SportA hibátlan teljesítmény tornagyőzelmet hozott

2020. január 29., szerda
 
A hibátlan teljesítmény tornagyőzelmet hozott

Hibátlan teljesítménnyel rukkolt elő a kecskeméti rendezésű KESI-Kupán a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club U13-as csapata. A lányok a Kispest fiataljait felülmúlva nyerték meg a döntőt és gyűjtötték be a tornagyőzelmet.

 

 

 

 

 


Hat utánpótlás csapat részvételével rendezték meg szombaton a KESI-Kupát Kecskeméten az U13-as leány korosztály számára. A viadalon a HLKC csapata a B csoportba került, ahol az FKSE és a Kecskeméti NKSE szerepelt az ellenfelek között.

 

Előbb a hazaiakkal játszottak a mieink, megadva a torna alaphangját a 16-9-es, magabiztosnak nevezhető győzelemmel, majd az FKSE ellen sem engedtek ki, 23-11-re nyerték meg azt a mérkőzést és ezzel a csoportot is, ez pedig egyenes út volt a minitorna döntőjébe.

 

A Kispest ellen kiélezett csatára lehetett számítani, ezek a várakozások pedig beigazolódtak, Papp Mihály tanítványai nagyot küzdve azonban megnyerték a mérkőzést és bezsebelték a tornagyőzelmet! 19-17-re nyert csapatunk a döntőben!

 

A csapat tagja:
Bakos Fanni, Bereczki Dóra, Hódi Fanna Panka, Kiss Lili, Körtvélyessy Kata, Kővári Zsófia, Magyar Csenge, Mérai Lili, Nagygyörgy Boglárka, Nyilas Réka Róza, Szűcs Enikő Sára

 

Edző:
Papp Mihály

 

Nyilatkozat: “Az első mérkőzést a házigazda Kecskemét ellen kezdtük. A védekezésünk jól működött, a helyzetkialakítással nem volt gondunk, de rengeteg ziccert hagytunk ki. Szerencsére így is sikerült győznünk. A második meccsen már koncentráltabbak voltak a lányok és a befejezéseknél sem hibáztunk annyit, így az Algyőt a vártnál kicsit könnyebben múltuk felül. A döntő találkozón a Kispest következett, ahol már látszódtak a fáradtság jelei. Támadásban az elején nem nagyon találtuk a megfelelő távolságokat az ellenfél nyitott védekezése ellen. A második félidő elején volt egy jobb szakaszunk, ahol sikerült meglépnünk 4-5 góllal. Ez az előny már a végéig kitartott. Összességében elégedett vagyok, mert a védekezésünk és kapusteljesítményünk végig stabil volt. Gratulálok a lányoknak a tornagyőzelemhez!”

 

 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyiek a sivatagi rally-n

Vásárhelyiek a sivatagi rally-n

Hat vásárhelyi fiatal álmodott egy nagyot, ami valóság lett: indulnak a Budapest - Bamako 2020 Rally-n.

Fókuszban az agrárszakképzés - Elkezdődtek az elődöntők

Fókuszban az agrárszakképzés - Elkezdődtek az elődöntők

Az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző évtizedes sikerszériáját tükrözi. 2018-ban és tavaly is Vásárhelyen rendezték a döntőt.
A Csongrád Megye Közgyűlés megtartotta idei első ülését

A Csongrád Megye Közgyűlés megtartotta idei első ülését

A vásárhelyi Ádok János személyében új alelnököt választott idei első ülésén Csongrád Megye Közgyűlése. Megalkották a költségvetést, megyei elismerésekről döntöttek.
Könyvbemutató, megemlékezés, tiltakozás

Könyvbemutató, megemlékezés, tiltakozás

Hárs Gábor harmadik kötetét mutatták be, majd megemlékezés tartottak a kiállítóhelyen. A Hitközség tiltakozik az új vásárhelyi polgári kör miatt. Képekkel.
 

És ezt már olvasta?

Indul a virtuális múzeumlátogatás
Indul a virtuális múzeumlátogatás

A Tornyai János Múzeum a bezárás időszakában videósorozatot indít, amelynek első adása április 4-én, szombaton indul.

 
Ismét tűzgyújtási tilalom van Csongrád megyében is
Ismét tűzgyújtási tilalom van Csongrád megyében is

Jön a jó idő, kezdődhetnek a kerti munkák. Sokan szokás szerint leégetik a tarlót, meggyújtják a száraz növényeket. Ne tegye!

 
Miért járőröznek, miért ellenőrzik vállalatok, kórházak működését?
Miért járőröznek, miért ellenőrzik vállalatok, kórházak működését?

84 vállalat és 51 kórház került a katonák, a rendőrség, illetve a katasztrófavédelem ellenőrzése alá. Vásárhelyen is a budapesti Katonai Rendészeti Központ katonái járőröznek.

 
Az Operatív Stáb szerint huszonketten vannak karanténban
Az Operatív Stáb szerint huszonketten vannak karanténban Tájékoztatásuk szerint jelenleg Hódmezővásárhelyen 22-en vannak hatósági karanténban. A városban élőket érintő újabb intézkedésekről döntöttek.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 13. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 13. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Nyolc fertőzött Nagymágocson
Nyolc fertőzött Nagymágocson Március 28-án az egyik gondozott elesett, aki a szentesi kórházba szállítás után belázasodott. Ezért elvégezték rajta a tesztet.
 
A kijárási korlátozás szabályai
A kijárási korlátozás szabályai Március 28-án 0 órától április 11-ig, vagyis nagyszombatig kijárási korlátozást rendeltek el az ország egész területére. Fontos részletek.