Kormányhivatalban és környékén, mert bombariadóról kaptak bejelentést a hatóságok. A Kormányhivatal munkatársait hazaküldték.

 

Mint később kiderült vaklármának bizonyult az ismeretlen által tett bejelentés, azonban – információink szerint – késleltette, pontosabban megcsúsztatta több háziorvos betegeinek oltásra történő időrendi beosztását.   

Arról egyelőre a Csongrád- Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság nem adott ki közleményt, folyik-e nyomozás a bombával fenyegető ismeretlen személye után.

 

Ugyanakkor felmerül a kérdés, van-e összefüggés a vakcina kiadása és a bombariadó között?

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 15. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 15. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
Kettős Kosársuli győzelem Óbudán

Kettős Kosársuli győzelem Óbudán

Felnőtt- és U20-as együttesünk is végletekig kiélezett, a bajnokság szempontjából nagyon értékes meccseket nyert meg a Kaszások Sportcsarnokban.
Még talán 3 évig így marad

Még talán 3 évig így marad

Egyelőre marad a hódmezővásárhelyi Nagyállomás kissé viharvert épülete, de a következő időszakban már kezdődik a felújítás tervezése.
Hódmezővásárhely idei díjazottjai

Hódmezővásárhely idei díjazottjai

Sok évtizedes hagyomány, hogy évente megválasztják a város díszpolgárát, valamint a Signum Urbis Honorantis és a Pro Urbe díjazottakat.
 

És ezt már olvasta?

Korszerű diagnosztikai rendszert kap a vásárhelyi kórház
Korszerű diagnosztikai rendszert kap a vásárhelyi kórház A hódmezővásárhelyi kórház is bekapcsolódik a honvédség egészségügyi ellátásába. A 2018 óta érlelődő döntés most lendületet vett.
 
Kétszeresen nehéz meccs volt
Kétszeresen nehéz meccs volt Lejátszotta a Kosársuli a vásárhelyi kosárlabda történetének egyik legnehezebb meccsét. Elhunyt az egyesület alapítója és elnöke: dr. Elek András.
 
Öt gólos siker a Körösladány ellen
Öt gólos siker a Körösladány ellen Hétközi bajnokit játszott a Hódmezővásárhelyi FC, a csapat zsinórban harmadik győzelmét szerezte meg.
 
470 vásárhelyi mártír
470 vásárhelyi mártír Április 16-a a holokauszt magyar áldozatainak emléknapja. Azokra emlékezünk ezen a napon, akiket a nácizmus zászlaja alatt 77 évvel ezelőtt megfosztottak jogaiktól.
 
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC Habár a HFC-nek kevesebb lehetősége volt, de a csapat szíve a helyén volt és sikerült itthon tartani a három pontot.
 
A hallás öröme
A hallás öröme Rendszeresen visszakérdez? Az átlagosnál hangosabban beszél, sokszor kiabál? Akkor lehet, hogy Ön is halláscsökkenéssel, ismertebb nevén nagyothallással küzd.
 
A romlást hozó ékszer
A romlást hozó ékszer A nő élete két év alatt tönkrement, csalánkiütései, hallucinációi és folyamatos rosszulléte elvitte a pénzét. Magyarországon is hozzá lehet jutni.