SportA hibátlan teljesítmény tornagyőzelmet hozott

2020. január 29., szerda
 
A hibátlan teljesítmény tornagyőzelmet hozott

Hibátlan teljesítménnyel rukkolt elő a kecskeméti rendezésű KESI-Kupán a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club U13-as csapata. A lányok a Kispest fiataljait felülmúlva nyerték meg a döntőt és gyűjtötték be a tornagyőzelmet.

 

 

 

 

 


Hat utánpótlás csapat részvételével rendezték meg szombaton a KESI-Kupát Kecskeméten az U13-as leány korosztály számára. A viadalon a HLKC csapata a B csoportba került, ahol az FKSE és a Kecskeméti NKSE szerepelt az ellenfelek között.

 

Előbb a hazaiakkal játszottak a mieink, megadva a torna alaphangját a 16-9-es, magabiztosnak nevezhető győzelemmel, majd az FKSE ellen sem engedtek ki, 23-11-re nyerték meg azt a mérkőzést és ezzel a csoportot is, ez pedig egyenes út volt a minitorna döntőjébe.

 

A Kispest ellen kiélezett csatára lehetett számítani, ezek a várakozások pedig beigazolódtak, Papp Mihály tanítványai nagyot küzdve azonban megnyerték a mérkőzést és bezsebelték a tornagyőzelmet! 19-17-re nyert csapatunk a döntőben!

 

A csapat tagja:
Bakos Fanni, Bereczki Dóra, Hódi Fanna Panka, Kiss Lili, Körtvélyessy Kata, Kővári Zsófia, Magyar Csenge, Mérai Lili, Nagygyörgy Boglárka, Nyilas Réka Róza, Szűcs Enikő Sára

 

Edző:
Papp Mihály

 

Nyilatkozat: “Az első mérkőzést a házigazda Kecskemét ellen kezdtük. A védekezésünk jól működött, a helyzetkialakítással nem volt gondunk, de rengeteg ziccert hagytunk ki. Szerencsére így is sikerült győznünk. A második meccsen már koncentráltabbak voltak a lányok és a befejezéseknél sem hibáztunk annyit, így az Algyőt a vártnál kicsit könnyebben múltuk felül. A döntő találkozón a Kispest következett, ahol már látszódtak a fáradtság jelei. Támadásban az elején nem nagyon találtuk a megfelelő távolságokat az ellenfél nyitott védekezése ellen. A második félidő elején volt egy jobb szakaszunk, ahol sikerült meglépnünk 4-5 góllal. Ez az előny már a végéig kitartott. Összességében elégedett vagyok, mert a védekezésünk és kapusteljesítményünk végig stabil volt. Gratulálok a lányoknak a tornagyőzelemhez!”

 

 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyiek a sivatagi rally-n

Vásárhelyiek a sivatagi rally-n

Hat vásárhelyi fiatal álmodott egy nagyot, ami valóság lett: indulnak a Budapest - Bamako 2020 Rally-n.

Fókuszban az agrárszakképzés - Elkezdődtek az elődöntők

Fókuszban az agrárszakképzés - Elkezdődtek az elődöntők

Az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző évtizedes sikerszériáját tükrözi. 2018-ban és tavaly is Vásárhelyen rendezték a döntőt.
A Csongrád Megye Közgyűlés megtartotta idei első ülését

A Csongrád Megye Közgyűlés megtartotta idei első ülését

A vásárhelyi Ádok János személyében új alelnököt választott idei első ülésén Csongrád Megye Közgyűlése. Megalkották a költségvetést, megyei elismerésekről döntöttek.
Könyvbemutató, megemlékezés, tiltakozás

Könyvbemutató, megemlékezés, tiltakozás

Hárs Gábor harmadik kötetét mutatták be, majd megemlékezés tartottak a kiállítóhelyen. A Hitközség tiltakozik az új vásárhelyi polgári kör miatt. Képekkel.
 

És ezt már olvasta?

Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián Február 22-én Szegeden rendezték meg a Megyei Sakk Diákolimpiát, melyet a 12 főből álló vásárhelyi csapat 11 éremmel fejezett be. Eredmények.
 
Máris itt egy ütős névsor!
Máris itt egy ütős névsor! A hazai fesztiválszcéna legnagyobb hagyományokkal bíró buliján, a Szegedi Ifjúsági Napokon szokás szerint nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl.
 
A Deszkkel szemben is ellenállhatatlan volt a csapat
A Deszkkel szemben is ellenállhatatlan volt a csapat Továbbra is remekül játszik a tavaszi szezonban a HLKC NB II-es felnőtt csapata. A lányok szombaton a Deszk vendégeként léptek pályára.
 
Az első kattintástól napjainkig
Az első kattintástól napjainkig Eifert János vásárhelyiségéhez és munkásságának egyetemes értékéhez kétség nem férhet. Hódmezővásárhely díszpolgárának megnyílt az életmű kiállítása. Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 8. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 8. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Tornyai Szabadkán
Tornyai Szabadkán Több mint száz év után láthatja újra az újvidéki közönség Tornyai János festőművész alkotásait.
 
Új fegyverek a Helyőrségnél
Új fegyverek a Helyőrségnél A kiképzések érdekességét az adta, hogy a vásárhelyi katonák az újonnan rendszeresített gépkarabélyokkal hajtottak végre.