SportVásárhelyi ITF Taekwon-do sikerek

2024. május 14., kedd
 
Vásárhelyi ITF Taekwon-do sikerek

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt.

 

 

 

 

 

A versenyre a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do csapat is 13 versenyzővel benevezett.

A rendezvény célja volt, hogy az alacsonyabb öves, utánpótlás korú versenyzők is hasonló tudású ellenfelekkel szemben gyűjthessenek tapasztalatot.

 

A vásárhelyi sportolók 5 arany-, 5 ezüst- és 12 bronzérmet szereztek a baráti hangulatú megmérettetésen. A csapat legeredményesebb versenyzője Dóda Levente lett, aki 2 első, 1 második és 1 harmadik helyezést ért el. A hódmezővásárhelyi csapat versenybírója Herczeg Péter volt.

 

Felkészítők: Zsarkó Dániel Péter, Cserényi Tibor, Lőkös Zoltán, Lengyel Levente.

 

Eredmények: 

Aranyérmesek

Küzdelem

Földesi Zoltán, Markót Kevin, Dóda Levente, Kovács Áron  

Formagyakorlat

Dóda Levente

Ezüstérmesek:

Küzdelem

Katkó Zalán, Presztóczki Balázs, Havasi Norman
Formagyakorlat

Dóda Levente, Rostás Ronáldó  

Bronzérmesek:

Küzdelem

Dóda Levente, Bende Szabolcs, Turi-Kis Dávid, Sándor Vince, Rostás Ronáldó, Presztóczki Balázs, Budai Nenszi, Katkó Zalán,  

Formagyakorlat

Turi-Kis Dávid, Sándor Vince, Budai Nenszi, Markót Kevin

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyen járt a honvédelmi miniszter

Vásárhelyen járt a honvédelmi miniszter

A kadétiskola a dél-magyarországi régió egyik kiemelt katonai nevelő-oktató intézménye lesz. A tervek szerint a 2026-27-es tanévben indulhat el.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024

Családi események Hódmezővásárhelyen 2024

2024. 19. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Az 5. helyen végzett a Kosársuli

Az 5. helyen végzett a Kosársuli

Lejátszotta utolsó mérkőzését a 2023/24-es szezonban a Vásárhelyi Kosársuli. Kettős sikerrel szerezte meg az 5. helyet az NB I/B Zöld csoportjában.
Sztárparádé a Deja Vu Fesztiválon

Sztárparádé a Deja Vu Fesztiválon

Egy hónap múlva, június 6-án  elstartol a Deja Vu Fesztivál. Három napon át egymást váltják majd a színpadokon a 90-es és 2000-es évek sztárjai.
 

És ezt már olvasta?

Holler László természetközeli világa
Holler László természetközeli világa Félszáz festményén keresztül mutatja be a vásárhelyi realista festőiskola tradíciójából táplálkozó mester az utóbbi években készült műveit.
 
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről A kijelölt természetes fürdőhelyeket az üzemeltetők által megbízott laboratóriumok legalább évi négy alkalommal ellenőrzik.
 
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon Női fodrász, Férfi Fodrász, Smink és Körmös szakágakban várták a felnőttek és tanulók jelentkezését. Idén is több, mint 200 versenyző vett részt.
 
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást Mintegy 13 milliárd forint bevétellel zárta a tavalyi évet a hódmezővásárhelyi önkormányzat, 1,5 milliárd forint tartalékkal kezdte a 2024-es évet a város.
 
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen Nem tartották szükségesnek testőrök hadát, amikor Orbán Viktor az ellenzéki vezetésű Hódmezővásárhelyre érkezett.
 
Módszertani nap helyettes államtitkárral
Módszertani nap helyettes államtitkárral A Németh László Gimnázium és Általános Iskolában rendeztek szakterületi módszertani napot. A népi kultúra oktatásban betöltött szerepe volt a téma.
 
Magyar Péter Vásárhelyen
Magyar Péter Vásárhelyen Május 20-án országjáró körútja során Hódmezővásárhelyen járt Magyar Péter, aki a Kossuth téren összegyűlt nagyszámú érdeklődő előtt mondott beszédet.