SportVásárhelyi bokszoló a magyar válogatottban

2024. június 22., szombat
 
Vásárhelyi bokszoló a magyar válogatottban

Domján Alex is tagja a Junior Ökölvívó Európa-bajnokságon résztvevő magyar csapatnak.

 

 

 

 

 

 

 

 


Június 23-án, vasárnap kezdődik az évad második korosztályos ökölvívó-világversenye, a junior Európa-bajnokság. A 2007-es és 2008-as születésű bokszolóknak a Szarajevóban rendezendő kontinensviadal az év célversenye, ennek megfelelően a fiatalok az Eb-vel a fókuszban léptek ringbe az elmúlt hónapok eseményein. 

 

Domján Alex már többször bizonyított hazai versenyeken. Idén áprilisban az Utánpótlás Magyar Kupa versenyén aranyérmes lett. A Boxing Gym Vásárhely reménysége külföldön legutóbb pedig a maribori serdülő Európa-bajnokságon a fiúk 80 kilogrammos mezőnyében a bronzérmet szerezte meg.

 

A vásárhelyi Domján Alex (akit edzője is elkísér) a tizenöt magyar induló között képviseli hazánkat az EB-n.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

A tavalyi évhez hasonlóan családi nappal zárta a 2023-24-es szezont a Vásárhelyi Kosársuli. Az egyesület programján mintegy 200-an vettek részt.
Újabb neveket jelentett be e SZIN

Újabb neveket jelentett be e SZIN

Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Coca-Cola SZIN és a legfrissebb hírek szerint, a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagyhelyszínek programja. A teljes program ITT!
Befürödhetünk a szökőkutakkal

Befürödhetünk a szökőkutakkal

A napokban várható kánikula miatt a szülőknek érdemes jobban figyelni a szökőkutainkra, amelyeket eredetileg nem fürdésre tervezték.
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen

Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen

A tárlatvezetéseken túl gombfoci bemutató és bajnokság, valamint múzeumi kincskereső is várja a családokat szombaton délután 5 órától egészen késő estig.
 

És ezt már olvasta?

A hőség veszélyei
A hőség veszélyei A tartós hőségnek sokszor van szerepe a balesetek létrejöttében és a hőártalmak kialakulásában, ezért van néhány kiemelten fontos szabály.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 25. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Következik a Pál utcai Óvoda
Következik a Pál utcai Óvoda Az idén immár 276 éves Villeroy&Boch cég támogatásával újabb óvodai mosdó alakul át Vásárhelyen.
 
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán Az új BMX pályával Vásárhely ismét bekerült a sportág országos vérkeringésébe. A BMX Racing Kupa harmadik fordulójával avatták fel.
 
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés Hódmezővásárhely Közszolgálatáért kitüntetést adtak át, valamint Hódmezővásárhely Egészségügyéért elismerést öten kaptak idén.
 
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott A Közgyűlés határozata alapján munkássága elismeréseként részesült a díjban, amelyet a Városháza dísztermében adtak át..