SportA Hódiák SE sportolói ismét a megye legjobbjai között

2013. december 1., vasárnap
 
A Hódiák SE sportolói ismét a megye legjobbjai között

A Csongrád Megyei Atlétikai Szövetség november 30-án megtartotta évzáró rendezvényét, ahol a 2013-es esztendő értékelése mellett díjazták a megye legeredményesebb utánpótlás-atlétáit is.

 

 

 

 

Az éves eredményeik alapján a hódmezővásárhelyi Hódiák SE. három sportolóját díjazták:

Losonczy Gábor Csongrád Megye Legeredményesebb Junior Atlétája díjat kapott, akinek erőssége a távolugrás.

Krucsai Zsanett Csongrád Megye Legeredményesebb Junior Atlétanője díjat kapott.

 

A Csongrád Megyei Atlétikai Szövetség évzáróján hagyományosan átadták az Antal Andor és felesége által nyolc éve alapított vándordíjat, amelyet 2006 óta minden évben, a Hódiák SE valamelyik sportolója nyert. Idén ismét Szűcs Noémi kapta a kupát, mint Csongrád Megye Legjobb Serdülő Atlétanője. Többpróbában, magasugrásban, távolugrásban és gátfutásban ért el kiemelkedő eredményeket mind a szövetségi mind a diákolimpiai versenyeken, a magyar válogatott tagjaként is versenyzett.

A három sportoló edzője évek óta Héjja Antal, akit szintén díjaztak: megkapta a Legeredményesebb Utánpótlás Edző díjat.

 

A Vásárhelyi Hírek érdeklődésére az edző elmondta, nagyon örül a sportolói díjainak, ami ugyan a 2013-as év lezárását jelenti, de számára egyúttal a 2014-es esztendő nyitányát is, hiszen nagy sportesemények éve jön, amely a Hódiák SE. számára is nagy kihívást jelent. Mint mondta, konkrétan az idén díjazott mindhárom sportolóra számít, nagy feladat vár rájuk. Krucsai Zsanett és Losonczy Gábor számára a Junior Világbajnokságra kijutás, míg Szűcs Noémi esetében az Ifjúsági Olimpia magyar válogatottság lehetőségét érdemes mérlegelni.

Az előbbi verseny az Egyesült Államokban, Eugene-ben, az Ifjúsági Olimpia 2014. augusztusban a kínai Nankingben lesz.  

 

Kapcsolódó cikkünk:

Nem vitték túlzásba   

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Elítéltek egy férfit, mert nem teljesítette házastársi kötelesség

Elítéltek egy férfit, mert nem teljesítette házastársi kötelesség

A bírók szerint a feleség elvárása legitim volt abban az értelemben, hogy a szexuális kapcsolat az egymás iránti érzelem kifejezése, és része azoknak a kötelességeknek, amelyek a házasságból fakadnak.

 

A matematika legjobbjai találkoztak

A matematika legjobbjai találkoztak

November 29-én a Németh László Gimnázium, Általános Iskola 17. alkalommal rendezte meg a József Attila-kupa Matematikaversenyt. Eredményekkel!
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja

Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja

1944-ben ezen a napon elhurcolták a város 737 zsidó polgárát. A vásárhelyi zsinagóga órája a mai nap is azt az időpontot – tíz óra tíz percet – mutatja
Tavaszi kullancsinvázió: nem csak az állat, az ember is veszélyben van!

Tavaszi kullancsinvázió: nem csak az állat, az ember is veszélyben van!

A baktérium okozta betegségről, a Lyme-kórról - Lyme borreliosisról -  az utóbbi időben sokat hallunk, mivel az ország egész területén előfordul.
 

És ezt már olvasta?

Befürödhetünk a szökőkutakkal
Befürödhetünk a szökőkutakkal A napokban várható kánikula miatt a szülőknek érdemes jobban figyelni a szökőkutainkra, amelyeket eredetileg nem fürdésre tervezték.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 21. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon Június 8-9-én a Magyar Vívó Szövetség megbízásából a Zalaegerszegi Vívó Egylet Tőr utánpótlás Vidék bajnokságot rendezett. Eredmények.
 
Választás 2024
Választás 2024 A június 9-én megtartott választás eredményeként ismét Márki-Zay Péter lett a polgármester. Ezúttal mind a 10 választókerületben a Mindenki Magyarországa nyert.
 
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés Emlékezés más szemmel, Fekete Párduc, vagyis Grosics Gyula és a Vásárhelyi Hírek főszerkesztőjének személyes barátsága okán.
 
Beindult a Deja Vu
Beindult a Deja Vu Június 6-án délután 5-től nyíltak meg a kapuk az Újszegedi Partfürdőn. Még két napig két helyszínen egymást váltják az előadók, DJ-k.
 
VI. Őz-ŐSök találkozója
VI. Őz-ŐSök találkozója A Hódmezővásárhelyi Levéltár előadótermében az Őz-ŐSök találkozóján, a pályázati eredmények mellett, a bemutatják beérkezett pályaművekből készült hangfelvételeket is.