SportA helyzeteket nem sikerült gólra váltani

2020. október 11., vasárnap
 
A helyzeteket nem sikerült gólra váltani

Október 10-én délelőtt a fővárosban, a Ferencvárosi TC II. ellen játszott NB III-as bajnokit a HFC. A tisztes helytállás maximálisan összejött, egy kis szerencsével pedig akár pontot is csenhettünk volna.

 

 

 

 

 

 


Rendkívül nehéz mérkőzésre számíthatott a Hódmezővásárhelyi FC a Fradi II. vendégeként. A fővárosiak bajnokaspiráns együttesnek számítanak az NB III Közép csoportjában, ráadásul az eddigi meccseken a legkevesebb gólt kapták. A találkozó nem is indult tökéletesen, két vásárhelyi hibát is góllal büntetett az ellenfél, ám az első játékrész végén Bata Kristóf büntetőt értékesíthetett. A fordulás után pedig gyorsan visszajött a meccsbe a Vásárhely, hiszen az első percekben Tapiska Géza góllal zárt egy akciót, újra nyitott kérdés volt a pontok sorsa.

Izgalmas küzdelem folyt a pályán, kiegyenlítettebb volt a játék, mindkét csapat előtt adódtak ígéretes lehetőségek. A 60. percben sajnos egy kontrát követően újból a zöld-fehérek vezettek, ám az egyenlítésre még ekkor is nyílt lehetőség, de a helyzeteket nem sikerült gólra váltani, így végül 3-2-re a Ferencváros nyert.

 

NB III Közép csoport, 13. forduló

Ferencvárosi TC II. – Hódmezővásárhelyi FC 3-2 (2-1)

 

HFC: Weszelovszky, Zahorán, Huszár, Gyüre, Darida, Gyürki, Bata, Koncz, Tapiska, Katona, Forró
Csere: Kandó, Tóth, Orovecz, Mezei, Bartyik, Sindel, Pleszkán
Edző: Szűcs Róbert

Gólszerzők: Gera, Osagie, Damir illetve Bata, Tapiska

 

Nyilatkozat: „2-0-ról felállni a Fradi otthonában nem kis teljesítmény. Sajnálom, hogy egy pici koncentráció hiányzott a befejezéseknél. A Fradi pedig azért a Fradi, mert kihasználták a kínálkozó kontrákat. Egy döntetlen mégis igazságosabb lett volna.”

 
 
Forrás: HFC
 

Olvassa el ezt is!

Sikeresen rajtolt el a Vásárhelyi Kosársuli

Sikeresen rajtolt el a Vásárhelyi Kosársuli

Az NB I/B Zöld csoportjának első meccsét játszotta Tóth Tamás együttese, a Hódtói közönsége pedig győzelemnek örülhetett hét hónap szünet után.
Jelentős változások a Tornyai Múzeum háza táján

Jelentős változások a Tornyai Múzeum háza táján

Többen is távoznak az intézményből. Az igazgató is beadta a felmondását, amit az önkormányzat elfogadott. Több intézmény összevonása is elképzelhető.
Frissdiplomások esélyei

Frissdiplomások esélyei

A megkérdezettek nagy része egy ígéretes munkáért hajlandó lenne elköltözni: többségük inkább külföldre menne, kicsit kevesebben az országon belül költöznének.
A magányosság csábítása

A magányosság csábítása

A facebook-on megkérdezett 10 vásárhelyi nőből 3 nem fél a magányosságtól. Az egyedülállók száma világszerte emelkedik, 2020-ra pedig világszerte 20 százalékkal nő majd az egyedül élők száma.

 

És ezt már olvasta?

Nemzeti Emlékezet Hete az Emlékpontban
Nemzeti Emlékezet Hete az Emlékpontban A történettudományi ülésen a forradalom szereplőinek, emlékezőinek, örököseinek és a kommunista hatalom viszonyát, az államszocializmus évtizedeitt mutatták be.
 
A Csepel Stadionban lépett pályára a Hódmezővásárhelyi FC
A Csepel Stadionban lépett pályára a Hódmezővásárhelyi FC A kapu előtti utolsó pillanatokban még nem sikerült a legjobb döntéseket és megoldásokat meghozni, így az Újpest nyert. Interjú Kandó Róberttel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 43. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 43. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Közép-Európa kortárs kerámiaművészete Vásárhelyen
Közép-Európa kortárs kerámiaművészete Vásárhelyen A tárlaton 120 művész, mintegy másfélszáz izgalmas anyagból és különleges technikával készült alkotása ad keresztmetszetet a visegrádi országok művésztelepeinek életéből.
 
Életfogytiglan a vásárhelyi kettős emberölésért
Életfogytiglan a vásárhelyi kettős emberölésért Két év után megszületett az ítélet. Cikkünkben teljes egészében kirajzolódik a tragédia háttere. A részletekről nyilatkozott a Rendőrség.
 
Háromszáz oldalas kötet Tornyairól
Háromszáz oldalas kötet Tornyairól Nagy Imre, Nátyi Róbert és Tóth Károly művészettörténészek hat írásban foglalják össze Tornyai életművét, amelyhez hatalmas mennyiségű fotóanyag kapcsolódik.
 
Győzött a HLKC Kecskeméten
Győzött a HLKC Kecskeméten

Újabb fontos győzelmet szerzett a HLKC NB II-es felnőtt csapata. A vége magabiztos, nyolcgólos vásárhelyi siker lett.