SportVásárhelyi lány újabb sikere az EB-n

2019. május 28., kedd
 
Vásárhelyi lány újabb sikere az EB-n

Ismét győzött Kovács Fanni a Junior Ökölvívó Európa-bajnokságon. Már biztosan éremmel tér haza Vásárhelyre.

 

 

 

 

 

 

A Boxing Gym Vásárhely kiválósága – Kovács Fanni - keddi győzelmével már elődöntős a Galatiban megrendezett Junior Boksz EB-n.

Hétvégén kezdődött a romániai Galatiban a Junior Ökölvívó EB, amelyen pár magyar leány között a Boxing Gym Vásárhely kiválósága, Kovács Fanni junior női 46 kg-os súlycsoportban képviseli Magyarországot

Fanni első mérkőzésén már remekelt, a román Maria Alce Baralia-val szemben fölényes győzelmet aratott, ellenfelére kétszer is rászámoltak.

 

Két nap pihenő után, kedden délután kettőkor már a legjobb 8 között, az elődöntőbe jutásért szállt ringbe. Kemény ellenfelet kapott az ír Marie Quilligan személyében. Fanni kiválóan bokszolva, fegyelmezetten, sok szép, tiszta találattal hozta a mérkőzést és pontozásos győzelmet aratott.

 

A döntőbe jutásért egy angol lánnyal, - érdekesség, hogy eddig csupa „Mária” keresztnevű - versenyzővel hozta őt össze a sors az EB-n, Shelby-Marie Lee-vel bokszol.

 

Mindez azt jelenti, a Boxing Gym Vásárhelynek Fanni két győzelmével megvan története első két EB győzelme is, de azt is biztos, hogy Kovács Fanni biztosan valamilyen éremmel tér haza majd Vásárhelyre, melynek már csak színe kérdéses.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó Bajnokságnak

Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó Bajnokságnak

A Bán Sándor és Sibalin Dávid vezette NICS-HSÚVC-s csapatot tizenhárom versenyző képviseli a 91. Ifjúsági Országos Bajnokságon Kaposváron.
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák

Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák

A 2014-től a több szakaszra bontott projekt célja az energetikai korszerűsítés mellett az óvodák oktatási infrastruktúra-fejlesztésének megvalósítása volt.
Két érmes helyezés Bécsben

Két érmes helyezés Bécsben

Az idei első versenye rögtön egy nagy nemzetközi megmérettetés volt a Máté Taekwondo számára. Február 8-án Bécsben rendezték meg a 6. Austrian Open Poomsae-t.
A Csongrád Megye Közgyűlés megtartotta idei első ülését

A Csongrád Megye Közgyűlés megtartotta idei első ülését

A vásárhelyi Ádok János személyében új alelnököt választott idei első ülésén Csongrád Megye Közgyűlése. Megalkották a költségvetést, megyei elismerésekről döntöttek.
 

És ezt már olvasta?

Óbudán láthatóak a Vásárhelyi Őszi Tárlat díjazott művei
Óbudán láthatóak a Vásárhelyi Őszi Tárlat díjazott művei Az Óbudai Kulturális Központ San Marco Galériájában 21 díjazott alkotó egy-egy műve március 6-ig tekinthető meg.
 
Helyzetkomikumok sora a színpadon
Helyzetkomikumok sora a színpadon Akár a tévedések vígjátéka is lehetett volna a BFMK színpadán az előadás, csak Shakespeara helyett az olaszok kedvelt vígjátékírójának, Camolettinek a tollát dícsérte.
 
Az érzelmek széles tárháza BFMK színpadán
Az érzelmek széles tárháza BFMK színpadán Szerelmes vásárhelyi költők a BFMK-ban. A szerelem ezer arcát villantotta fel a Bessenyei Színkör a Valentin-napi zenés-verses irodalmi estjén.
 
Ismét halálos baleset történt Szikáncsnál
Ismét halálos baleset történt Szikáncsnál A Szikáncs és Földeák közötti útszakaszon több súlyos baleset történt az elmúlt években. Ezúttal egy motoros vesztette életét.
 
Visszafogott költségvetés - jóval szerényebb lobbierő
Visszafogott költségvetés - jóval szerényebb lobbierő Márky-Zay Péter: az önkormányzat igyekszik takarékosan gazdálkodni. Cseri Tamás: az üres kassza költségvetése. Szavaztak az idei költségvetésről.
 
Egy színes egyetem színes programsorozata
Egy színes egyetem színes programsorozata Április 6-a és május 17-e között Egyetemi Tavasz több száz programmal. Egyetemi színházak találkozója. 25. Őszi Kulturális Fesztivál. 95 éves egyetemi énekkar.
 
Párválasztás és a házasodás népszokásai Vásárhelyen
Párválasztás és a házasodás népszokásai Vásárhelyen A házasság hetéhez kapcsolódó programsorozatban A páros életről való boldogságról címmel tartottak előadást a Németh László Városi Könyvtárban.