FélpercesZentai diákok Vásárhelyen

2014. április 29., kedd
 
Zentai diákok Vásárhelyen

Április 24-27-e között a vásárhelyi Németh László Gimnázium a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium diákjait látta vendégül.

 

 

 

 

A Határtalanul! program által finanszírozott első utazásra márciusban került sor, amit most a vajdasági diákok viszonoztak.

A Vásárhely testvérvárosából érkezett gimnazistáknak összeállított gazdag program során voltak Ópusztaszeren, részt vettek az Emlékpontban rendezett Természettudományos Diákkonferencián, megnézték a Tornyai János Múzeumban a Koszta kiállítást, Ambrus Sándor fazekasmester műhelyében kipróbálhatták magukat a diákok, valamint az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda  Napokra is ellátogattak.

 

Olvassa el ezt is!

Az országos eredmények a legjobb reklám

Az országos eredmények a legjobb reklám

A Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola történetében a tanulók idén rekordszámú helyezést értek el az országos döntőkben. Nagy képpel!
Értékes győzelem a Hódtóiban

Értékes győzelem a Hódtóiban

dr. Elek András edző: A győzelmünk nagyon értékes, mert nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ellenfelünk igen jó csapat.
470 vásárhelyi mártír

470 vásárhelyi mártír

Április 16-a a holokauszt magyar áldozatainak emléknapja. Azokra emlékezünk ezen a napon, akiket a nácizmus zászlaja alatt 77 évvel ezelőtt megfosztottak jogaiktól.
Bőrtisztító diéta

Bőrtisztító diéta

A kúra lényege, hogy tartalmaz minden olyan ásványi anyagot, vitamint, rostot és zsírt, amely fontos a bőr számára. „Mellékhatása”, hogy le is fogysz tőle.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 15. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 15. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Korszerű diagnosztikai rendszert kap a vásárhelyi kórház
Korszerű diagnosztikai rendszert kap a vásárhelyi kórház A hódmezővásárhelyi kórház is bekapcsolódik a honvédség egészségügyi ellátásába. A 2018 óta érlelődő döntés most lendületet vett.
 
Kétszeresen nehéz meccs volt
Kétszeresen nehéz meccs volt Lejátszotta a Kosársuli a vásárhelyi kosárlabda történetének egyik legnehezebb meccsét. Elhunyt az egyesület alapítója és elnöke: dr. Elek András.
 
Öt gólos siker a Körösladány ellen
Öt gólos siker a Körösladány ellen Hétközi bajnokit játszott a Hódmezővásárhelyi FC, a csapat zsinórban harmadik győzelmét szerezte meg.
 
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC Habár a HFC-nek kevesebb lehetősége volt, de a csapat szíve a helyén volt és sikerült itthon tartani a három pontot.
 
A hallás öröme
A hallás öröme Rendszeresen visszakérdez? Az átlagosnál hangosabban beszél, sokszor kiabál? Akkor lehet, hogy Ön is halláscsökkenéssel, ismertebb nevén nagyothallással küzd.
 
A romlást hozó ékszer
A romlást hozó ékszer A nő élete két év alatt tönkrement, csalánkiütései, hallucinációi és folyamatos rosszulléte elvitte a pénzét. Magyarországon is hozzá lehet jutni.