SportA Hódiák SE sportolói ismét a megye legjobbjai között

2013. december 1., vasárnap
 
A Hódiák SE sportolói ismét a megye legjobbjai között

A Csongrád Megyei Atlétikai Szövetség november 30-án megtartotta évzáró rendezvényét, ahol a 2013-es esztendő értékelése mellett díjazták a megye legeredményesebb utánpótlás-atlétáit is.

 

 

 

 

Az éves eredményeik alapján a hódmezővásárhelyi Hódiák SE. három sportolóját díjazták:

Losonczy Gábor Csongrád Megye Legeredményesebb Junior Atlétája díjat kapott, akinek erőssége a távolugrás.

Krucsai Zsanett Csongrád Megye Legeredményesebb Junior Atlétanője díjat kapott.

 

A Csongrád Megyei Atlétikai Szövetség évzáróján hagyományosan átadták az Antal Andor és felesége által nyolc éve alapított vándordíjat, amelyet 2006 óta minden évben, a Hódiák SE valamelyik sportolója nyert. Idén ismét Szűcs Noémi kapta a kupát, mint Csongrád Megye Legjobb Serdülő Atlétanője. Többpróbában, magasugrásban, távolugrásban és gátfutásban ért el kiemelkedő eredményeket mind a szövetségi mind a diákolimpiai versenyeken, a magyar válogatott tagjaként is versenyzett.

A három sportoló edzője évek óta Héjja Antal, akit szintén díjaztak: megkapta a Legeredményesebb Utánpótlás Edző díjat.

 

A Vásárhelyi Hírek érdeklődésére az edző elmondta, nagyon örül a sportolói díjainak, ami ugyan a 2013-as év lezárását jelenti, de számára egyúttal a 2014-es esztendő nyitányát is, hiszen nagy sportesemények éve jön, amely a Hódiák SE. számára is nagy kihívást jelent. Mint mondta, konkrétan az idén díjazott mindhárom sportolóra számít, nagy feladat vár rájuk. Krucsai Zsanett és Losonczy Gábor számára a Junior Világbajnokságra kijutás, míg Szűcs Noémi esetében az Ifjúsági Olimpia magyar válogatottság lehetőségét érdemes mérlegelni.

Az előbbi verseny az Egyesült Államokban, Eugene-ben, az Ifjúsági Olimpia 2014. augusztusban a kínai Nankingben lesz.  

 

Kapcsolódó cikkünk:

Nem vitték túlzásba   

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Elítéltek egy férfit, mert nem teljesítette házastársi kötelesség

Elítéltek egy férfit, mert nem teljesítette házastársi kötelesség

A bírók szerint a feleség elvárása legitim volt abban az értelemben, hogy a szexuális kapcsolat az egymás iránti érzelem kifejezése, és része azoknak a kötelességeknek, amelyek a házasságból fakadnak.

 

A matematika legjobbjai találkoztak

A matematika legjobbjai találkoztak

November 29-én a Németh László Gimnázium, Általános Iskola 17. alkalommal rendezte meg a József Attila-kupa Matematikaversenyt. Eredményekkel!
Hódmezővásárhelyi szociális dolgozók kitüntetése

Hódmezővásárhelyi szociális dolgozók kitüntetése

November 8-án díszközgyűlésen adták át a Hódmezővásárhely Szociális Ügyének Szolgálatáért díjakat. Idén hárman kapták meg.
Januártól MR diagnosztizálás lesz Vásárhelyen is

Januártól MR diagnosztizálás lesz Vásárhelyen is

Az új Siemens gyártmányú készülék megérkezett Vásárhelyre. Ez azt is jelenti, hogy a legkorszerűbb MR diagnosztizálásért már majd nem kell Szegedre utazni.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.